Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2008-02-08 18:45:31
(#95) Waltert Wolfie (<3) lőtte le az imént Oo
Vagy most miről beszélünk? >) lolWhat? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-08 18:09:38
(#94) persze ha jobban belegondolunk nem lehet pip, hanem inkább 1 olyan mellékszereplő, akinek nem szenteltem eddig elég figyelmet
"Who are you? A human... a dog... or a monster?"
beküldve: 2008-02-08 18:05:50
(#93) de sztem pip volt az, aki rálőtt walterra, nem seras, mert serasnak még nem nőtt vissza a keze, és aki lőtt, annak mind két keze megvan
beküldve: 2008-02-08 17:35:56
(#92) Nem hinném. Minek lenne pont Pip? Az emléke úgyis ott van Seras'ban', nem hinném, hogy visszatérne. De ha jobban megnézzük a vállán és a karján/lábán lévő árnyékolást, akár még Alucard is lehetne. Az ő kabátját szokta így megrajzolni. De kit tudja.
Én most ünnepélyesen megfogadom, ha Alucard visszatér, és lesz egy romantikus A×I jelenet, akkor kimegyek Nipponiába, és megpuszilom Hiranot. De tényleg.
Én most ünnepélyesen megfogadom, ha Alucard visszatér, és lesz egy romantikus A×I jelenet, akkor kimegyek Nipponiába, és megpuszilom Hiranot. De tényleg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-08 16:29:42
(#91) Azért nekem még elég sok minden homályos, de ha Alucard most el is "tűnik" szerintem végleg nem semmisül meg, hiszen mégis csak Alucard ő az Alfa meg az Omega... max ezt már nem kötik az orrunkra.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-08 16:07:50
(#90) na, ha jobban megnézzük az utolsó képet, akkor látni, h a sötét alaknak gépfegyver(?) van a kezében. szóval pip az. pedig én már reménykedtem, hogy alucard
beküldve: 2008-02-06 22:13:19
(#89) Hoppá hoppá, ja hogy Hiranomoeék ilyen gyorsak? Világos. Szóval Walter 2 oldalon keresztül röhög. Semmi extra, csak a szokásos. Azért azt a "hátsó" fanszervízt a 459. oldalról külön kiemelném =D ;) ShotAss, aaawh x)) *_*
jaaaa!
szóval akkor Alucard elégett, mert felkelt a nap... de a 3. OVÁban, mikor Pippel utaznak a repülőn, meg amikor a szállodában vannak, akkor is nappal van, és neki semmi baja... olyan, mintha a nap sem árthatna neki.... de 89. fejezetben arról a macska hapsiról is magyaráznak vmit.... ó, ha jobban tudnék angolul
istenem
a lényeg a következő dióhéjban: mivel amíg Schrodinger öntudatánál van, tud magáról, egyszerre van sehol és mindenhol, most hogy "megölte magát" ésa vére keveredett az összes halott londoniéval, Alucard testébe jutott, és ott millió életre és elmére bomlott szét, többé már nincs öntudatánál. Ebben az esetben Alucard nem létezhet a régi formályában, senem élő senem halott nem lessz. Alucard nem más többé mint kitalált számok halmaza. Mikor feljön a nap nem elég hanem szép lassan eltűnik. Kb ennyi.
Ezt 40 óra ébrenlét után fordítottam, úgyhogy bocs ha valamit elnéztem. Remélem segítettem valamicskét.
Ja és még csak annyit hogy Alucardot nem öli meg a fény, egyszerűen csak utálja.
hát igen, ez volt az a fejezet, amikor teljes gyűlölettel kijelentettem, hogy utálom a filozófiát... ez a Schrödinger macskája elmélet, volt a teljes agylefagyás.... de azóta már felfogtam... úgy kábé....
mikor lesz már feb.22.......
"hn" :/
beküldve: 2008-02-06 18:29:48
(#87) Én eddig halálosan meg volt győződve arról, hogy Walter, de most, hogy jobban megnézem, már nem olyan biztos x"3 Mindegy, a rawokat mindig csak átsuhanom, úgyse értek belőle semmit x) Majd ha fent lesz a fordítás.
beküldve: 2008-02-06 17:45:04
(#86) én is olvastam
a 90. fejezet utolsó képén ki van? kicsit Alucard beütésű, de csak Walter vagy Pip lehet, igaz?
beküldve: 2008-02-02 19:31:32
(#85) Na, 90. fejezet rawja is meglett. Szóval
Seras még ugrál. Ez azt jelenti, hogy Hans...náá T___T
Wolfie drágám *___* Azt hittem ottmaradt. De azért az nem úgy megy ám, hogy valaki egy arclövés után csak úgy felpattan, és elmegy lelőni shotaWaltert...Waltie T.T
Integra nem sír...még. Idő kell, mire felfogja, hogy kit is veszített el T_T
Wolfie drágám *___* Azt hittem ottmaradt. De azért az nem úgy megy ám, hogy valaki egy arclövés után csak úgy felpattan, és elmegy lelőni shotaWaltert...Waltie T.T
Integra nem sír...még. Idő kell, mire felfogja, hogy kit is veszített el T_T
beküldve: 2008-01-30 19:08:30
(#84) beküldve: 2008-01-30 17:50:46
(#83) Nem is tudod, mennyit, nagyon el voltam én itt tájolva. Nos igen, Major monológjában kedves Hiranomoesek is próbálgattak segíteni, lap aljára csillagozgatni, de nekem azután is elég homályos maradt @_@ Én angol tudásommal nem csoda ^^" (spanyol×francia rules). No, köszönjük szépen, Rockypapa, nippa~ ^.^
beküldve: 2008-01-30 16:52:37
(#82) jaaaa!
szóval akkor Alucard elégett, mert felkelt a nap... de a 3. OVÁban, mikor Pippel utaznak a repülőn, meg amikor a szállodában vannak, akkor is nappal van, és neki semmi baja... olyan, mintha a nap sem árthatna neki.... de 89. fejezetben arról a macska hapsiról is magyaráznak vmit.... ó, ha jobban tudnék angolul
istenem
a lényeg a következő dióhéjban: mivel amíg Schrodinger öntudatánál van, tud magáról, egyszerre van sehol és mindenhol, most hogy "megölte magát" ésa vére keveredett az összes halott londoniéval, Alucard testébe jutott, és ott millió életre és elmére bomlott szét, többé már nincs öntudatánál. Ebben az esetben Alucard nem létezhet a régi formályában, senem élő senem halott nem lessz. Alucard nem más többé mint kitalált számok halmaza. Mikor feljön a nap nem elég hanem szép lassan eltűnik. Kb ennyi.
Ezt 40 óra ébrenlét után fordítottam, úgyhogy bocs ha valamit elnéztem. Remélem segítettem valamicskét.
Ja és még csak annyit hogy Alucardot nem öli meg a fény, egyszerűen csak utálja.