Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2009-07-03 13:01:25
(#240) Figyi igaz, hogy, ha legalább kettő mangát rendelünk nem kell a szállítási költséget fizetni?????????????
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
beküldve: 2009-06-30 19:30:03
(#239) De hülye vagyok!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:28:02
2. Lehet h ez hülye kérdés lesz, de a Death Note DVD-k magyar nyelvűek?
Ha jobban körülnéztél volna, meg se kellett volna kérdezned...
beküldve: 2009-06-29 19:13:53
(#236) Lenne 2 kérdésem:
1. a DN-000003 számmal ellátott Death Note kitűzőknek mennyi az átmérője?
1. a DN-000003 számmal ellátott Death Note kitűzőknek mennyi az átmérője?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Sztem hébe-hóba lehetnének itt 20-30-50%-os, vagy akármilyen akciók a szokásosakon kívül is!
Én rendszeresíteném a 100%-os akciót. Így a szokásossal együtt 120%.
Bár, ha úgy rendeled a 12-t hogy három pakkban, úgy hogy a legolcsóbbakat egybe, a legdrágábbakat egybe és a maradékot, akkor a külön számlázás miatt valsz a gép az olcsóbbak, a közepesek és a drágábbak közül ad egyet-egyet ingyen (és nem a három legolcsóbbat). Persze nem tom a Mangafan Webbolt hogyan dolgozza fel a rendeléseket.
Szerk: Ivi 2009-06-25 22:51:43
beküldve: 2009-06-25 22:46:04
(#233) Szia!
Ha 12 terméket rendelsz, akkor papírformán a 3 legolcsóbbat ingyen kapod.
A mangafannak is jobban megéri így, mintha te 3 külön rendelést adnál le és 3 külön csomagot kellene kiüldeniük saját költségre.
Mielőtt véglegesíted a rendelést, mutatja, hogy miket tettél bele a kosárba és azok közül mit kapsz ingyen.
Ha 12 terméket rendelsz, akkor papírformán a 3 legolcsóbbat ingyen kapod.
A mangafannak is jobban megéri így, mintha te 3 külön rendelést adnál le és 3 külön csomagot kellene kiüldeniük saját költségre.
Mielőtt véglegesíted a rendelést, mutatja, hogy miket tettél bele a kosárba és azok közül mit kapsz ingyen.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-06-25 22:14:46
(#231) Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne evvel a 3+1 akcióval, hogy ez érvényesül több termék rendelésénél is (4-nél több)?
Tehát ha 6-ot fizetek 8-at vihetek?
Ha 9-et fizetek 11-et viszek vagy akkor hogy is van ez?..szar voltam mindig matekból
Mert én 12 terméket szeretnék rendelni szal ott hogyan jön ki az engedmény? =)
Annyi kérdésem lenne evvel a 3+1 akcióval, hogy ez érvényesül több termék rendelésénél is (4-nél több)?
Tehát ha 6-ot fizetek 8-at vihetek?
Ha 9-et fizetek 11-et viszek vagy akkor hogy is van ez?..szar voltam mindig matekból
Mert én 12 terméket szeretnék rendelni szal ott hogyan jön ki az engedmény? =)
beküldve: 2009-06-16 19:54:31
(#230) Sztem hébe-hóba lehetnének itt 20-30-50%-os, vagy akármilyen akciók a szokásosakon kívül is!
Igen köce
*Toronyidézet törölve. És javaslom, hogy nézz utána az irónia szó jelentésének A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-16 13:38:50
beküldve: 2009-06-10 10:30:23
(#228) Mikor kerülnek a webbolba az új pólók, amik conon is voltak?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-10 00:27:48
(#227) mikortól lehet majd a webboltból is rendelni a DN és Bleach 2. DVD-jét? csak mert a könyvhéten a képregénynagyker árulta. (a srác mondta is hogy friss újdonság)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-05-24 11:20:10
(#226) Nagyon örülök az állandó akciónak, mert a Conon nem volt pénzem kihasználni egy 6-t fizet, 8-t vihet akciót. Csak 4 mangát vettem, de a második adagot azóta megrendeltem és már meg is jött. Köszönöm, MangaFan.