Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2009-02-06 19:32:11
(#210) mondo magazinokat rendeltem a webboltbol hétfon és még mindig nem kaptam e-mailt hogy postázták volna .Azt szeretném kérdezni mikorra szokták ezt az e-mailt kuldeni ??
Szlovákiába szállítanak?
Nekem multkor azt írták, hogy nem szálítanak külföldre lehet, hogy ezért nem írnak.
Táncolj Hercegnő!
azért válaszolt lol-al,mert azok a magazinok,mind utánnyomásosak és lehet,hohy kll árnod egy évet
Nem azért, hanem mert nem kéne bemutatni. Főleg, ha kérsz valamit...
azért válaszolt lol-al,mert azok a magazinok,mind utánnyomásosak és lehet,hohy kll árnod egy évet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
mondo magazinokat rendeltem a webboltbol hétfon és még mindig nem kaptam e-mailt hogy postázták volna .Azt szeretném kérdezni mikorra szokták ezt az e-mailt kuldeni ??
LOL.
KOSZ AZ éRTELMES VáLASZT
mondo magazinokat rendeltem a webboltbol hétfon és még mindig nem kaptam e-mailt hogy postázták volna .Azt szeretném kérdezni mikorra szokták ezt az e-mailt kuldeni ??
LOL.
beküldve: 2009-02-06 17:12:06
(#204) mondo magazinokat rendeltem a webboltbol hétfon és még mindig nem kaptam e-mailt hogy postázták volna .Azt szeretném kérdezni mikorra szokták ezt az e-mailt kuldeni ??
Lukanénye okres Veľký Krtíš nincs valami kozel Rimaszombat
Hát ha pontos akarok lenni akor 72 Km
Szóval nekem még salgótarján is közelebb van ozt az már magyarország és csak 43 km.
Hát akkor nem nagyon fogsz jönni a Clubba, de sebaj legalább tudok még egy szlovák Fanról
Jöhetsz Salgótarjánba is, itt is van anime club.
Ah, maradok csak a saját alapította AnimeClubomban, itt Rimaszombatban. Nyáron az egész Clubommal megyünk a Conra
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-02-03 16:07:02
Szóval nekem még salgótarján is közelebb van ozt az már magyarország és csak 43 km.
Hát akkor nem nagyon fogsz jönni a Clubba, de sebaj legalább tudok még egy szlovák Fanról
Jöhetsz Salgótarjánba is, itt is van anime club.
Szerk: dali 2009-02-03 15:47:07
Lukanénye okres Veľký Krtíš
Ebből melyik a település neve?
Lukanénye a település neve
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-02-02 15:15:23
beküldve: 2009-02-02 14:36:53
(#197) kosz a választ és nem lakok városban hanem 1 faluban
És pontosan meik faluban mert itt nálunk Rimaszombatban AnimeClub is van, és ha a közelbe laksz akkor még el is jöhetnél 1X,2X.
Táncolj Hercegnő!