Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
megjön karácsonyra?
Mivel holnap – 18-án – jelenik meg a NANA 6., ezért holnap vagy holnap után már postázzák is.
Tehát szerintem még kari előtt megkapod
私は日本のファンです。
Ha elővételesen rendelem meg a Nana 6-ot, akkor ugye megjön karácsonyra?
mivel még ki sem jött a Nana 6, ezért addig nem is tudják postázni. az elővételes az azt jelenti hogy amint lesz raktáron a mangafannak utána tudják csak szállítani. de ahogy írtam még meg sem jelent a Nana 6. kötete.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-12-17 17:21:27
(#284) Ha elővételesen rendelem meg a Nana 6-ot, akkor ugye megjön karácsonyra? (Mondjuk most már mindegy, mert már megrendeltem, csak jó lenne...)
beküldve: 2009-12-17 17:04:16
(#283) Mert azt mondta hogy visszaviszi.
és ezt ki mondta neked? csak mert ha ma otthon voltál és mégsem vetted át akkor gondolom nem találkoztál a futárral aki kivitte neked. akkor viszont ki mondta hogy "visszaviszi"?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-12-17 15:10:41
(#281) Nekem lenne egy olyan problémám hogy rendeltem, elsőre nem voltam otthon. Ma is állítólag volt a kézbesítő, de akkor én otthon voltam mégsem csengetett, vagy nem tudom mi volt a hiba. Akkor most mi lesz? Mert azt mondta hogy visszaviszi. Rendeljem meg újból? Rendelés-azonosítóm: #2009/14868
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2009-12-14 17:30:35
(#280) A DN-es válltáska és a kézi mekkora? Csak, mert tudni szeretném, hogy beleférnék-e...
Nem vagyok tökéletes. A hiba belőlem is hiányzik.
Szerk: Tamina 2009-12-14 17:31:48
beküldve: 2009-12-14 17:09:39
(#279) lesz olyan póló amin L van? vagy nem tudom hogy volt-e egyáltalán
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Ne kérj szatyrot, mert nekem van 3 és alig várom, hogy megszabadulhassak tőlük. XD Inkább gyere fórumtalira és akkor majd odaadom. ;)
beküldve: 2009-12-14 12:30:47
(#277) Lehet egy csöpp kérdésem?
Nemsokára (ma, vagy holnap) leadom a rendelésemet, mert még ki kell filóznom, hogy mit is kérjek.. ^^ És hogy esetleg kaphatnék a rendelés mellé egy MondoConos/Animekarácsonyos szatyrot is?
Lehet, hogy kéregetőnek tűnök, de gyűjtöm a szatyrokat, és sajnos nem voltam jelen egyik eseményen sem.
Nemsokára (ma, vagy holnap) leadom a rendelésemet, mert még ki kell filóznom, hogy mit is kérjek.. ^^ És hogy esetleg kaphatnék a rendelés mellé egy MondoConos/Animekarácsonyos szatyrot is?
Lehet, hogy kéregetőnek tűnök, de gyűjtöm a szatyrokat, és sajnos nem voltam jelen egyik eseményen sem.
Amint az a termék kapható, másnap kézbesítésre kerül.
Tehát ha én a Love*Com-ot rendeltem meg 8-án, akkor azt ma postázzátok?
A másik problémám megoldódott; töröltem
Köszi a választ! ^^
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2009-12-14 10:03:15
beküldve: 2009-12-13 21:23:11
(#275) idézet a dumaládából: "Ami előrendeléses cucc az várhatóan mennyi ideig tart hogy szállítsák?"
Az előrendelés státusz azt jelenti, hogy a megrendelt csomag tartalmaz olyan terméket is amely csak előkészületben van, nincs készleten. Amint az a termék kapható, másnap kézbesítésre kerül.
Ezért, ha Karácsonyra megakarjátok kapni a csomagot ne rendeljetek olyan terméket amely nincs készleten és visszatartja az egész rendelést.
Újabb fancuccok (táskák is) csak 21.-én érkeznek, így nem biztos, hogy sikeresen landolnak a fa alá.
Az előrendelés státusz azt jelenti, hogy a megrendelt csomag tartalmaz olyan terméket is amely csak előkészületben van, nincs készleten. Amint az a termék kapható, másnap kézbesítésre kerül.
Ezért, ha Karácsonyra megakarjátok kapni a csomagot ne rendeljetek olyan terméket amely nincs készleten és visszatartja az egész rendelést.
Újabb fancuccok (táskák is) csak 21.-én érkeznek, így nem biztos, hogy sikeresen landolnak a fa alá.
Szerk: MangaFan Webbolt 2009-12-13 22:11:17
beküldve: 2009-12-08 21:07:46
(#274) Sajnos, nincsen a szállítónál sem és nem tudni lesz-e egyáltalán.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-17 19:28:45
beküldve: 2009-12-08 17:04:27
(#272)