Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Az öszes mangát lehet rendelni. Csak technikai okok miatt van a VK ás további pár cím előrendelési státuszba. Ennek ellenére, postázzuk.
A webbolt is üzemel.
A webbolt is üzemel.
Szerk: Moderátor 2013-01-21 15:27:01
beküldve: 2012-12-14 07:13:29
(#442) Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Vampire Knight mangák jelen pillanatban "Előkészületben" vannak. Lehet majd belőlük rendelni karácsony előtt? És a webbolt már jó vagy még nem?
Sziasztok párom rendelt tőletek e-mail-es úton 10-én de a mai napig nem érkezett visszaigazolás vagy a csomag elkészültéről e-mail. Lehet tudni merre jár a folyamat? Benke Krisztina néven lett leadva és fontos lenne mert karácsonyra szánjuk, előre is köszi :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Moderátor 2013-01-21 15:26:05
beküldve: 2012-12-07 21:32:53
(#439) Sajnos, a rendszer hibáját nem sikerült még orvosolni.
Figelembe véve a karácsonyi dömpinget -kivételesen- az alábbi e.mail címre várjuk a rendeléseket:
webbolt@mangafan.hu
szükséges adatok:
- név
- cím
- telefonszám
figyeljétek az akciós menüpontot is
Figelembe véve a karácsonyi dömpinget -kivételesen- az alábbi e.mail címre várjuk a rendeléseket:
webbolt@mangafan.hu
szükséges adatok:
- név
- cím
- telefonszám
figyeljétek az akciós menüpontot is
beküldve: 2012-12-06 18:59:30
(#438) Megpróbáltam rendelni a webshopból, utána mailben jelenteni a hibát, mindkétszer a "mehet" gomb után lefagyott az egész. Fehér képernyő, kész. Érdekelne, hogy a megrendelésem duplán ment-e el vagy esetleg felszívódott? A segítséget előre is köszönöm!
És a megkezdett címek nem maradnak félbe mint a legtöbb kiadónál, főleg amiért vannak olyan címek amik még mindig futnak Japánban és 60+ kötetes.
Nincs tervbe véve egyetlen sorozat felfüggesztése sem, sőt jövőre lesz végre Darker than Black is. Ha valamelyik sorozat sokáig nem jelentkezik új kötettel (pl. most Kensin, LoveCom) annak az az oka, hogy nem jöttek meg az anyagok Japánból. De az említett kettő széria is visszatér jövőre.
beküldve: 2012-12-01 19:28:45
(#436) Sziasztok! Nekem sem működik a webshop. Engem is egy hibás linkre továbbít. Ezzel lehetne valamit kezdeni?
beküldve: 2012-12-01 17:20:53
(#435) Üdv!
Müködik ez a webshop egyántalán ? mert engem rendelés után rögtön egy hibás linkre továbbít...
Müködik ez a webshop egyántalán ? mert engem rendelés után rögtön egy hibás linkre továbbít...
beküldve: 2012-10-25 18:00:15
(#434) Az előző üzi nagyon tartalmas, engem is érdekelne, melyik kötet fog kifogyni, mert szeretnék még pár kötetet beszerezni tőletek én is.
beküldve: 2012-10-25 16:54:11
(#433) Üdv Mangafan!
Lenne néhány kérdésem. Lehetne-e majd valami féle módon megtudni, hogy mely címekből van már kevés? Hogy ne csússzak le róla mert több cím/kötet is érdekelne. Illetve a hiányzó kötetborítóknak is örülnék... És egy 3. távolabbi kérdés, ami nem publikus, de kíváncsiságból a vevőpiac elegendő? Tehát a futó címek fenntartásához és későbbi új mangák megjelentetéséhez. De még több kérdés is eszembe jutott.. Várhatóak DVD megjelenések, legalább amik elvannak kezdve? Egy-egy megjelenő kötetből, hány példányszám készül? Az nem lenne sikeres, ha minden futó mangából egy kötet megjelenne a conokon?
Előre is köszönöm, remélem kapok választ valami úton-módon Remélem még sokáig talpon marad a máramár szinte egyetlen mangákkal foglalkozó kiadó (+1). És a megkezdett címek nem maradnak félbe mint a legtöbb kiadónál, főleg amiért vannak olyan címek amik még mindig futnak Japánban és 60+ kötetes.
További szép napot!
Lenne néhány kérdésem. Lehetne-e majd valami féle módon megtudni, hogy mely címekből van már kevés? Hogy ne csússzak le róla mert több cím/kötet is érdekelne. Illetve a hiányzó kötetborítóknak is örülnék... És egy 3. távolabbi kérdés, ami nem publikus, de kíváncsiságból a vevőpiac elegendő? Tehát a futó címek fenntartásához és későbbi új mangák megjelentetéséhez. De még több kérdés is eszembe jutott.. Várhatóak DVD megjelenések, legalább amik elvannak kezdve? Egy-egy megjelenő kötetből, hány példányszám készül? Az nem lenne sikeres, ha minden futó mangából egy kötet megjelenne a conokon?
Előre is köszönöm, remélem kapok választ valami úton-módon Remélem még sokáig talpon marad a máramár szinte egyetlen mangákkal foglalkozó kiadó (+1). És a megkezdett címek nem maradnak félbe mint a legtöbb kiadónál, főleg amiért vannak olyan címek amik még mindig futnak Japánban és 60+ kötetes.
További szép napot!
Szerk: Szlobodnik Márk 2012-10-25 16:55:00
beküldve: 2012-10-25 13:27:44
(#432) Sziasztok! Végül is rendeltem, de nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Ettől függetlenül remélem megkaptátok a rendelésem és hamarosan érkezik a csomag!
Szerk: Laeriel 2012-10-25 13:43:00
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:11:57
Valóban, az akciós kínálat 1 terméknek számít, így 500 forint postaköltséget szamít fel a rendszer.
Az akciókat nem tervezzük visszavonni (ellenkezóleg a Conon meghirdetett akciók is hamarosan felkerülnek). Ellenben, vannak címek amelyek hamarosan kifogynak.
Az akciókat nem tervezzük visszavonni (ellenkezóleg a Conon meghirdetett akciók is hamarosan felkerülnek). Ellenben, vannak címek amelyek hamarosan kifogynak.