Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2007-10-17 19:01:32
(#35) Nemtzom ti hogy vattok vele de az utóbbi időben megállt az élet a fórumon..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-17 14:57:08
(#34) *muwhaha* Csak Nemesisnek kicsit még hiányos. Nem úgy mint nekem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Abban nem tudok segíteni, mert én nem neten olvasom, hanem begyűjtöm a köteteket.
Akkor tudom h. hova kell betörni... XXD
Abban nem tudok segíteni, mert én nem neten olvasom, hanem begyűjtöm a köteteket.
tessék megnézni! Nagy rajongó és a társadalom tiszteletreméltó tagja Ahelyett hogy letöltené és monitor előtt görnyedv olvasna, ő inkább tisztességgerl megrendeli!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-16 19:08:01
(#30) "Megvilágosodtam"...X D
Direkt fejezetekben kérdeztem, mert most végeztem a 86-al & kezdenek mutatkozni rajtam az elvonás tünetei.
Direkt fejezetekben kérdeztem, mert most végeztem a 86-al & kezdenek mutatkozni rajtam az elvonás tünetei.
beküldve: 2007-10-16 18:57:10
(#29) Nah azok számára, akik nem akkora fanek mint én meg Hanon : Az anime sorozat Hellsing Order 13 részes, eddig 3 OVA van belőle és a manga összességében 9 kötet, a 9. még csak japánul elérhető, a többi viszont a 8-ig kapható angolul.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-16 18:58:22
beküldve: 2007-10-16 18:51:35
(#28) Animéből asszem "kábé" 15
beküldve: 2007-10-16 18:50:15
(#27) Sztem én is a Hellsingnél maradok. ^^"
Egyébként, tudja valaki h. eddig hány fejezet jött ki?
Egyébként, tudja valaki h. eddig hány fejezet jött ki?
beküldve: 2007-10-16 17:05:01
(#26) ajjaj...csak most nézem h a hellsing topicba vok...
szóval akko...NARUTO!!! meg Hellsing
szóval akko...NARUTO!!! meg Hellsing
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-15 21:55:38
(#24) én ugy fogalmaznám át h inkább mind2
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hellsing rulez mondjuk én inkább az animénél maradok..mert a manga nekem túúl drága
Honnan rendelitek? VIZ? Comics Invest?
Honnan rendelitek? VIZ? Comics Invest?
ÁÁÁ egszerűen miért nem lehet hellsing magyarul??? Inkább hellsing mint naruto
beküldve: 2007-10-15 18:53:42
(#21) Ohó,végre Hellsing topicok
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."