Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2010-05-20 16:52:14
(#363) Milyen már az, hogy a Májusi Mondo van webbolton, de az Áprilisi meg nincs??
beküldve: 2010-05-20 16:40:36
(#362) Hello! Én azt szeretném kérdezni, hogy a Mondo 2010. ápr.-i része felkerül-e a webboltra, vagy híába várjak és fohászkodjak Shinigami-samahoz??? A választ előre is kösz.
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
beküldve: 2010-05-15 20:05:05
(#360) Hello! Én azt szeretném kérdezni hogy a webboltban lesz-e kapható naruto csuklószorító? Mármint, ilyesmire gondolok:
[Link]
A választ előre köszönöm!
[Link]
A választ előre köszönöm!
beküldve: 2010-05-09 09:28:45
(#359) Hello. Azt szeretném megkérdezni hogy a régebbi Mondók (2010. 02. és 03.) mikor kerülnek fel a webboltba ? A választ előre is Köszönöm.
beküldve: 2010-05-03 19:04:01
(#358) Szertefoszlott álom. :(
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-03 19:00:35
(#357) beküldve: 2010-05-03 18:57:34
(#356) A 3-at fizetsz, 4-et vihetsz akcióról kérdeznék: mi alapján van eldöntve, hogy melyik rendelt terméket kapod ingyen? Sorban a 4. rendelést kapod meg automatikusan, vagy hogyan van ez pontosan rendezve?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-03 18:57:53
A Conon tévesen vásárolt mangát is cseréljük[/QUOTE]
rendben köszönöm:)
akkor azt szeretném megtudni hogy hogyan cseréljük ki?
elküldöm és ti küldötök helyette egy megfelelőt?
várom válaszukat:)
Akkor hétfőn mindenképp figyelem a futárt.
Még egyszer: P O S T Á Z T U K
beküldve: 2010-05-01 13:03:41
(#352) Akkor hétfőn mindenképp figyelem a futárt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-04-30 22:34:43
(#351) A Nana 6 mangát külön (nem az esetleges aktuális rendelésekkel ) már postáztuk.
A tévedés sajnálatos. Írd meg a rendelésazonosítót (a szállítólevélen van), de legalább neved és címed.
A Conon tévesen vásárolt mangát is cseréljük
A tévedés sajnálatos. Írd meg a rendelésazonosítót (a szállítólevélen van), de legalább neved és címed.
A Conon tévesen vásárolt mangát is cseréljük
beküldve: 2010-04-30 20:48:55
(#350) Én is érdeklődnék, hogy a megjelent Nana mikor kerül postázásra azok számára akik már rég kifizették. Elhiszem unalmas lehetek, de a minimum az lett volna, hogy hétfőn vagy kedden postázzátok. Mivel mindig futárral külditek, a szállítás csak 2 nap. Remélem jövőhéten már kézhez kaphatom.
beküldve: 2010-04-30 14:48:05
(#349) Na jó, ez vicces.
Megérkezett ma a csomagom és a szállítólevél szerint a rendelésem oké, de a Hellsing 7. kötete helyett a Kensin 7. kötetét kaptam meg. Ezt hogy tudjuk kijavítani? O.o
Megérkezett ma a csomagom és a szállítólevél szerint a rendelésem oké, de a Hellsing 7. kötete helyett a Kensin 7. kötetét kaptam meg. Ezt hogy tudjuk kijavítani? O.o
beküldve: 2010-04-27 22:37:41
(#348) hali
szeretném megkérdezni hogy, a Nana 6 amit karácsonykor rendeltem, csak ugye nem jelent meg és a akri miatt kiküldtétek a többi cuccot, ezért ki lett fizeteve a manga is, szóval hoyg azt mikor kapom meg?^^,
szeretném megkérdezni hogy, a Nana 6 amit karácsonykor rendeltem, csak ugye nem jelent meg és a akri miatt kiküldtétek a többi cuccot, ezért ki lett fizeteve a manga is, szóval hoyg azt mikor kapom meg?^^,