Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2008-12-05 19:32:40
(#135) hm...ha az új mangát rendelek ( Árnybíró12,Hellsing3,Death Note 3 ) ezeket a mangákat kb karácsony előtt még meghozza a postás ???
beküldve: 2008-12-04 11:38:52
(#134) beküldve: 2008-12-02 17:42:27
(#133) Ha rendeltem nemrég 2 FMA-s DVD-t , akkor ha most rendelek 1 kulcstartót azok egybe jönnek vagy külön?
Kockanyúl x3
beküldve: 2008-12-02 15:26:35
(#132) Az akció a kulcstartókra és az összes többi termékre is vonatkozik?
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
Ha én veszek nyolc dolgot (2 díszcsomagos DVD, 4 könyvet meg 2 FMP dvd) akkor a legolcsobbat kapom ingyen vagy kérhetem hogy 2 könyv legyen ingyen?
Feladod a rendelésed és a rendszer a fizetendő összeget csökkenti a 4 termék közül az olcsóbbik árával. Ha 8 terméket rendelsz, a két olcsóbbik árát vonja le.
Kipróbálhatod, de a művelet végén ne add fel a rendelést, hanem ürítsd ki a kosarat.
Megjegyzés: az FMP dvd-t nem mi forgalmazzuk.
Köszönöm a választ és bocs, hogy elírtam FMA-t akartam írni.
Ha én veszek nyolc dolgot (2 díszcsomagos DVD, 4 könyvet meg 2 FMP dvd) akkor a legolcsobbat kapom ingyen vagy kérhetem hogy 2 könyv legyen ingyen?
Feladod a rendelésed és a rendszer a fizetendő összeget csökkenti a 4 termék közül az olcsóbbik árával. Ha 8 terméket rendelsz, a két olcsóbbik árát vonja le.
Kipróbálhatod, de a művelet végén ne add fel a rendelést, hanem ürítsd ki a kosarat.
Köszönöm a választ és bocs, hogy elírtam FMA-t akartam írni.
Ha FMP (Full Metal Panic!) DVD-ket akarsz venni, akkor máshol is keresgélj, ha FMA (FullMetal Alchemist) DVD-ket akarsz venni, akkor helyben vagy.
beküldve: 2008-11-27 15:48:28
(#127) Ha én veszek nyolc dolgot (2 díszcsomagos DVD, 4 könyvet meg 2 FMP dvd) akkor a legolcsobbat kapom ingyen vagy kérhetem hogy 2 könyv legyen ingyen?
Szerk: Juhiken 2008-11-27 15:48:52
Bárki átveheti, nem lesz gond.
Köszönöm a gyors választ!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-26 23:15:33
(#124) Sziasztok, megint lenne egy kérdésem.
Én jelenleg koleszban lakom (immár ötödik éve ), és amilyen béna vagyok tutira akkor hozza a futár a csomagot, amikor épp a fősulin gebedek egy előadáson.
Tehát...
Az a lényeg, hogy vész esetén a portás néni is átveheti a csomagom? (Persze ki is fizetné, azt már lebeszéltük Ica nénivel)
Előre is köszönöm!
Én jelenleg koleszban lakom (immár ötödik éve ), és amilyen béna vagyok tutira akkor hozza a futár a csomagot, amikor épp a fősulin gebedek egy előadáson.
Tehát...
Az a lényeg, hogy vész esetén a portás néni is átveheti a csomagom? (Persze ki is fizetné, azt már lebeszéltük Ica nénivel)
Előre is köszönöm!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-26 13:23:55
(#123) Köszi, akkor így tudunk az oldalról pár karácsonyi ajándékot rendelni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Akció úgy is érvényes ha a már megjelentek mellé előjegyzett terméket is rendelek? Csak azért kérdem mert a DN DVD lenne a 4.
És mivel 15.én jelenik meg, karácsony előtt még postára lesz adva, vagy csak utána?
És mivel 15.én jelenik meg, karácsony előtt még postára lesz adva, vagy csak utána?
Természetesen, érvényes. Az egész rendelés státusza: előrendelés lesz és a megjelenést követő nap kiküldjük. Most a GLS-el szállíttatunk, így másnap kézbesítésre is kerül.
Az akciót szeretnénk állandósítani, de januárban még biztosan élni fog.
Szerk: MangaFan Webbolt 2008-11-25 15:45:06
beküldve: 2008-11-25 12:55:05
(#121) Akció úgy is érvényes ha a már megjelentek mellé előjegyzett terméket is rendelek? Csak azért kérdem mert a DN DVD lenne a 4.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym