Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2008-01-22 16:45:58
(#65) és ha 2 főszereplő biztosan meghal, az nem pip és walter lesz??? mert pip már meghalt ..... igaz?? olvastam azt a fejezetet, de olyan zavaros volt.... és walter "gonosz", szóval neki is meg kell halnia, nem??
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
beküldve: 2008-01-22 16:42:02
(#64) na, ha hirano megöli alucardot, akkor eláshatja magát! mert sztem a hellsing nélküle 1 semmi. talán nem is nézném, ha nem lenne benne. a topic kezdetén írtátok, hogy ki a kedvenc karakteretek. nekem alucard, de lehet, hogy csak azért mert lány vagyok és csúnya dolog megölni a főszereplőt, pláne ha már ennyire megszerettette velünk.... de mondjuk alucardot egyszerre lehet utálni és szeretni is. mert kegyetlen, de közben rohadt jó stílusa van, és csak utálni nem lehet.... és ha hirano tudja, hogy kell 1 sztorit befejezni, akkor végül alucard kicsinálja waltert, meg azt a náci idiótát, aztán feleségül veszi integrát, aki szül neki 5 kicsi vámpírporontyot.... <- na jó, ez itt a végén csak vicc volt
ki ért velem 1-et????
ki ért velem 1-et????
"The Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame"
beküldve: 2008-01-15 13:50:17
(#63) Épp ez a jó benne, amit most nem idézek ide, mert spoiler, bár nem valami erős, de akkor se.
A jó arcoknak menni kell, különben hogyan lenne vége...mondjuk Alucard az über-halhatatlan-megavámpír valószínű megmarad, de ha elfogynak a többiek, akkor be lehet fejezni a mangát.
aha... megmarad... köh, köh
oké, ez most furán fog hangzani, így a 89. fejezet után, de én azt gondoltam valamikor a 80. körül, hogy Alucard valószínűleg nem marad meg... tudom nem hisz senki nekem, most így utólag, de én tényleg ezt gondoltam
azért is, mert ez seinen egyszóval felnőtt manga és azok nem a happy end-re mennek rá általában
azért is, mert ez seinen egyszóval felnőtt manga és azok nem a happy end-re mennek rá általában
"hn" :/
beküldve: 2008-01-14 17:03:02
(#61) Oooh, Nee-chan, te még nem olvastad azt a 89. fejezetet...
De most tényleg, ez milyen már. Hirano bácsi sorban leölte a legjobb arcokat, erre meg most...most ő? Hát, bennfentes infók szerint - legalábbbis egy fórumon írta valaki - 2 main character távozik, az egyik ő, ez már 100%, a másik pedig nagyon remélem, hogy Seras. Hajrá Hans!! >_< Bár Walter tűnik értelemszerűnek. Nem baj, drukkolunk nekd, Hans T_T
De most tényleg, ez milyen már. Hirano bácsi sorban leölte a legjobb arcokat, erre meg most...most ő? Hát, bennfentes infók szerint - legalábbbis egy fórumon írta valaki - 2 main character távozik, az egyik ő, ez már 100%, a másik pedig nagyon remélem, hogy Seras. Hajrá Hans!! >_< Bár Walter tűnik értelemszerűnek. Nem baj, drukkolunk nekd, Hans T_T
Hans? az melyik is? de most komolyan... (frissíteni kéne az információimat...)
az a 89. fejezet kicsit váratlan volt, általában nem olvasok spoilereket, úgyhogy egy kicsit sokkolt (nem is kicsit... vizsga előtt tisztára lehangolt)
most mi lesz? a nácik átveszik az uralmat vagy mi?
"hn" :/
beküldve: 2008-01-10 20:28:29
(#59) Oooh, Nee-chan, te még nem olvastad azt a 89. fejezetet...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-01-10 12:30:12
(#58) Tiszta Shakespeare! A végén életben marad a hírnök meg a második ajtónálló...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 11:16:27
(#57) A jó arcoknak menni kell, különben hogyan lenne vége...mondjuk Alucard az über-halhatatlan-megavámpír valószínű megmarad, de ha elfogynak a többiek, akkor be lehet fejezni a mangát.
beküldve: 2008-01-10 10:27:24
(#56) Na, kijött a 89. fejezet *szip* és ebből már nem lesz happy end. Kivéve akik nagyon Walter mellett voltak végig. *bőg* Szegény Integra, azért arra kíváncsi vagyok, hogyan reagálja le ezt a helyzetet. T_T
//update: 90. fejezet mikorra várható?
//update: 90. fejezet mikorra várható?
beküldve: 2007-10-29 10:33:27
(#55) Hmm, kezdem érteni, hogy miért oltják olyan sok külföldi fórumon a Tokyopop-ot.
Áh, köszi, eddig ez a jogtulajdonos dolog nem volt túl tiszta.
Csodálkoztam is, hogy eddig miért nem tettétek meg
De akkor ti is próbálkozzatok, naa *nyavalyog*
Áh, köszi, eddig ez a jogtulajdonos dolog nem volt túl tiszta.
Például a te logikáddal mi most eladhatnánk a Kensint mondjuk az oroszoknak, és jól degeszre keresnénk magunkat ...
Csodálkoztam is, hogy eddig miért nem tettétek meg
Tudtommal sokan próbálkoztak egyébként a DH-s kapcsolataikon keresztül eljutni a japánokhoz (asszem pl. a Fumax is) de eddig nem sok sikerrel.
De akkor ti is próbálkozzatok, naa *nyavalyog*
Röviden: a kiadási jogokat az eredeti jogtulajdonostól kell megvenni; aki megveszi, csak a szerződött területen (általában saját országában) adhatja ki.
Például a te logikáddal mi most eladhatnánk a Kensint mondjuk az oroszoknak, és jól degeszre keresnénk magunkat...
Tehát az, hogy a DH kiadta, az égvilágon semmit sem jelent. Tudtommal sokan próbálkoztak egyébként a DH-s kapcsolataikon keresztül eljutni a japánokhoz (asszem pl. a Fumax is) de eddig nem sok sikerrel.
(A Princess Ai Tokyopop cím, már hogyne volna az. Azért tolják annyira.)
Például a te logikáddal mi most eladhatnánk a Kensint mondjuk az oroszoknak, és jól degeszre keresnénk magunkat...
Tehát az, hogy a DH kiadta, az égvilágon semmit sem jelent. Tudtommal sokan próbálkoztak egyébként a DH-s kapcsolataikon keresztül eljutni a japánokhoz (asszem pl. a Fumax is) de eddig nem sok sikerrel.
(A Princess Ai Tokyopop cím, már hogyne volna az. Azért tolják annyira.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-10-28 17:25:46
(#52) A Princess Ai nem saját, ha jól tudom.
Jogos Jogos!!! Bár igaz hogy a Tokyopoptól saját címeket vettek... Sztem a Dark Horstól tuti nem vehetik meg..
Épp ez az gyerekek. A Tokyopop mangái mind saját címek. Egy Hellsing licenccel nem lehet csak úgy dobálózni, mert nem a Dark Horse birtokolja az eredeti jogokat.