Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikorra várható a Chrno Crusade megjelenése?
Ez a kérdés nem idevaló, olvas vissza a "Kérdések a MangaFanhoz" topikban.
beküldve: 2009-02-01 16:12:03
(#194) Sziasztok!
beküldve: 2009-02-01 14:50:07
(#193) beküldve: 2009-02-01 14:00:23
(#192) Szerencsére itt van egy kicsi de elfog olvadni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szlovákiában van hó?
Volt, de már elolvadt.
Hát szinte mindent meg lehet kapni a Tompa Mihály Magyar Könyvesboltban csak meg kell rendelni csak sajnos a Delta Vision-nal nem állnak kapcsolatban, de a többi mangákat be lehet szerezni.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-02-01 13:03:51
(#190) Szlovákiában van hó?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Netán ha Rimaszombatban laksz akor még könnyeben tudnád beszerezni a mangákat, DVD-ket
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-02-01 12:18:37
szeretnék rendelni a webboltbol és azt szeretném kérdezni kulfoldre is elszálítsák ?
Ahogy látom Szlovákiában élsz, amúgy én is tehát egy cipőben vagyunk. A kérdésedre a válasz az, hogy nem.
Nekem egy iletékes a Bookline.sk ajánlották itt regisztrálsz és rendelhetsz is csak a postai költség 10 euro.
Én már rendeltem megbízhatóa meg minden.
Amúgy pontosan meik városban laksz?
Táncolj Hercegnő!
szeretnék rendelni a webboltbol és azt szeretném kérdezni kulfoldre is elszálítsák ?
Úgy emlékszem nem szállítanak külföldre, de azért várd meg, hogy illetékesek mit válaszolnak!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-01 11:22:03
(#186) szeretnék rendelni a webboltbol és azt szeretném kérdezni kulfoldre is elszálítsák ?
Kedves Mangafan!
Én azt szeretném kérdezni, hogyha 25-én adtam fel a rendelésemet, akkor az éven megkapom-e még?
Előre is köszönöm!
Én azt szeretném kérdezni, hogyha 25-én adtam fel a rendelésemet, akkor az éven megkapom-e még?
Előre is köszönöm!
Hét mér biztos nem.
Egyébként, szerintem már megkellett volna érkeznie.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-05 19:21:53
(#184) beküldve: 2008-12-27 10:16:51
(#183) Kedves Mangafan!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Gaara21
de jó! ma pont megyek az 576-ba! ^^
szerk: sikerült megszereznem x3
szerk: sikerült megszereznem x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-23 11:04:12
Igen, és az 576 boltok is belistázták. Vidéken csak az ők boltjaikban kapható. Megjegyzem: a boxok bolti ára 5990.
ebből a szempontból érdemesebb innen megrendelni, legalábbis annak biztos aki nem bp-i.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~