Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
de amikor 2 hónapig semmi kicist elkap a hányinger... pedig mindig megveszem az új mangákat mikor megjelennek...
Nem rendszeresen kéthavonta jelennek meg mangák! (mellékesen megjegyezném hogy egyik kiadónál sem)
Az hogy itt a főoldalt nem frissítik, nem azt jelenti hogy a frissen megjelent mangákat ne lehetne kapni a webboltban...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
talán azért, mert nem változik a készelt?
nincsenek új mangák 2 hetente
nincsenek új mangák 2 hetente
bocsi,de pl a NANA megy a nyomdába vagy fél éve ott lóg... hidd el nem rosszindulatból írtam amit írtam,de tényleg így van.
sokszor nézem az oldalt,de amikor 2 hónapig semmi kicist elkap a hányinger... pedig mindig megveszem az új mangákat mikor megjelennek...
Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-04-26 20:29:15
beküldve: 2010-04-26 20:19:05
(#329) Szia mangafan!!
Egyetlen kérdésem lenne,miért van az,hogy a weboldalt iszonyú ritkán frissítitek?
Több ismerősöm is akart már rendelni,de egyszerűen elmegy a kedvük,mert látják,hogy nincs frissítve az oldal 2-3 hónapig is akár.
Ennek az oka érdekelne...
Egyetlen kérdésem lenne,miért van az,hogy a weboldalt iszonyú ritkán frissítitek?
Több ismerősöm is akart már rendelni,de egyszerűen elmegy a kedvük,mert látják,hogy nincs frissítve az oldal 2-3 hónapig is akár.
Ennek az oka érdekelne...
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-04-12 18:09:14
(#327) Szerettem volna rendelni néhány dolgot és akkor láttam, hogy a Death Note 1. díszdoboz kifogyott. Később rendelhető lesz, vagy kár reménykednem és végérvényesen lemaradtam a díszdobozos kiadásról? Ha rendelhető lesz körülbelül mennyi idő múlva?
The sky is over...
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:53:24
beküldve: 2010-04-07 20:25:16
(#325) Gimi: Köszönjük a visszajelzést. Próbáljuk a kínálatot bővíteni, de a terméket mi is egy a mienkhez hasonló felületről válogatjuk ki (nincs több infónk). Ha a termék minősége nem megfelelő, a jövőben többet nem rendelünk belőle.
beküldve: 2010-04-07 19:41:16
(#324) én is megvok elégedve most rendelek 2 szora elöször a naruto 8. kötetét most 4 mangát cronu crused death note naruto2db) edig nem lehet panaszom

ádám:)
beküldve: 2010-04-07 19:15:56
(#323) Szia MangaFan!
Rendeltem egy FMA-s kesztyűt 1800 FT-ért és már az első 5 percben lekopott róla az alkimista kör ( annak egy része )! Pedig Nem csináltam semmi olyat, hogy lekopjon róla! Most nem azért, de 1800 FT-ot kár volt fizetnem érte, mert Kb 300 FT-ér az egész!
Rendeltem még FMA-s DvD-ket!
FMA 1: Hát...hasonlítsuk össze a dobozát a többi FMA-val, a DvD felirat nem ott van ahol lennie kéne! Nincsen rajta Aniplex a jobb felső részében, de a többi FMA-s DvD-n ott van!
Sajnos Én olyan ember vagyok, akit ez nagyon irritál!
Na mindeggy!
Mikor lehet megrendelni a többi részt? FMA 5, 6, 7...
Ja! Meg az eggyik FMA-s DvD nél angolul írja ki a rész címét, a másiknál pedig japánul!
Rendeltem egy FMA-s kesztyűt 1800 FT-ért és már az első 5 percben lekopott róla az alkimista kör ( annak egy része )! Pedig Nem csináltam semmi olyat, hogy lekopjon róla! Most nem azért, de 1800 FT-ot kár volt fizetnem érte, mert Kb 300 FT-ér az egész!
Rendeltem még FMA-s DvD-ket!
FMA 1: Hát...hasonlítsuk össze a dobozát a többi FMA-val, a DvD felirat nem ott van ahol lennie kéne! Nincsen rajta Aniplex a jobb felső részében, de a többi FMA-s DvD-n ott van!
Sajnos Én olyan ember vagyok, akit ez nagyon irritál!
Na mindeggy!
Mikor lehet megrendelni a többi részt? FMA 5, 6, 7...
Ja! Meg az eggyik FMA-s DvD nél angolul írja ki a rész címét, a másiknál pedig japánul!
Wassup?
beküldve: 2010-03-05 15:11:03
(#322) Most először rendeltem a webboltból, és nagyon meg vagyok elégedve:) 2 nap alatt kézhez kaptam:)Köszönöm szépen!
beküldve: 2010-02-25 16:46:26
(#321) Kérem szépen a MangaFan szerkesztőséget hogy újra tegyék fel az Edward Elric figurát,
Valószínű hogy nem jókedvükből vették le hanem azért mert elfogyott!!! Ha pedig elfogyott akkor max annyit tudnak tenni hogy rendelnek belőle megint külföldről, de annak a szállítási ideje akár 1-2 hónap is lehet. (attól függően hogy honnan és mennyit rendelnek, sima csomag vagy EMS-ként kérik stb...)
Szerk: vadooc 2010-02-19 12:45:27
beküldve: 2010-02-19 12:35:40
(#319) Kérem szépen a MangaFan szerkesztőséget hogy újra tegyék fel az Edward Elric figurát, mert nagyon szeretnék venni! Azt vártam hogy mindenre legyen elegendő pénzem amit akarok venni, de mire lett addigra nem volt már fenn! Úgyhogy szeretném megkérni, hogy tegyék fel!!!!

Szeretek mindenre IGEN-t mondani, de aztán az ellenkezőjét csinálni!! XD
Mivel a kiadó még nem osztotta meg velünk a várható megjelenési időpontot (magyarán nincs kiírva a webboltnál), ezért ha a józan paraszti eszünkre támaszkodunk, akkor nagy valószínűséggel rájövünk, hogy az előző évekhez hasonlóan most is a Conra fognak megjelenni.

De könyörgöm, muszáj mindenkinek 500x megkérdezni, hogy vmi mikor fog kijönni? Nem nyilvánvaló, hogy a Conokra teszik a nagy megjelenéseket? És különben is; ha a kiadó honlapján nem találtok erről információkat, akkor valószínűleg az ottani fórumozók sem tudják jobban. Komolyan emberek, számít egyáltalán az időpont? Ha kijönnek az új kötetek, úgyis tudni fogtok róla.
Majd ha megjelent akkor rendelhető is lesz! Addig pedig kénytelen vagy várni.....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:52:52