Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2009-06-24 19:52:25
(#170) Nem akarom is mételni amit írtatok, de én is valahogy így álok vele. Nem is tudtam hogy még jönnek ki ovák. Jó tudni, várható még esetleg más is?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-24 19:51:48
(#169) Amúgy korábban írtam, de rajtam kívül mások is idegesítően böszme kinézetűnek tartják a TV sorozatban levő farkasembert?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-24 19:22:20
(#168) Én azt szeretem nagyon- a hangján kívül-, amikor megszelídül pl a Királynő érintésétől.
Az őrültségét is nagyon csípem, de az a jelenet valahogy olyan... olyan hűűűű...
beküldve: 2009-06-24 18:43:41
(#167) IIIIGGGEEEENNNN! A Hellsing a király. És bár már jó sokszor leírtam Alucard hangja felejthetetlen. Tökéletesen adja vissza az érzelmeket és Alucard véleményét. Állati. Meg ahogy nevet! Az embernek a hideg futkos a hátán tőle. Azt nem tudom az OVA zenéi önmagukban mennyire hallgathatók de a filmben zseniálisak. A TV sorozatban pedig Alucard szinkron hangja siralmas.
Sötétség nélkül nincs fény.
Számomra a Hellsingben a zenék voltak nagyon idegesítőek
A TV sorozatnak csak az openingje hallgatható, a többi tényleg idegesítő. Szerencsére azoknak is jócskán változott a minősége az Ultimate-ben.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-24 17:18:22
(#165) Számomra a Hellsingben a zenék voltak nagyon idegesítőek
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
A Manga jobban tetszik mint az anime.
A manga az egyértelműen jobb, mint a sorozat, de a Hellsing-Ultimate OVA-k viszont már 100%osan a manga alapján készülnek. Tehát ebben már nincs holmi Incognito, meg nyomorultul kinéző farkasember (farkasember van, de nem olyan bénán néz ki, mint a TV sorozatban). Itt már nácik vannak, és kőkemény harcok. Érdemes egy pillantást vetned a Hellsing-Ultimatre szerintem. Megéri, legalábbis szerintem nem vesztessz vele semmit XD
beküldve: 2009-06-24 16:00:28
(#163) És az ováknak nagyon jó a dvd-borítója, feltétlenül keressétek meg google-ban!
Hát még maguk az OVA-k milyen jók! Nem cask a borítójuk XD.
Most nyáron jön ki a 6.része. Nagyon ZSÍRFEKA lesz! Seras dupla, Halkonennel *nyálcsorgás*. Imádnivaló lesz!
Én még az 5-öst nem láttam, talán ma megnézem, csak mangában olvastam. Magyar szinkronnal nem láttam, de nem is akarom, félek, hogy megrázna. Meg már megszoktam angolul.
Nekem is a kettes a kedvencem. És az ováknak nagyon jó a dvd-borítója, feltétlenül keressétek meg google-ban!
Nekem is a kettes a kedvencem. És az ováknak nagyon jó a dvd-borítója, feltétlenül keressétek meg google-ban!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-23 11:03:45
(#160) Hát valóban semmi lekezelő nincs benne. Plusz ha úgy vesszük, hogy Rendőrlánynak nevezi állandóan mert nem veszi a fáradságot, hogy Serasnak hívja... Az Andersonnal való bunyó után meg amikor ezt meg is lekramálja Alucard megkérdezi, hogy a Nyamvadt kis Sanki jobban tetszene-e neki.
Sötétség nélkül nincs fény.
Mondjuk az animaxos szinkron eléggé megrázott.
Nálam azzal kapcsolatban az verte ki a biztosítékot, hogy Alucard, Serast "kisasszony"-nak hívta. Számomra nem úgy tűnt, mintha lekezelő lenne ez az elnevezés (nem úgy, mint a mangában, ahol rendőr lánynak hívták azt hiszem).
beküldve: 2009-06-23 08:20:46
(#158) Elég sok benne a szemüveges, de ezt lehetett tudni.
Az ötödik ova tényleg érdekes. XD Mondjuk nekem a második a favorit (asszem). Alucard (>Dracula) a kedvenc szereplőm. A tulajdonságai amik jellemzik sokkal jobban kivehető az ovakban mert sokkal jobban hasonlít maga a történet is a mangához. Mondjuk az animaxos szinkron eléggé megrázott. Azért remélem majd az ovákat is leszinkronizálják. (min 4 hang a letöltshez) Hát nem tudom hogy live actiont terveznek e belőle vagy már csináltak? Remélem ha csinálnak belőe nem rontják el.
Az ötödik ova tényleg érdekes. XD Mondjuk nekem a második a favorit (asszem). Alucard (>Dracula) a kedvenc szereplőm. A tulajdonságai amik jellemzik sokkal jobban kivehető az ovakban mert sokkal jobban hasonlít maga a történet is a mangához. Mondjuk az animaxos szinkron eléggé megrázott. Azért remélem majd az ovákat is leszinkronizálják. (min 4 hang a letöltshez) Hát nem tudom hogy live actiont terveznek e belőle vagy már csináltak? Remélem ha csinálnak belőe nem rontják el.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Én azt hittem, ott el van írva egy nullával. El se látnak odáig.
(egyébként a Hellsinget lehetne a látássérültek mangájának is nevezni. A szereplők fele szemüveges)
(egyébként a Hellsinget lehetne a látássérültek mangájának is nevezni. A szereplők fele szemüveges)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-22 21:54:42
(#156) A Hellsing az én egyik kedvenc magyarul megjelenő manga sorozatom, bár tény, hogy marhanagy tulzások vannak benne. Mondjuk a harmadik kötet elején, amikor a Seras tréningezik, a zsoldosokkal, azt azon van kiakadva, hogy a csókák miért nem képesek eltalálni 4500 méterre levő célpontokat. Mondjuk nem ismerek semmi kézifegyvert, ami akár cask meg tudná közelíteni a 4500 méter távolságot (legalábbis rohampuska biztos nem visz el addig). De ha tévednék, világítsatok fel.