Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hellsing
beküldve: 2009-04-12 21:15:36
(#155) Én azt a firkát is szívesen megnézném. Különben sem lehet nagyobb gáz mint az enyémek.
Hát igen. Pontosan Bruce Willice-el álmodik az Ötödik elemes verzióban. Meg is próbálja lelőni de az elején kitér a golyók elöl mint Neo utána meg mikor fejbetalálja is feléled. Szegény Alucard!
Hát igen. Pontosan Bruce Willice-el álmodik az Ötödik elemes verzióban. Meg is próbálja lelőni de az elején kitér a golyók elöl mint Neo utána meg mikor fejbetalálja is feléled. Szegény Alucard!
Sötétség nélkül nincs fény.
Kuke??? Az meg ki vagy mi a frász? Alucardot please!!!! Senkit ne mtudok rávenni, hogy Alucardot rajzoljon. Haveromat se pedig már megígérte.
A youtube-on fenn van az ötödik rész angol felirattal! Alucard álmodik az elején de akkor a kreténséget, hogy az ember lefordul a székről ha megnézi! Kb az a kategóri mint Seras Halkonnen szelleme álma!
A youtube-on fenn van az ötödik rész angol felirattal! Alucard álmodik az elején de akkor a kreténséget, hogy az ember lefordul a székről ha megnézi! Kb az a kategóri mint Seras Halkonnen szelleme álma!
Sorry Luke-ot akartam írni,csak mindig mellényúlok a gomboknak... Ég a képem!!!
Alucardot eddig csak firkáltam, de majd őt is le szándékozom rajzolni, csak mostanában nem rajzoltam semmit. Az a firka meg tényleg gáz...
Na az a Halkonen álom nagyon beteg! Egy dagadt repkedő bácsi néhány szíjba öltözve lebeg, nem hittem a szememnek! És Alucard vmi ilyesmit álmodik??? Ojjaj! ezt látnom kell!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-11 14:21:21
(#153) Kuke??? Az meg ki vagy mi a frász? Alucardot please!!!! Senkit ne mtudok rávenni, hogy Alucardot rajzoljon. Haveromat se pedig már megígérte.
Ez nagyon gáz. Az sem lehetett komplett aki kitalálta de az meg még dilinyósabb aki magára is rakatja!!
És hogy fájhat, mikor befűzi! És deviantarton csomó ilyen kép van.
Lehet, hogy lesz Hellsing poszterem! Yuppi!
Tényleg, az 5. ova milyen nyelven van? Angolul már elérhető? Mert láttam torrenten, hogy valaki már föltette, csak kérdés, hogy milyen nyelven.
Egyébként én akarok egy kutyusos-Kuke-os képet csinálni, csak még nem vágtam bele. Van egy icipici firkatervem, egyelőre.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-10 13:32:48
(#151) Ez nagyon gáz. Az sem lehetett komplett aki kitalálta de az meg még dilinyósabb aki magára is rakatja!!
Pfúúj. Inkább nem, jó? Az undi főleg ha igazad van és nem csak ott van ahol látjuk.
Hát, Kohta azt írta a szereplők jellemzésénél, hogy máshol is van neki...kettő.
De azt nem hiszem, hogy egy fűző pirszinget bevállalna.
Jó, mondjuk ez egy nő.
beküldve: 2009-04-10 13:24:09
(#149) Pfúúj. Inkább nem, jó? Az undi főleg ha igazad van és nem csak ott van ahol látjuk.
Sztem az is belefér. Elvégre ha más kínozza meg ilyennel akkor van mire fogni, hogy utána miért nyírja ki.
Na ja! De csak képzeld el, ahogy tűzködik belé a karikákat...
beküldve: 2009-04-08 18:05:12
(#147) Sztem az is belefér. Elvégre ha más kínozza meg ilyennel akkor van mire fogni, hogy utána miért nyírja ki.
Tényleg szerinted hány testékszerest nyírt ki mire az összes pirszing helyet kapott rajta?
Nem tudom, de ha arra gondolunk, hogy vajon hány piercing van rajta még ott, ahol nem látszik... Sokat. És vajon magának tette fel őket? Mert én nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is szurkálja bele a kis cuccokat.
beküldve: 2009-04-08 17:01:50
(#145) Tényleg szerinted hány testékszerest nyírt ki mire az összes pirszing helyet kapott rajta?
A tiszteletbeli magyarunk. ugye Fisi!
Az! A kis szemét. Imádom! <3
beküldve: 2009-04-08 10:31:47
(#143) A tiszteletbeli magyarunk. ugye Fisi!
Közkívánatra:
Hellsing Ultimate OVA I
[Link]
[Link]
Hellsing Ultimate OVA II
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Hellsing Ultimate OVA III
[Link]
[Link]
Hellsing Ultimate OVA IV
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Ez lenne az. Csak szép sorban haladni!
Közkívánatra:
Hellsing Ultimate OVA I
[Link]
[Link]
Hellsing Ultimate OVA II
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Hellsing Ultimate OVA III
[Link]
[Link]
Hellsing Ultimate OVA IV
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Ez lenne az. Csak szép sorban haladni!
beküldve: 2009-04-08 10:26:32
(#142) Viszont nem is tudtam az OVÁkról. Majd megnézem őket :) Az animét le lehet szedni valahonnan?
Én eddig a hármasig láttam. Nagyon jó a rajzolása tényleg! És extra véres-csonkolós, perverzkedős, levágott/harapott végtag-repkedős.
Torrentekről le lehet szedni, nekem angol nyelven van meg. A második részben érdemes Jan káromkodását (bocs, az csak a beszéde ) hallgatni, egyszerűen zseniális! Leleményesen használja a 'f*ck' és 'bitch' szavakat mint állandó jelzőket.