Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2008-12-20 12:01:18
(#165) NANA 3. ÉS L-es kulcstartó!!!!!!!!!!
MA VÉGRE A MAGAMÉVÁ TEHETTEM!!!!!!!!!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
MA VÉGRE A MAGAMÉVÁ TEHETTEM!!!!!!!!!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
Nem túl szerencsés, bár ez leginkább a futár hibája. Engem szerencsére mindig hívnak a GLS-től, hogy mikor hozzák. A tanulság: a biztonság kedvéért azért a család is tudjon a csomag érkezéséről. :)
Így van!
Én itthon hagytam a szükséges pénzt, és szóltam, h MA csomagom érkezik, vegyék át.
Amúgy meg Dyvolie, nem a szállító hibája. A postás sem telefonál ha megy. Nekem is csak azért telefonált, mert csöngetett, és senki nem ment ki. Kiderült apám 5percre tette ki a lábát, és pont akkor jött a szállító
De végül meg lett oldva.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-20 11:00:35
beküldve: 2008-12-19 22:19:13
(#163) Hahó!
Éppencsak belepörgettem Hellsing 3-ba, amit ma hozott GLS és sajna látom, hogy első 7-8 oldal valami festékhiba miatt teljesen át van ütve egymásra és az egyes oldalak felső kétharmada gyakorlatilag olvashatatlan. A csere elég sürgős lenne az ünnepek miatt.
Éppencsak belepörgettem Hellsing 3-ba, amit ma hozott GLS és sajna látom, hogy első 7-8 oldal valami festékhiba miatt teljesen át van ütve egymásra és az egyes oldalak felső kétharmada gyakorlatilag olvashatatlan. A csere elég sürgős lenne az ünnepek miatt.
no pussy, just the dicks
Nem túl szerencsés, bár ez leginkább a futár hibája. Engem szerencsére mindig hívnak a GLS-től, hogy mikor hozzák. A tanulság: a biztonság kedvéért azért a család is tudjon a csomag érkezéséről. :)
Na jah de ki a fene gondolta volna......
Tesóm melózik, 'szal arra alapozott, hogy úgyis szólnak Neki....
Most már tanultunk belőle....
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
beküldve: 2008-12-19 16:26:25
(#161) Nem túl szerencsés, bár ez leginkább a futár hibája. Engem szerencsére mindig hívnak a GLS-től, hogy mikor hozzák. A tanulság: a biztonság kedvéért azért a család is tudjon a csomag érkezéséről. :)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-12-19 16:28:08
beküldve: 2008-12-19 16:20:34
(#160) Nem tudom, hova lehetne írni, de talán itt van a legjobb helye...
Tesóm ma kapta meg a cuccokat, de nem hívták fel előtte.
Pont dolgozott és mivel nagybátyámnál lakik...
Szal a lényeg, h nagybátyám nem tudott róla és ő volt pont otthon.
A futár még azt sem mondta meg automatikusan, h kinek jött a küldemény.
Nagybátyám már épp elhajtotta volna. mikor eszébe jutott, h megkérdezze kinek jött....
Szóval ebből mikor tesóm haza ért kapott 1 kis fejmosást.
Ennyit erről, h hívják az embert.
Miért is szólt volna a rokonoknak, ha 1szer úgyis "felhívják".
Tesóm ma kapta meg a cuccokat, de nem hívták fel előtte.
Pont dolgozott és mivel nagybátyámnál lakik...
Szal a lényeg, h nagybátyám nem tudott róla és ő volt pont otthon.
A futár még azt sem mondta meg automatikusan, h kinek jött a küldemény.
Nagybátyám már épp elhajtotta volna. mikor eszébe jutott, h megkérdezze kinek jött....
Szóval ebből mikor tesóm haza ért kapott 1 kis fejmosást.
Ennyit erről, h hívják az embert.
Miért is szólt volna a rokonoknak, ha 1szer úgyis "felhívják".
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
beküldve: 2008-12-19 15:23:13
(#159) L-es csészék mikor lesznek kaphatók?
