Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
Azért hülyeségeket ne beszéljünk már. Ha már kiadták akkor már megvannak a jogaik. Vagy valami hasonló. De ha ebből indulunk ki, akkor hogy lehet az, hogy egy rakat Tokyo Pop-os manga ki van adva? Tokyo Pop is japán kiadótól vette, és mi mégis tőlük vettük.
Jogos Jogos!!! Bár igaz hogy a Tokyopoptól saját címeket vettek... Sztem a Dark Horstól tuti nem vehetik meg..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azért hülyeségeket ne beszéljünk már. Ha már kiadták akkor már megvannak a jogaik. Vagy valami hasonló. De ha ebből indulunk ki, akkor hogy lehet az, hogy egy rakat Tokyo Pop-os manga ki van adva? Tokyo Pop is japán kiadótól vette, és mi mégis tőlük vettük.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-27 13:59:23
(#48) De gondolom a Dark Horse nem adhatja csak úgy tovább a japán jogokat, csak a saját angol mangáinak a jogait, ami azt jelenti, hogy angolból kéne magyarra fordítani, ami azt is jelenti, hogy nem egészen lesz olyan a fordítás, mintha japánból fordítanák magyarra. De még az sem valószínű, hogy azt továbbadhatnák, mert a cím nem a sajátjuk. XD
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-27 14:00:28
És ha ezt kivételesen nem a japán kiadótól vennétek? *reménykedik* A Dark Horse (jenki) egyből nagyobb Alapból nem értem, hogy miért ragaszkodtok ennyire a japán kiadókhoz
Necrokid: egyáltalán nem olcsó a licenszük, hidd el. A Hellsinggel az a probléma, hogy egy olyan kis kiadó a jogtulajdonos (Shonengahosha), ami még könyvvásárokon sincs jelen. Így nehéz vele megállapodni
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Na de ennyire? Bár ha jobban megnézzük az arcocskája ugyan olyan kis formás maradt, csak az a gay haj...ááh, hogy azt a zsíros haját enné le a korpa, és akkor ha újra visszanő neki nem fogja össze, és akkor megint jól fog kinézni, és akkor, és akkor...waaaah De tényleg csak a hajgumit kéne hanyagolni
Hogy a büdös életben lesz egy szexisten bishiből ilyen ronda ember?!!
A sok stressz?
beküldve: 2007-10-27 10:23:56
(#43) Hogy a büdös életben lesz egy szexisten bishiből ilyen ronda ember?!!
Kisfiú (shota =^.^=) [Link]
Fiatal felnőtt (bishounen *_*)[Link]
Felnőtt (aaaw, nee, csúnya rossz Hirano bácsi )[Link]
Kisfiú (shota =^.^=) [Link]
Fiatal felnőtt (bishounen *_*)[Link]
Felnőtt (aaaw, nee, csúnya rossz Hirano bácsi )[Link]
beküldve: 2007-10-21 21:29:38
(#42) Nah nekem van egy ötletem hogy lesz ez a hellsing magyar kiadása
Mivel ezek a kis tokyopopos mangák amiket a mangattack ad ki még csak ilyen olcsó licenszű piacfelmérős cuccok, ha átesnek a "piacfelmérés" szakaszon lehet hpgy nagy címeket fognak indítani mint pl.: Hellsing, Elfen lied, Chobits
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hanon, édes kösz a javítást. És tényleg, mindenki írja az animével kapcsolatos dolgokat az animés Hellsing topicba, ha már egyszer az is van.
Az ova azért ova, mert csak dvd-n adják ki, nem pedig azért, mert követi a manga fonalát
Egyébként Hellsing Ultimate lenne. De az animével kapcsolatos dolgokat még mindig kérném ide, elvégre ezért van.
Original Video Animation, kizárólag videóforgalmazásra készülő mű. (eredetileg VHS, később LD, DVD), tehát a film vagy sorozat nem kerül TV-ben vagy moziban történő bemutatásra. Ugyanezt jelenti az Original Animation Video (OAV). from aoianime
Egyébként Hellsing Ultimate lenne. De az animével kapcsolatos dolgokat még mindig kérném ide, elvégre ezért van.
Az OVA-knak nincs címük, elég, ha megnézed az OVA utalást. OVA=Original Video Animation, tehát ez követi a manga történetét, amíg a sorozat eltér tőle.
beküldve: 2007-10-19 19:11:12
(#38) Öhm-hömmm...lehet, hogy már leírták már, de nem találtam : mi a Hellsing OVA címe???
Inni csak mértékkel és tartózkodással lehet. Mérték a VÖDÖR, tartózkodás az ASZTAL ALATT
beküldve: 2007-10-17 21:08:10
(#37) hát sztem nem állt meg...ijen volt mindig...asszem
amugy meg még eléggé uj vagy sztem, ugyh annyira azért még nem ismerheted a fórumon az életet...(bár lehet h ezt csak én gondolom igy )
amugy meg még eléggé uj vagy sztem, ugyh annyira azért még nem ismerheted a fórumon az életet...(bár lehet h ezt csak én gondolom igy )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...