Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Múlt héten csütörtökön rendeltem egy Death Note nendoroid figurát és még mindig nem hozták ki.Valaki meg tudná mondani,hogy mikor kapom meg végre?
Türelem-türelem. Nincs miért aggódni.
Én kedden rendeltem 4 Mondo magazint. Még az sem jött meg.
Egyébként most lesz ugye aug. 20., és csak szerdán lesz legközelebb munkanap.
Szerintem a jövőhéten biztosan megérkezik mindkettőnknek.^^
Meg azért van munka rendesen a MangaFannál is, mert ugye az őszi Mondoconra minden sorozatból lesz egy új kötet.
beküldve: 2013-08-18 16:12:17
(#458) Múlt héten csütörtökön rendeltem egy Death Note nendoroid figurát és még mindig nem hozták ki.Valaki meg tudná mondani,hogy mikor kapom meg végre?
Végre valami hír, és még milyen hír! Nagyon örülök neki , már-már kezdtem azt gondolni, hogy a kedvenc kiadóm is olyan sorsra jutott, mint a többi... Egyedül a Darker than Blacket és a Shirahimet bánom, hogy webboltban nem lesz kapható, de ennyi baj legyen Az őszi megjelenéseket pedig már nagyon várom, elkezdhetek gyűjtögetni ^^.
beküldve: 2013-07-25 14:52:53
(#456) Ezek végre nagyon jò hírek, köszönjük^^.
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2013-07-25 14:14:19
(#455) Először is elnézést, de kevesen vagyunk és nincs kapacitásunk minden levélre válaszolni. A legtöbb esetben, még válasz sem volt.
Itt most bepótoljuk:
Anno, a jogokat a teljes sorozatokra vettük meg. Ez azt jelenti, hogy M-on csak a Mangafan adhatja ki és a teljes sorozatra szól. Valóban, volt a szerződéseknek egy újratárgyalása, de ez a garantáltan eldott példányokról szólt. Ez a szerződésmódosítás japán módra elhúzódott, de augusztustól újra él. Az őszi conra minden sorozatból lesz új kötet.
A webboltba elóvételben felkínált könyveket, nyugodtan rendeljétek meg (korlátolt mennyiség, de még van készleten).
Az új kiadványaink (Darker than Black, Shiranime) nem lesznek kaphatóak a webboltba. A jogtulajdonos csak a könyvesboltokban való értékesítést engedélyezte. Eddig próbálkoztunk meggyőzni, de hajthatatlan.
Itt most bepótoljuk:
Anno, a jogokat a teljes sorozatokra vettük meg. Ez azt jelenti, hogy M-on csak a Mangafan adhatja ki és a teljes sorozatra szól. Valóban, volt a szerződéseknek egy újratárgyalása, de ez a garantáltan eldott példányokról szólt. Ez a szerződésmódosítás japán módra elhúzódott, de augusztustól újra él. Az őszi conra minden sorozatból lesz új kötet.
A webboltba elóvételben felkínált könyveket, nyugodtan rendeljétek meg (korlátolt mennyiség, de még van készleten).
Az új kiadványaink (Darker than Black, Shiranime) nem lesznek kaphatóak a webboltba. A jogtulajdonos csak a könyvesboltokban való értékesítést engedélyezte. Eddig próbálkoztunk meggyőzni, de hajthatatlan.
beküldve: 2013-05-12 21:03:21
(#454) Na írok vmit ide is mikor megrendeltem a Naruto első 4 kötetét,
(nem innen, az animax webboltból mert ott volt felhasználóm)
akkor nem tudom hogyan, de 2 nap alatt megjött teljesen hibátlanul(kemény 2-3 napig tartott az olvasmány )
egyébként a Darker Than Black 1. Kötete mikor kerül fel a webboltba?I'm not just a pervert... I'm a super pervert!
Sziasztok! Az akciós 6 db Mondo rendelése esetén van postaköltség? Azt olvastam, hogy 2 terméktől nincs, de ez a kosárban csak egynek számít.
Igen a 6 darab mondo egynek számít,ha veszel még hozzá valamit,akkor nincs postaköltség.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-30 19:12:28
beküldve: 2013-04-30 12:53:25
(#452) beküldve: 2013-04-13 16:32:15
(#451) Sziasztok! Az akciós 6 db Mondo rendelése esetén van postaköltség? Azt olvastam, hogy 2 terméktől nincs, de ez a kosárban csak egynek számít.
beküldve: 2013-04-12 12:20:11
(#450) Sziasztok!
Mikor lesz rendelhető a Chrno Crusade 8. kötete?
Elég furcsa, hogy a 8 kötetet együtt meg lehet venni, de a 8.-at külön nem...
Mikor lesz rendelhető a Chrno Crusade 8. kötete?
Elég furcsa, hogy a 8 kötetet együtt meg lehet venni, de a 8.-at külön nem...
beküldve: 2013-01-25 15:18:46
(#449) Tényleg nagyon meg voltam ijedve, de ma megérkezett minden rendelésem, alig hittem el.
Minden rendben van velük, úgyhogy köszönöm. :)
Minden rendben van velük, úgyhogy köszönöm. :)
Ore wa omae wo uragiranai.
beküldve: 2013-01-24 17:53:42
(#448) Lassan 2 hete, hogy rendeltem pár dolgot és azóta sem jött meg, pedig az egyiknél azt írta, hogy postázva sőt ma már a rendeléseim közül is eltűntek. Ez most mit jelentsen? Hogy nem fogom soha megkapni őket? Hogy törölték a rendeléseimet vagy mi? Már teljesen kétségbe vagyok esve, válaszoljon valaki, kérem.
Ore wa omae wo uragiranai.
beküldve: 2013-01-03 17:41:12
(#447) Hyyyy
Ma megérkezett a rendelésem (Death Note 5, 6, 7) biztonságban szépen újan ˇwˇ köszönet a gyorsaságért ^___^
Ma megérkezett a rendelésem (Death Note 5, 6, 7) biztonságban szépen újan ˇwˇ köszönet a gyorsaságért ^___^
Szia ilyenkor max annyit tudsz tenni hogy visszadobod a rendelést és újra rendeled vagy e-mail-en szólsz hogy kell mellé a 4. kötet is (még nem csináltam amúgy ilyet de elvileg vissza lehet mondani) :)))
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2013-01-21 15:27:27
beküldve: 2012-12-26 17:19:36
(#445) Hello!
Lenne egy olyan próblémám,hogy rendeltem Vampire Knight 1. 2. 3. kötetét de igazából a 4.-et is szerettem vólna -__-'
Hogy akkor most mit kell ilyenkor tenni?
Légyszi minél hamarabb válaszoljatok
Lenne egy olyan próblémám,hogy rendeltem Vampire Knight 1. 2. 3. kötetét de igazából a 4.-et is szerettem vólna -__-'
Hogy akkor most mit kell ilyenkor tenni?
Légyszi minél hamarabb válaszoljatok
"- Ha egy bocsi elég lenne nem kellenének rendörők.."