Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Lehet külön borítót rendelni? Mennyi volt?
Egy másik vevőnek hibás volt a kötete és az ő borítóját kaptam meg. Ingyen volt mert megvan majdnem mindegyik mangafan kiadvány, és a mangafan egy nagyon vevőbarát kiadó.
Asszem' valakinek elszakadt valamelyik kötet borítója, egy másik embernek meg pont az a kötete volt hibás. A hibás kötetet kicserélték mangafanék, és maradt egy fölös borító, amit megkapott a az első delikvens. Röviden ennyi.
A Kensin 3 borító rendben megérkezett, fel is tettem a kötetre, azt meg a felső polcra hogy nehogy megint meglelje a lurkó.
Ezer kössz!
Ezer kössz!
Lehet külön borítót rendelni? Mennyi volt?
köszönöm megérkezett a hibátlan példány!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-05-19 15:13:54
(#50) hibás mondo magazint személyesen ki lehet cserélni? csak mert holnaptól Bp-en leszek. azért hibás mert két oldal kétszer van benne, és két oldal ezért hiányzik. ráadásul pont a jrock cikk hiányzik.
szerk.: viszont nem a webboltból rendeltem, hanem helyben vettem.
szerk.: viszont nem a webboltból rendeltem, hanem helyben vettem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-05-19 15:14:43
beküldve: 2008-05-16 11:27:46
(#49) A Kensin 3 borító rendben megérkezett, fel is tettem a kötetre, azt meg a felső polcra hogy nehogy megint meglelje a lurkó.
Ezer kössz!
Ezer kössz!
Miért melyik narutoban van hibásan az oldal?
A 3. kötetben van egy oldal, ami tükrözve lett, de be van tűzve egy rendes is. Nem zavaró szerintem.
beküldve: 2008-05-12 13:27:52
(#47) Miért melyik narutoban van hibásan az oldal?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-05-08 09:01:44
(#46) Az a kérésem lenne, hogy a jövőben, ha nem elég erős borítékban postáztok, megtennétek, hogy a "lenyalós" ragasztáson kívül leragasztjátok még egy ragasztószalaggal is? Én ugyanis egyik oldalán félig felszakadt, másik oldalán teljesen nyílt borítékban kaptam meg, amit rendeltem.
beküldve: 2008-04-27 16:55:29
(#45) lehet hogy kicsit off de: az újranyomott narutokban a tükrözött oldal rendesen lesz benne?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát nem ezt mondtam...?
De ha elolvasod amit lenn írtam akkor tudod hogy mért kérdeztem rá.
beküldve: 2008-04-27 13:55:29
(#43) Én is innen fogom megrendelni a 8. 9. és 10. Árnybírót.. Már 7ig megvan
CSak most így Con után várom mikor lesz pénzem
CSak most így Con után várom mikor lesz pénzem
MIANEVED?!