Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
És milyen nehezen esett le, hogy Schröd férfi...
Férfi?XD Inkább egy idióta kölyök. Már alig várom, hogy a postás megjelenjen a 3,7 ill. 8as kötetekkel.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-09 15:43:39
beküldve: 2007-10-09 15:37:15
(#4) Hát, az ova nem folytatás hanem az eredeti sztori, nem pedig az az elferdült össze vissza átírt, karaktermegváltoztatós, karakterkivágós (!!!) akármi...
Nos igen, gondoltam minek megynyitni, ha már úgyis olyan jól elvoltunk vele az offtopicban, na mindegy
Kedvenc karakter? Most ha így jobban belegondolok szinte nincs olyan a mangában, akiben ne lenne valami amit szeretek. De MILLENIUM CAST RULEZ XDD Annyi idiótát egy helyen, áááh XDD És milyen nehezen esett le, hogy Schröd férfi...hát most tényleg. Adott egy shounen manga, telenyomva fanserviselt keménylánykákkal, erre beüt egy szereplő, macskafülekkel. Ki a franc nem gondolna egyből arra, hogy egy újabb loli?
Na és persze én drága Integrám
Nos igen, gondoltam minek megynyitni, ha már úgyis olyan jól elvoltunk vele az offtopicban, na mindegy
Kedvenc karakter? Most ha így jobban belegondolok szinte nincs olyan a mangában, akiben ne lenne valami amit szeretek. De MILLENIUM CAST RULEZ XDD Annyi idiótát egy helyen, áááh XDD És milyen nehezen esett le, hogy Schröd férfi...hát most tényleg. Adott egy shounen manga, telenyomva fanserviselt keménylánykákkal, erre beüt egy szereplő, macskafülekkel. Ki a franc nem gondolna egyből arra, hogy egy újabb loli?
Na és persze én drága Integrám
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-09 13:10:47
(#3) meglepődve tapasztaltam h nem Hanon nyitotta a topicot...
de énis örülök h van
kedvencem természetesen a sokáig etalonnak számító Anderson papa
ja és ha az OVA-t annak nevezzük akk, igen van fojtatása
de énis örülök h van
kedvencem természetesen a sokáig etalonnak számító Anderson papa
ja és ha az OVA-t annak nevezzük akk, igen van fojtatása
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-09 13:02:50
(#2) Nekem a kedvenceim közé tartozik az anime mondhatjuk, hogy ez volt az első anime, amiről tudtam is, hogy mi! Imádom a vámpíros sztorikat, de mi tagadás, nem ezzel kellett volna kezdeni a kamaszkorom... anya szerint emiatt vagyok olyan... ööö... beteg? Egyébként ennyi? Nem lesz az animének folytatása/movie-ja?
Inni csak mértékkel és tartózkodással lehet. Mérték a VÖDÖR, tartózkodás az ASZTAL ALATT
beküldve: 2007-10-09 09:30:20
(#1) Azon gondolkodtam, hogy miért nincs ennek a király mangának topikja. Ezért most lesz. Azért lett nagy kedvencem, mert nagyon jó a grafikai megvalósítás és a történet is kellően beteges, meg ugye tele van fura karakterekkel. Ide nyugodtan írhat mindenki az anime változatról is. Mmm, kedvenc karaktereim? Anderson, Integra, Walter és igen, Seras is jó karakter, nem a "kidolgozott" háttere miatt, hanem mert ő a nehézfegyveres egység. Ja és még annyit kell tudni a mesterről, hogy korábban hentai mangákat rajzolt és a Hellsing jópár karaktere ezekben a hentaiokban tűnt fel először.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-09 09:33:04