Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2008-04-16 11:54:56
(#26) Hellsing várhatóan mikor lesz postázva?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A küldeményt ma feladtuk, a többi a Postán múlik. Volt rá példa, hogy már másnap kézbesítették.
Ok, köszi =)
Akkor valószínűleg még a héten megkapom
(simán feladva 2nap, elsőbbséggel feladva 1nap és ittszokott lenni minden küldemény számomra)
Remélem mostis így lesz
EDIT: Jött az e-mail, h úton van =)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-16 11:34:18
Én mióta regiztem ezen az oldalon most vizsgáltam csak meg a webboltot. Nagyon tetszik, h 2(és több) kötet rendelése esetén nincs postaköltség! =)
(vidéki lévén ez nagyon jó, eddíg csak Conokon és csak akkor tudtam mangát venni ha épp pesten jártam)
(vidéki lévén ez nagyon jó, eddíg csak Conokon és csak akkor tudtam mangát venni ha épp pesten jártam)
Igen, nagy sikere van a webboltnak még a bpestiek körében is. Ez, remélem a kedvező konstrukció mellett a kiszolgálás színvonalának is köszönhető.
Megrendeltem 3Árnybíró kötetet tegnap este..
Mennyi az esélye, h még a héten megkapom?
A küldeményt ma feladtuk, a többi a Postán múlik. Volt rá példa, hogy már másnap kézbesítették.
beküldve: 2008-04-16 10:46:24
(#23) Én mióta regiztem ezen az oldalon most vizsgáltam csak meg a webboltot. Nagyon tetszik, h 2(és több) kötet rendelése esetén nincs postaköltség! =)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-16 10:55:59
beküldve: 2008-04-15 19:28:01
(#22) A postaköltség tényleg csak 300 Ft (szerencsére). Ha több kiadványt rendelsz, akkor nincs postaköltség. Az összeget a kiszállításkor kell kifizetned, de a helyi postán 10 napig átveheted, aztán visszaküldik a csomagot a MangaFan-nak, ami nekik nem jó.
beküldve: 2008-04-15 07:51:37
(#21) am amit rendeltem az utánvételesen fog jönni? vagy hogy? csak mert csodálkozok h a postaköltség csak 300ft...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-03-25 09:31:28
(#20) Tegnap postázták a mangáimat. Jó lenne, ha még ma megjönne (ez szinte lehetetlen), mert akkor nem egy nagy értelmetlenség lenne a szerdai napom, mint mindig.
beküldve: 2008-03-22 07:49:11
(#19) Megkaptam a MangaFan-tól a visszaigazoló mail-t, hogy sikeresen rendektem, postázzák a csomagot. Jó világ van mostanság. (Most nálunk esik a hó .)
beküldve: 2008-03-19 06:56:37
(#18) A kosárból való megrendeléstől számítva hány napot kell várnom a kiszállításra?
beküldve: 2008-03-11 18:36:30
(#17) sziasztok Mára a MangaFan Webbolt igen nagy örömet szánt, vagy csak a postás időzitett későre? Lényegtelen, csak igy ezen a fórum szeretném megköszönni a masszív csomagban, hibanélkül és persze sérületlen csomagom megérkezését! Nagy öröm volt hazajönni és a szülinapi ajándékomat látni És imádom a "új" könyvek illatát Mégegyszer köszönöm További rendeléseimet lehet várni MangaFan viszlát
Felvittük, figyelmetlenségből maradt el.
Hajrá!
Hajrá!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-01 21:53:49
(#15) Hi!
Bocsi a zavarásért, de nem raktátok fel a mondo januári számát a webboltba. Direkt, nem direkt? Segítséget kérnék a beszerzéshez. Előre is ezer köszönet.
Bocsi a zavarásért, de nem raktátok fel a mondo januári számát a webboltba. Direkt, nem direkt? Segítséget kérnék a beszerzéshez. Előre is ezer köszönet.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
beküldve: 2007-12-05 14:33:18
(#14) Jááj mekora állat vagyok! Véletlen 2x adtam fel a rendelést az Árnybíró 8-ra! Szeretem de megelégszek egy kötetel is. Ilyenkor mit csináljak? *kétségbeesve pislog a monitora*
beküldve: 2007-11-16 21:04:22
(#13) A rendeléseknél legyetek szívesek a postai címet pontosan megadni. Senkinek sem jó ha a levél visszajön " a címzett ismeretlen" megjegyzéssel.
beküldve: 2007-11-11 14:34:55
(#12) A postai dolog miatt érthető, de mondjuk legközelebbi conon, gondolom megint lesznek régebbi Mondo-k, ott megoldható a leértékelés, hisz ott nincs se posta se kisker.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2007-11-11 14:35:19