Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2010-02-15 20:25:37
(#316) Valaki tudja mikor lesz a webboltban a Naruto 10. kötete és a Death Note 7. kötete? mert eddig senki sem válaszolt
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Rendelni szeretnél? Mert először nem esett le, hogy hogy jön ez ennek a topiknak a témájához...
beküldve: 2010-02-09 15:08:07
(#314) beküldve: 2010-01-15 14:58:20
(#312) Csak munkanap. Pénteken átadják a futárnak és az hétfőn hozza ki.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-01-13 15:43:55
(#311) Megpróbálkozom még egy kérdéssel (de minek?). Nem feltétel nélkül csak a MangaFan-hoz szól, az is válaszolhat aki tud. Szóval kérdésem a következő: A rendeléseket hétvégén is kiviszik, vagy csak munkanapokon?
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
beküldve: 2010-01-12 08:30:48
(#310) Heló!
Rég nem voltam itt, de megérte vasárnap hajnali egykor feljönni! Megláttam a Bleach 2. díszdobozt, meg a Death Note 2. díszdobozt, és rögtön rávetettem magam. Remélem ma már ki is hozzák, mert már nagyon várom mindkettőt!
Köszönöm MangaFan!
Rég nem voltam itt, de megérte vasárnap hajnali egykor feljönni! Megláttam a Bleach 2. díszdobozt, meg a Death Note 2. díszdobozt, és rögtön rávetettem magam. Remélem ma már ki is hozzák, mert már nagyon várom mindkettőt!
Köszönöm MangaFan!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2010-01-11 22:02:59
(#309) A Nana 6 mikorra várható körülbelül? Nem türelmetlenkedem csak könnyebb úgy várni valamit, ha tudom, mikor kaphatom meg.
beküldve: 2010-01-04 20:50:55
(#308) hmm..ilyenről még nem hallottam
de jó lenne
de jó lenne
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-04 20:01:28
(#307) Mintha én is hallottam volna valami hasonlót Ketten tán csak nem tévedünk már ugyanabban
beküldve: 2009-12-30 14:43:13
(#306) Helloka! Hallottam olyan pletyiket (látszik hogy lány vagyok ) hogy a mangákhoz is lesznek ilyen tároló díszdobozok. Ez igaz?
Ha nem, akkor bocsi
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-12-30 11:15:59
(#305) Helló MangaFan! Nemrégiben (hétfőn) volt egy rendelésem. Ezt épp most vettem át. Ez mind rendben is van, de az e_mailt Tőletek nem kaptam, miszerint már postáztátok volna a rendelésem. De webbolt szerint már el lett küldve. Nincs ezzel semmi gond, csak nem kicsit lepődtem meg, hogy itt futár
Hát azt látom is meg gondolom is hogy új vagy...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-29 14:37:32
(#303) Sziasztok!
Kiss Tamás vagyok Kecskemétről és még új vagyok a MANGAFAN-on.
Tegnap rendeltem meg a BLEACH 2.Díszdoboz,2 BLEACH-es kulcstartót,és egy régebbi MONDO-t.
Szóval,ennyi.
Egyébként tudtok vmi anime klubot kecskeméten?
Kiss Tamás vagyok Kecskemétről és még új vagyok a MANGAFAN-on.
Tegnap rendeltem meg a BLEACH 2.Díszdoboz,2 BLEACH-es kulcstartót,és egy régebbi MONDO-t.
Szóval,ennyi.
Egyébként tudtok vmi anime klubot kecskeméten?
Daiguren Hyourinmaru!!!!!!!!!
Szerk: bombajofej8 2009-12-29 14:38:21
beküldve: 2009-12-29 14:14:46
(#302)