Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2008-03-10 21:23:27
(#110) Igen, így animálva kicsit brutálisabb ^.^"
Az lehet, hogy kezd megkattani, de legalább többet 'piszkálja' Integrát (már komolyan mint egy kisfiú x']), ráadásul majd lesz a level 0 mód...szakáll...Vlad...sármos *_*
Az lehet, hogy kezd megkattani, de legalább többet 'piszkálja' Integrát (már komolyan mint egy kisfiú x']), ráadásul majd lesz a level 0 mód...szakáll...Vlad...sármos *_*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-10 20:43:14
(#109) a mangát olvastam, ott is elég durva volt, de így színesben ezt a sok vér fröcsögést már kicsit mintha eltúlozták volna
"Who are you? A human... a dog... or a monster?"
beküldve: 2008-03-10 20:35:17
(#108) Ha ez sok volt, akkor tovább ne is nézd, mert ennél sokkal durvább is lessz még.
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE==>
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE==>
Bár nemtudom kit mennyire érint meg a lakosság felszámolása egy náci sereg által.
beküldve: 2008-03-10 20:22:15
(#107) Ajjajj... ez a vérengzés a 4. végén... nekem már 1 kicsit sokk volt... ráadásul Alucard is kezd megzakkanni
beküldve: 2008-03-05 18:09:18
(#106) Hát de így hogy néz már ki szegény ._. Shotika T_T~
A másik meg Rip. Mindenre gondoltam volna, legbejövősebb a borostyán volt (hát ha már farkas akko'...), erre ilyen lehetetlenkék. Na-nagyon kék. Az ennyire kék már Inte-chan védjegye é'! x')
És, csak szerintem tűnik úgy, mintha az animálással együtt pár karakterre ráhúztak volna még minimum plusz 5 évet? O.o Schröd például elvesztette a shota-powerjét (ebben persze sokat rátett még a rózsaszín szem is), aztán Pipen látszik meg nagyon, bár neki nem hátrány, egészen sármos ^.^
A másik meg Rip. Mindenre gondoltam volna, legbejövősebb a borostyán volt (hát ha már farkas akko'...), erre ilyen lehetetlenkék. Na-nagyon kék. Az ennyire kék már Inte-chan védjegye é'! x')
És, csak szerintem tűnik úgy, mintha az animálással együtt pár karakterre ráhúztak volna még minimum plusz 5 évet? O.o Schröd például elvesztette a shota-powerjét (ebben persze sokat rátett még a rózsaszín szem is), aztán Pipen látszik meg nagyon, bár neki nem hátrány, egészen sármos ^.^
Ova...Schröd...rózsaszín @___@
Ez kegyetlenség. Gondoltam egy kis nekomimisvérfarkasshotának kék vagy max piros szeme van, erre ilyen...magentaaa xDD. Aljas, Hirano, te aljas >)
Ez kegyetlenség. Gondoltam egy kis nekomimisvérfarkasshotának kék vagy max piros szeme van, erre ilyen...magentaaa xDD. Aljas, Hirano, te aljas >)
Háát bittos nem tudta eldönteni, hogy kék legyen v piros, ezért megrekedt félúton.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-04 16:03:25
(#104) Ova...Schröd...rózsaszín @___@
beküldve: 2008-03-04 14:36:59
(#103) És igen! Kicsit megkésve, de láttam a 4. ova epizódot! Továbbra is kiráz a hideg tőle olyan jó! Hallom emiatt lustulnak a mangában... hmmm, még jó, hogy ez engem nem érint olyan fájdalmasan, de veletek azért együttérzek!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ilyenkor töröld ki az előző hsz-t, vagy ne is idézz, mert nagyon húzza a topicot ^.^"
De egy pici mégiscsak beleférne. Esetleg egy "éppenvégeztünk, de még egymáson lihegünk" softhentai jelenet képében x) *A×I fangirl álmodozik*
Meg bizony...A×S? Akkor minek a P×S? Amúgy is, szerintem csaj már nem lesz férfivel ebben az életében, gondolj bele, ott motoszkál a fejében (szó szerint x3) a régi, első, nagy szerelme. Plusz annyira szerencsétlen. Áh, mindegy, most inkább magamban tartom a Seras-hater énemet xD
Meg amúgy, maga Hirano nyilatkozta, hogy van A×I, idézem "twisted love, that can be allowed (mármint between Master and Servant)" (from Wikipedia). Mondjuk ha így nagy nyilvánosság előtt kijelentette (egy conon), akkor az szándékos volt, kicsi háttérinfó érdekében, amik valójában benne lesznek a történetben sose mondaná el egy író. Nyaaaj. T_T
Perverznek perverz, azzal a több mint féltucat hentai mangájával x) De furcsa, egyik mangájában sem voltak olyan elképesztő méretekkel rendelkező hölgyek, inkább az átlagos, természetes szépséget mutatta. Erre bejön egyetlen non-hentai mangája és na BUMM, Seras. Milyen fordított logika ez? x'3
De egy pici mégiscsak beleférne. Esetleg egy "éppenvégeztünk, de még egymáson lihegünk" softhentai jelenet képében x) *A×I fangirl álmodozik*
