Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Pénteken postázzuk az előrendeléseket (DN2, Nana2, Hellsing2, Naruto6).
Aki még akar módosítani (rendelések összevonása, törlése, stb) ma még megteheti. Írjatok a
webbolt@mangafan.hu -ra
Aki még akar módosítani (rendelések összevonása, törlése, stb) ma még megteheti. Írjatok a
webbolt@mangafan.hu -ra
Ez azt jelenti, hogy jövőhéten már a boltokban is kaphatóak lesznek?
beküldve: 2008-10-01 13:03:43
(#85) Ez biztos hülye kérdés, de akkor hétfőn fog megjönni, igaz?
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-10-01 10:38:00
(#84) Pénteken postázzuk az előrendeléseket (DN2, Nana2, Hellsing2, Naruto6).
webbolt@mangafan.hu -ra
webbolt@mangafan.hu -ra
beküldve: 2008-08-27 15:26:29
(#83) MISAMISA: "Most rendeltem először innen a Nana és az Élni mangát.Már meg is kaptam a visszaigazoló leveleket az e-mail címemre,erre fel most nincs a kosaramban semmi,sem a régi rendeléseknél.Akkor most mi történt?"
A rendelésed státuszát nem látod mert -mint írtam neked email-ben- a külön-külön elküldött rendeléseidet töröltem és összevonva egy újat rögzítettem (így 600 forint postaköltséget megtakarítottál).
Lényeg, hogy postázva lettek a mangák és lehet már ma kézbesítik is.
A rendelésed státuszát nem látod mert -mint írtam neked email-ben- a külön-külön elküldött rendeléseidet töröltem és összevonva egy újat rögzítettem (így 600 forint postaköltséget megtakarítottál).
Lényeg, hogy postázva lettek a mangák és lehet már ma kézbesítik is.
beküldve: 2008-08-18 22:50:19
(#82) után nyomás iránt érdeklődnék. már nagyon várom a kötetet amit rendeltem lassan már 2 hete (12 napja)
és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra kalkulálhatok?
és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra kalkulálhatok?
Írj a Webboltnak (adatlapon fel van tüntetve a cím), és megoldják a problémád.
beküldve: 2008-08-15 10:27:00
(#80)
Szerk: Millagro 2008-08-15 10:46:26
Valóban az ilyen és hasonló konstrukcióban gondolkodunk. A webbolt esetében, az egyszeri nagyobb rendelésen keletkező postaköltség-megtakarítást lehet kedvezményként átengedni.
Egyelőre a következő akciót hirdetnénk meg:
3-at fizet, 4-et kap.
Ez a mangákra és DVD-re lenne érvényes.
Többször elmondtuk, hogy árkedvezményt nem tudunk adni. Ezért ajándékokat, ebben az esetben ajándék mangát adunk.
Na, ez fasza, valszeg a Naruto mangák beszerzésénél tudom ezt "használni" Meg a Kensin sincs még meg.
MIANEVED?!
Majd később, ha kész lesz a webes felület, akkor rendelsz 4 mangát és nem 8000et, hanem csak 6000et fizetsz majd érte. Tök mindegy, hogy melyik van ingyen a 4 közül
Szerk.: Igazad van, nem mindegy, mert az Árnybírók olcsóbbak.
Na de nem kell aggódni, a webboltosok biztos kitalálnak valamit
és ha mondjuk Árnybírót rendelek? xD
szerk: xD beelőztél pár másodpercel!
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2008-08-08 17:05:30
Majd később, ha kész lesz a webes felület, akkor rendelsz 4 mangát és nem 8000et, hanem csak 6000et fizetsz majd érte. Tök mindegy, hogy melyik van ingyen a 4 közül
Szerk: .., 2008-08-08 17:03:52
Igen, ajándék mondjuk 4000 Ft feletti vásárlás esetén, vagy 4manga közül az egyik ingyen vagy féláron van.
Ilyenek.
Ilyenek.
Valóban az ilyen és hasonló konstrukcióban gondolkodunk. A webbolt esetében, az egyszeri nagyobb rendelésen keletkező postaköltség-megtakarítást lehet kedvezményként átengedni.
3-at fizet, 4-et kap.
Többször elmondtuk, hogy árkedvezményt nem tudunk adni. Ezért ajándékokat, ebben az esetben ajándék mangát adunk.
ez szupeerr!
akkor ha én rendelek 3 mangát, akkor 1 ajándék?
és hol lehet mondani, h milyen ajándék kötetet kérünk?
私は日本のファンです。
Igen, ajándék mondjuk 4000 Ft feletti vásárlás esetén, vagy 4manga közül az egyik ingyen vagy féláron van.
Ilyenek.
Ilyenek.
3-at fizet, 4-et kap.
beküldve: 2008-08-07 22:25:29
(#74) Igen, ajándék mondjuk 4000 Ft feletti vásárlás esetén, vagy 4manga közül az egyik ingyen vagy féláron van.
Ilyenek.
Ilyenek.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-05 15:25:04
(#73) Készlet állománytól függően lehetnének időszakos akciók, amikor bizonyos értékhatár feletti vásárláskor árkedvezmény jár, vagy ünnepek közeledtével X rendelést meghaladóan tárgyi ajándékok, akár lehetne nyomni mangafanos bögrét, pólót, akármit, biztos, hogy jobb, mint egy Naruto fejpánt. Vagy új kiadvány esetén első 10-20 megrendelőnek ez+az.
Vagy Conon Mangafan pultnál sok cucc vásárlásakor Csaba vesz a srácoknak egy sört, vagy Bambit (ha -18) a lányoknak meg befonja a haját.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-05 15:08:27
(#72) Aki a 8 sorozatkiadvány közül (Mondo-val együtt) legalább X mennyiségűt rendszeresen vásárol, az nagyobb időközönként ajándékkötetet kap. De ez rossz ötlet, mert nem sokan vesznek sok sorozatot, valamint én ezen ritka személyek közé tartozom. Minden mangája megvan a MangaFan-nak, az eddigi Mondo-k is, csak a DVD-t nem veszem.