Am Mangafan, kellemes szép örömökel, teli karácsonyt!
Am Mangafan, kellemes szép örömökel, teli karácsonyt!
beküldve: 2008-12-17 17:10:18
(#158) beküldve: 2008-12-16 16:03:26
(#157) ha jol tom akkor mára igérték
Tudom, tudom....
de még mindig "Kifogyott" a táska státusza....
De gondoltam, újra megkérdem...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy esetleg idén lesz még Death Note táska a webboltban?
Előre is köszi a választ....
ha jol tom akkor mára igérték
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 15:54:22
(#154) Sziasztok!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-14 13:02:41
(#153) hali
kiváncsi lennék, hogy ugye a death note dvd-t még nem lehet megvenni csak előrendelni ésha az akció (3at fizetsz 4et vihets) után rendelhető már akkor törlődik vagy akkor még érvényes ,mert az akcióba rendeltem
nagyon fontos lenne, köszi^^
najó visszavonom én voltam a figyelmetlen:( csak nemtom hogy kell törölni^^"
kiváncsi lennék, hogy ugye a death note dvd-t még nem lehet megvenni csak előrendelni ésha az akció (3at fizetsz 4et vihets) után rendelhető már akkor törlődik vagy akkor még érvényes ,mert az akcióba rendeltem
nagyon fontos lenne, köszi^^
najó visszavonom én voltam a figyelmetlen:( csak nemtom hogy kell törölni^^"
Szerk: nery 2008-12-14 13:12:32
beküldve: 2008-12-13 21:29:01
(#152) Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tételezzük fel, hogy kedden már lesz a webboltban elérhető Death Note táska, és én aznap meg is rendelem az egész pakkot (a maradék 3 termék jelenleg is elérhető), akkor azt mikorra szállítja a futárszolgálat?
Előre is köszi a választ.
Lenne egy kérdésem. Tételezzük fel, hogy kedden már lesz a webboltban elérhető Death Note táska, és én aznap meg is rendelem az egész pakkot (a maradék 3 termék jelenleg is elérhető), akkor azt mikorra szállítja a futárszolgálat?
Előre is köszi a választ.
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-13 21:29:51
Az van ott, hogy boltban vagy weben...ilyenkor mi van?
Ja meg, a kosárra rámegyek, akkor ott azt írja, hogy postázva :(
Remélem volt köztük olyan manga is, ami csak holnap AK-n jelenik meg.
Ja meg, a kosárra rámegyek, akkor ott azt írja, hogy postázva :(
Konichi wa Manga/Anime Fan-ok. Lenne egy kis problémám. A múlthéten, vagy még elötte rendeltem innen a webshop-ból 4 mangát, de még egy sem jött meg. Pedig most 3-at fizet 4-4et kap akció van
Na mindegy, a lényegre térek. Megrendeltem. Vártam, hogy megjöjjön. De se hírre se hamva. Ilyenkor mi van? Hisz a postaládában még olyan PostaiCetli sem volt, hogy a postára elviszik, és valamelyik nap bemehetnék érte. Sőt, a posta - úgy tudom, hogy - 10 napig megörzi a csomagokat.
Na csak ennyi lenne a bajom. Ha valaki tud valamit erre mondani, akkor az légyszike írjon nekem üzit, vagy e-mailt (time_magic@freemail.hu). Elöre is köszike mindenkinek!
Na mindegy, a lényegre térek. Megrendeltem. Vártam, hogy megjöjjön. De se hírre se hamva. Ilyenkor mi van? Hisz a postaládában még olyan PostaiCetli sem volt, hogy a postára elviszik, és valamelyik nap bemehetnék érte. Sőt, a posta - úgy tudom, hogy - 10 napig megörzi a csomagokat.
Na csak ennyi lenne a bajom. Ha valaki tud valamit erre mondani, akkor az légyszike írjon nekem üzit, vagy e-mailt (time_magic@freemail.hu). Elöre is köszike mindenkinek!
Remélem volt köztük olyan manga is, ami csak holnap AK-n jelenik meg.
"Élj a mának!"