Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Felhívott egy hölgy engem szerdán, hogy csütörtökön feladja postán újra a 4 mangát + 1 ajándék,pénteken házhoz szállítják és kicserélik. Nah azóta is érkezik a csomag valószínű, mert itt nincs az biztos. Még várok szerintem max szerdáig, utána megfogadom a tanácsodat. Rendelni biztos nem fogok többet, inkább megveszem a boltban, mert ez a tehetetlenség már nagyon idegesít...
Szerk: LeeNA 2012-05-25 21:13:14
beküldve: 2012-05-23 17:59:25
(#412) Sajnos tényleg nem elérhetők sehogy se, legfeljebb a vásárlási garanciáról szóló részt tudom ajánlani:
Vásárlási garancia
Az általad rendelt kiadványokra a MangaFan Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdailag hibás, esetleg a szállítás során megsérült, díjmentesen kicseréljük. Ehhez elég a hibás/sérült kiadványt visszaküldened a címünkre. Kérjük, hogy a blokkot, vagy annak másolatát tedd be a postázott csomagba.
Szóval vagy visszaküldöd nekik, vagy egy mondocon-on találkozol velük és ott beszéltek. Jobb ötletem nincs.
Vásárlási garancia
Az általad rendelt kiadványokra a MangaFan Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdailag hibás, esetleg a szállítás során megsérült, díjmentesen kicseréljük. Ehhez elég a hibás/sérült kiadványt visszaküldened a címünkre. Kérjük, hogy a blokkot, vagy annak másolatát tedd be a postázott csomagba.
Szóval vagy visszaküldöd nekik, vagy egy mondocon-on találkozol velük és ott beszéltek. Jobb ötletem nincs.
Szerk: Spring 2012-05-23 18:00:34
beküldve: 2012-05-22 22:22:11
(#411) Sziasztok! Most kicsit zavarban vagyok, mert nem tudom mit tehetnék. Rendeltem mangát, pontosabban a NANA első 4 kötetét csak az a baj, hogy a Naruto első 4 kötetét kaptam meg...még a szállítólevelen is NANA van, szóval valami kavarodás történhetett. Viszont se a telefonra sem az e-mailemre nem válaszolt senki és kezdek kicsit kétségbe esni, mert nem akarok ennyi pénzt kidobni az ablakon...mit csináljak?
beküldve: 2012-03-20 18:58:24
(#410) Ha a felzárkózási akcióval veszek 6 könyvet, akkor a 3-at fizetsz 4-et kapsz itt is működik?
A közeljövőben nem tervezünk további készletfeltöltést.
Mivel import termékek, a mostani árfolyamnál gondolom, érthető a döntés...
Mivel import termékek, a mostani árfolyamnál gondolom, érthető a döntés...
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:21:54
beküldve: 2012-01-15 23:35:33
(#407) beküldve: 2012-01-08 18:33:31
(#403) Valaki nem tudja merre tudok Trinity Blood és 2ne1 fancuccokat szerezni??
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2011-12-17 21:03:04
(#401) Helló
Arra lenék kíváncsi hogy Szlovákiába szállítanak ? (Ha igen akkor a fizetés módja hogy történik ?)
Arra lenék kíváncsi hogy Szlovákiába szállítanak ? (Ha igen akkor a fizetés módja hogy történik ?)
beküldve: 2011-12-14 10:08:25
(#400) Felkerültek az animekarácsonyos újdonságok a Webboltba! Egyelőre csak itt kaphatóak, mert januárig nem tudunk beszállítani a könyváruházakba a karácsonyi nyüzsi miatt.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Mégis megkaptátok a rendelést, mert ma megárkeztek a kötetek.
Köszönöm!
Köszönöm!
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2011-12-08 18:00:22
(#398) Hali.
Tegnap rendeltem 4 mangát, de nem kaptam értesítő (vagy milyen) e-mailt. Ha ettől függetlenül megérkezett hozzátok a rendelésem és felvettétek akkor mindegy, de így nem tudom. A név: Dobos Ádám.
Tegnap rendeltem 4 mangát, de nem kaptam értesítő (vagy milyen) e-mailt. Ha ettől függetlenül megérkezett hozzátok a rendelésem és felvettétek akkor mindegy, de így nem tudom. A név: Dobos Ádám.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Én ma kaptam kézhez a csomagot 4 mondot rendeltem de a 2010 7. szám helyett a 8.szám volt benne( a többi rendben volt ).Mit csináljak most?
Hívd fel őket. :) Nekem annó kihagytak vmit a pakkból és azt azonnal utána küldték, amint szóltam. És biztos megmondják akkor, mi legyen azzal a felesleges számmal. :)
beküldve: 2011-06-05 09:28:20
(#396) Azt szeretném megkérdezni, hogy nem kerül-e fel a jövőben véletlen a Bleach 9.-10. lemeze a webshopba?
beküldve: 2011-04-17 10:41:17
(#395) Valamikor nem lessz megint Bleach-es Csuklópánt? az enyém már nem jó :"(
elöre is köszi a választ
elöre is köszi a választ
A tested meghal napról-napra De a lelked megvan, harcolj azzal!!!
beküldve: 2011-04-08 16:23:30
(#394) Az én megrendelésemet sem sikerült 03.18-ától rendezni, a nyomdahíbás termékemet hiába kértem cseréljék ki, már több mint egy hete.