Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Szerk: Réka 2012-10-24 17:25:33
*most ide bepofátlankodok, mert tudom a választ*
Szia!
Az egy jó kérdés, hogy meddig tart a felzárkózás (nekem is be kéne szerezni egypár dolgot onnan) arra nem tudom a választ.A másik kérdésre viszont igen. Csak egynek számít legalább is nálam még annak számított mikor rendeltem. -pst. ajánlom, hogy vegyél mellé valami más akciós terméket
U.i.: A modulátortól meg ezer bocsánat, hogy beleszóltam.
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Réka 2012-10-24 17:24:54
beküldve: 2012-10-23 13:17:54
(#427) Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni? A Death Note felzárkózási akció meddig tart még?
Ha a kosárba beteszem a Akciók menüpontban található DN köteteket, akkor postaköltséget is számol! De ha két mangát rendelsz, akkor már nem! Ez pedig 3 manga! Vagy erre ez nem vonatkozik?
Köszi a választ!
Laeriel21
Tud nekem valaki segíteni? A Death Note felzárkózási akció meddig tart még?
Ha a kosárba beteszem a Akciók menüpontban található DN köteteket, akkor postaköltséget is számol! De ha két mangát rendelsz, akkor már nem! Ez pedig 3 manga! Vagy erre ez nem vonatkozik?
Köszi a választ!
Laeriel21
beküldve: 2012-09-30 17:25:45
(#426) Már többször jeleztük a kiadó felé,hogy nem kaptunk meg egy könyvet! Sem telefonon sem levélben nem elérhető a MangaFan Kiadó! Válaszra sem méltatnak minket! A nem küldött manga címe:Rurouni Kenshin 5. A megbízhatatlanság nem jó reklám a cégnek!!! Természetesen a könyvet kifizettük,csak nem került bele a csomagba!!!
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2012-09-30 17:36:38
MangaFan Webbolt / Utoljára online: 4 hete... szeptember 2-án küldött mailre azóta se érkezett válasz... Valaki tud valamit, hogy végülis mi lesz ezzel az akcióval?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:13:14
beküldve: 2012-08-28 13:06:27
(#424) Ha jól emlékszem,a webboltban a Hellsing 4.kötetének a javított változata van fent.
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-08-17 12:21:19
(#423) Érdeklődnék, hogy a Mondoban meghirdetett Hellsing és Chrno Crusade akció mettől meddig lesz majd érvényben? Nagyon olcsók lesznek ugye, csak... egybe nem lesz olyan könnyű kiadni az árukat
beküldve: 2012-08-15 13:10:56
(#422) Egy ideje olyan negatív hsz-ek jönnek ide, hát legyen valami pozitív is. Szombaton leadtam a rendelést [Vampire Knight 4.] hétfő késő este jött az üzi, hogy postázták. Ma szerda van és délelőtt tizenegykor jött a futár.(:
Szááh, a kötet gyönyörű.. mire megjelenik a hetedik, talán sikerül beszereznem az ötödiket is.*nevet*
Szóval, a szállítással kapcsolatban nekem nem volt semmi gond, a gyorsaság szintén megvolt. A csomagolás is tetszett, ilyen spéci dobozborítékot, vagymiisez, még életemben nem láttam.=D Nagyon szépen köszönöm!!!
Ja, és ami a legfontosabb.. Szeretlek, Mangafan!!(((:
Szááh, a kötet gyönyörű.. mire megjelenik a hetedik, talán sikerül beszereznem az ötödiket is.*nevet*
Szóval, a szállítással kapcsolatban nekem nem volt semmi gond, a gyorsaság szintén megvolt. A csomagolás is tetszett, ilyen spéci dobozborítékot, vagymiisez, még életemben nem láttam.=D Nagyon szépen köszönöm!!!
Ja, és ami a legfontosabb.. Szeretlek, Mangafan!!(((:
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2012-08-15 13:11:09
beküldve: 2012-08-09 21:34:18
(#421) Én pont egy hete rendeltem pár cuccot a webboltból. Visszaigazoló is jött meg minden....remélem még idén postázzák.
Az élet szar. Vagyis ha élvezed, valamit rosszul csinálsz.
beküldve: 2012-07-24 23:58:14
(#420)
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:23:36
beküldve: 2012-07-22 23:32:46
(#417) Szeretném kérdezni, hogy az akcióknál a Rúróni Kensin felzárkózást esetleg nem lehet a 8. kötetig "kibővíteni"? A nyári conon is így volt, örülnék, ha a webboltban is lehetőség lenne erre. :)
Annyira igazságtalannak találom, hogy 1 nap késésért hosszan panaszkodsz, de amikor rendeződött nem írsz be egy fél mondatot. Ezzel a többieket is félrevezeted.
beküldve: 2012-07-07 14:22:04
(#415) beküldve: 2012-06-11 22:25:12
(#414) Üdv. Nagyon szeretném ha Yu Yu Hakusot kaidnátok végig DVD-én
Nagyon szeretem(tem) ezt az Animét Néha jó lenne megnézni amikor kedvem tarjta. Sok ember szerette.
1-5 DVD-ét már kiadták, de így felesleges megvenni már beszerezni sem lehet.
Ne rajtunk spóroljatok mi vennék dvd-éket csak, ha nem adják ki végig dvd-ét akkor felesleges megvenni.
Örülök, hogy legalább a Death Note és Ghost stories kiadták végig meg is vannak nagy becsben tartom.
Nagyon szeretem(tem) ezt az Animét Néha jó lenne megnézni amikor kedvem tarjta. Sok ember szerette.
1-5 DVD-ét már kiadták, de így felesleges megvenni már beszerezni sem lehet.
Ne rajtunk spóroljatok mi vennék dvd-éket csak, ha nem adják ki végig dvd-ét akkor felesleges megvenni.
Örülök, hogy legalább a Death Note és Ghost stories kiadták végig meg is vannak nagy becsben tartom.
Szerk: Matee01 2012-06-11 22:30:41