Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2010-06-23 16:25:47
(#378) Most esett le mekkora baromságot írtam
Nah, én már csak ilyen vagyok...
Nah, én már csak ilyen vagyok...
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2010-06-23 13:52:27
(#377) Szia Mangafan!
Máma rendeltem 3+1(Death Note 7, Hellsing 3-5) mangát és egy kicsit elbénáztam a dolgokat. Mindig mikor egy új mangát raktam a kosárba a webbolt menüre kapcsoltam.
Sajnos most minden mangát külön rendeltem meg és a végén még a 3+1 rendelésemet is mégegyszer leadtam.
Ha lehetséges akkor a külön rendelt mangákat nem szeretném megvenni csak a 3+1-es rendelésem.
Máma rendeltem 3+1(Death Note 7, Hellsing 3-5) mangát és egy kicsit elbénáztam a dolgokat. Mindig mikor egy új mangát raktam a kosárba a webbolt menüre kapcsoltam.
Sajnos most minden mangát külön rendeltem meg és a végén még a 3+1 rendelésemet is mégegyszer leadtam.
Ha lehetséges akkor a külön rendelt mangákat nem szeretném megvenni csak a 3+1-es rendelésem.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
A webbolt június 22. - július 5. között nem üzemel (leltár miatt zárva ). Tehát, a június 22. után feladott rendeléseket július 5. után teljesítjük. A kellemetlenségért, elnézéseteket kérjük.
Két méretben is van: 3 és 4 cm.
Sziasztok!mi a pontos mérete a webboltban található Death Note-os (DN 00081) kulcstartón található L-szimbólumnak.
Két méretben is van: 3 és 4 cm.
Szerk: MangaFan Webbolt 2010-06-16 17:48:46
beküldve: 2010-06-10 00:10:55
(#375) Sziasztok!
Szeretném megkérdezni - remélem jó helyen, ez látszott a legalkalmasabbnak - hogy mi a postos mérete a webboltban található Death Note-os (DN 00081) kulcstartón található L-szimbólumnak.
Előre is köszönöm:
Aya
Szeretném megkérdezni - remélem jó helyen, ez látszott a legalkalmasabbnak - hogy mi a postos mérete a webboltban található Death Note-os (DN 00081) kulcstartón található L-szimbólumnak.
Előre is köszönöm:
Aya
beküldve: 2010-06-05 14:04:38
(#374) Hát igen. Attól még hogy van, nem azt jelenti, hogy orrba, szájba használni kell, mint az állat! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-06-05 11:07:25
(#372) Mikor teszik végre fel a Mondo áprilisi számát??? Mikooooooooor????????????????
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
beküldve: 2010-05-30 18:34:30
(#371) Ja meg még annyit, hogy fogják-e folytatni a Death Note és Naruto mangát vagy nem? (Légyszi folytassák!)
beküldve: 2010-05-30 18:25:08
(#370) Mikor rakják már fel a hiányzó Mondot?
beküldve: 2010-05-25 20:45:53
(#369) Sziasztok a mondo-t nem szokják feltenni netre online formátumba ? :) Szlovákiából tudok rendelni a webbolton keresztül ?
beküldve: 2010-05-25 16:35:29
(#368) Helyesbítek: 3-at fizetsu 4-et vihetsz.
Ha rendelsz három dolgot, választhatsz mellé valamit, de ha egy termék olcsóbb, mint a többi, azt kapod ingeyen.
Pl.: 3 manga+ 1 fancucc.
A három mangát kell kifizetned, és a fancuccot kapod meg ajándékba.
Ha rendelsz három dolgot, választhatsz mellé valamit, de ha egy termék olcsóbb, mint a többi, azt kapod ingeyen.
Pl.: 3 manga+ 1 fancucc.
A három mangát kell kifizetned, és a fancuccot kapod meg ajándékba.
beküldve: 2010-05-25 13:45:00
(#366) Ha 3 mat fizetsz 2őt vihetsz az úgy van ha kifizetem 3 cucc bármi árát akk kapok vamit amit választok inygyen egy dolgot pl mangák fancucc?
beküldve: 2010-05-21 17:05:37
(#365) Hát én is lemaradtam erről a kettőről és, amikor meg végre meg tudtam volna venni a Mondot az újságos közölte, hogy elfogyott. Majdnem a máj.-i Mondoról is lemaradtam, mert az Animax-en az előző Mondot reklámozták még mindig és ezért is gondoltam, hogy van időm megvenni.
Ja de remélem lesz áprilisi mert én arról pont lemaradtam és itt akartam megvenni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