Meg bizony...A×S? Akkor minek a P×S? Amúgy is, szerintem csaj már nem lesz férfivel ebben az életében, gondolj bele, ott motoszkál a fejében (szó szerint x3) a régi, első, nagy szerelme. Plusz annyira szerencsétlen. Áh, mindegy, most inkább magamban tartom a Seras-hater énemet xD
Meg amúgy, maga Hirano nyilatkozta, hogy van A×I, idézem "twisted love, that can be allowed (mármint between Master and Servant)" (from Wikipedia). Mondjuk ha így nagy nyilvánosság előtt kijelentette (egy conon), akkor az szándékos volt, kicsi háttérinfó érdekében, amik valójában benne lesznek a történetben sose mondaná el egy író. Nyaaaj. T_T
Perverznek perverz, azzal a több mint féltucat hentai mangájával x) De furcsa, egyik mangájában sem voltak olyan elképesztő méretekkel rendelkező hölgyek, inkább az átlagos, természetes szépséget mutatta. Erre bejön egyetlen non-hentai mangája és na BUMM, Seras. Milyen fordított logika ez? x'3
Akarod mondani Hans ;)
Nos igen, ott, abban a pillanatban, nagyon örültem Walternek =D
Jah, a hátralévő pár fejezetben már nem túlzottan jön össze semmilyen feléledés, összeborulás, sem A×I...T_T
De engem meglepett Hirano. Elején azt hittem, valami perverz kretén ex-h-mangaka, aki csak úgy nagyhirtelen összedob egy sztorit, ami egész színvonalasra sikerül a véletlen folytán. De ahogy haladt előre, egyre több felsőoktatást igénylő utalgatás volt, természetesen a Schröd-elméletnél adtam fel a dolgok követését >D De a legszebb, hogy szereti a Twin Peakst, lol (special thanks for Wikipedia, magamtól nem vettem volna észre >]). Szóval én nem ilyen mély gondolatokat vártam tőle. Egész okos embernek látszik így jobban belegondolva x)
Jah, a hátralévő pár fejezetben már nem túlzottan jön össze semmilyen feléledés, összeborulás, sem A×I...T_T
De engem meglepett Hirano. Elején azt hittem, valami perverz kretén ex-h-mangaka, aki csak úgy nagyhirtelen összedob egy sztorit, ami egész színvonalasra sikerül a véletlen folytán. De ahogy haladt előre, egyre több felsőoktatást igénylő utalgatás volt, természetesen a Schröd-elméletnél adtam fel a dolgok követését >D De a legszebb, hogy szereti a Twin Peakst, lol (special thanks for Wikipedia, magamtól nem vettem volna észre >]). Szóval én nem ilyen mély gondolatokat vártam tőle. Egész okos embernek látszik így jobban belegondolva x)
((gggrrr... utálom a netem, állandóan kitörli, amit írok))
igen, Hans... persze... (silly me)
szerintem se várható, hogy valaki feltámad a halottaiból és összekaparja a cafatait... fúúúúj...
az, hogy nincs AxI azt nem is bánom, ez nekem, nem ey olyan manga, amihez illik a "romantika "... főleg nem az "I love you, too." stílusú (amúgy meg, ha lehet választani, akkor nekem inkább az AxS jön be... tudom, most meg lettem ölve, képletesen )
pár hónapja a neten, láttam egy interjút Hirano-val, amikor vendég volt egy anime con-on... egész szimpi volt, és egyátalán nem hülye... (mellesleg, aki interjúvolta a világ egyik legjobb Alucard cosplay-ében volt, tisztára beájultam, a srác középkori Alucard cosplaybe öltözött, állatian nézett ki )
bár szimpi volt, de Hirano akkor is egy hatalmas Hentai, nagy H-val
remélem, ha Hirano ezt befejezi, majd még előáll egy jó kis seinen mangával, vagy valamivel...
és jó lenne, ha rajta tartaná a szemét az OVA alkotóin, mert ezek az animés emberkék hajlamosak, hogy beleírják a történetbe a saját verziójukat
((ha ezt megint kitörli a netem, akkor mérges leszek...))
"hn" :/
Akarod mondani Hans ;)
De Wolfienak nincs olyan cucca. Bár értelemszerűen ő lenne, de akkor is, nem ilyen lenne "árnyékban". Namindegy, majd kiderül.
felhívnám a figyelmet a 74 és 76-ik fejezetre, mikor Walter
megöli Yumiet és Wolfie szétlövi Heinkel arcát
Heinkel bosszú akar állni Walteren Yumie haláláért, szóval szerintem a gépfegyveres múmia az Heinkel...
Heinkel bosszú akar állni Walteren Yumie haláláért, szóval szerintem a gépfegyveres múmia az Heinkel...
szerintem ez a helyzet, bocsi, de ez nem shounen manga Alucardnak, Wolfienak, Pipnek és most már Walternek nincs sok esélye...
ami elég kár, de hát - c'est la guerre - (ilyen a háború)
"hn" :/
beküldve: 2008-02-08 19:27:21
(#98) De Wolfienak nincs olyan cucca. Bár értelemszerűen ő lenne, de akkor is, nem ilyen lenne "árnyékban". Namindegy, majd kiderül.
beküldve: 2008-02-08 19:09:34
(#97) és én meg rá hittem azt hogy pip
beküldve: 2008-02-08 19:08:53
(#96) de akkor wolfie van az utolsó képen. erről beszélek