Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2011-03-08 14:50:40
(#393) Én ma kaptam kézhez a csomagot 4 mondot rendeltem de a 2010 7. szám helyett a 8.szám volt benne( a többi rendben volt ).Mit csináljak most?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2011-03-08 14:50:48
beküldve: 2011-03-06 09:58:17
(#392) Körül-belül mikorra lehet számítani a naruto 12.számára??
Az ember nem ember ha nem olvashat mangát és nem nézhet animét.
beküldve: 2011-02-25 19:57:26
(#391) Esetleg lesz majd 2011es kiadás terv? Mert engem nagyon érdekelne melyik hónapban mire számíthatok
Hát nem a vér színe a legszebb?
beküldve: 2011-01-05 16:15:39
(#390) a Kulcstartó - DN-00066 (L jel kivetítő) milyen színben vetíti ki az L betűt ?
És lesz valamikor Death Note-os ujjbábú ? (láttam,egy Kirásat de az kulcstartóval együtt nekem viszont csak bábu kellene...gondolom olcsóbb is lenne mint kulcstaróval együtt )
És lesz valamikor Death Note-os ujjbábú ? (láttam,egy Kirásat de az kulcstartóval együtt nekem viszont csak bábu kellene...gondolom olcsóbb is lenne mint kulcstaróval együtt )
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:21:52
beküldve: 2010-12-17 12:56:28
(#389) Az új mangák amik az AK-on jelennek meg majd mikortól lehet majd kapható a webboltban?
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
mostantól nem fog felkerülni a mondo???
De igen.Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Hali!
Nana fan cuccok nem lesznek itt a webshopban? Nagyon jóó lenne ha lenne (: Sehol nincs sajnos... :(
Nana fan cuccok nem lesznek itt a webshopban? Nagyon jóó lenne ha lenne (: Sehol nincs sajnos... :(
Ha körülnézel a neten találsz Nanás cuccot magyar oldalakon.
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-11-20 19:38:35
(#386) mostantól nem fog felkerülni a mondo???
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
Mint alább írtam, nem tervezünk a meglévő brandekből sem behozni, új jogokat megvenni annál kevésbé.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-04 15:05:00
beküldve: 2010-08-25 20:29:03
(#384) Hali!
Holnap, lehet, sírni fogok, de holnapután, lehet, mosolyogni. Ez elég. Ilyen az élet. Ha nem vesztem el a reményt, a holnap jönni fog. A holnap jönni fog, ha nem veszted el a reményt... ezt Nanától tanultam. De az esős napok még mindig nedvesítik az arcom könnycseppekkel, most is.
beküldve: 2010-08-07 23:04:42
(#383) A fancuccok kínálata frissítve lett (sajnos, nem az elvártak szerint). Kivettük a kínálatból a kifogyott termékeket mivel - belátható időn belül - nem lesz új szállítmány, így előrendelést sem tudunk felvenni. A külföldi partner megcsappant kínálata, az árfolyam kedvezőtlen alakulása, a szállítási költségek növekedése nem igazán kedvez az üzletágnak.
Külföldre a szállítás több mint 3000 forint. Szállítunk, de nem az itt meghirdetett feltételekkel. Ha érdekel írj a
webbolt@mangafan.hu címre.
Külföldre a szállítás több mint 3000 forint. Szállítunk, de nem az itt meghirdetett feltételekkel. Ha érdekel írj a
webbolt@mangafan.hu címre.
beküldve: 2010-08-07 10:40:05
(#382) A rendelést külföldre (Szlovákiába) is kiszállítják?
Ha igen akkor postaköltség nélkül?
Ha igen akkor postaköltség nélkül?
Gondolom meglep, hogy tudok olvasni, de amikor a pénzt kellett átvenni, tegnapelőtt, nem volt gond a webbolt nem üzemelése; )
és úgy érzem, ha valamit kifizettem, amit nem kaptam meg, legalább egy megnyugtató választ várhatok, hogy megkapom.
De nagyon köszönöm a kedvességed, remélem, Te az összes rendelésed megkapod.
és úgy érzem, ha valamit kifizettem, amit nem kaptam meg, legalább egy megnyugtató választ várhatok, hogy megkapom.
De nagyon köszönöm a kedvességed, remélem, Te az összes rendelésed megkapod.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-15 17:55:21
Mindössze két hozzászólással lejjebb jelezte a Webbolt, hogy július 5-ig nem üzemel. Szerintem csak utána várj választ.
beküldve: 2010-06-25 08:57:58
(#379) Sziasztok,
mit tudok tenni, hogyha rendeltem tőletek 4 db mangát(#2010/18901-es rendelés), kihozta a futár, kifizettem, futár elment, kinyitottam a csomagot, és csak 3 db manga volt benne, ezt jeleztem itt a honlapon, és a webbolt e-mail címén is, de nem reagáltok rá?
Mikor kapom meg a képregényt, amit kifizettem, de nem raktatok a csomagba?????
Kösz
mit tudok tenni, hogyha rendeltem tőletek 4 db mangát(#2010/18901-es rendelés), kihozta a futár, kifizettem, futár elment, kinyitottam a csomagot, és csak 3 db manga volt benne, ezt jeleztem itt a honlapon, és a webbolt e-mail címén is, de nem reagáltok rá?
Mikor kapom meg a képregényt, amit kifizettem, de nem raktatok a csomagba?????
Kösz