Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Mi lettél te Azzi 2??
Igen.
ÉS nem is baj, h az lett.
Ezt a forumot rendben kellene tartani, h követhető legyen, MI ezért szeretjük!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-15 22:37:02
(#104) tegnap rendeltem 3 mangát a Mangafantól, küldtek levelet h majd postázzák és ha postázzák akk is írnak e-mailt. Mikorra hozzák ki? rendeltem már más cégtől cuccot neten keresztül és ott másnapra ki kis hozták! a mangafannál hogy van? ha tegnep rendeltem akk ma már hozzák is? lécci válaszoljatok, mer fontos
Webbolt -> Tudnivalók .Olvasd el!!!
Kockanyúl x3
beküldve: 2008-11-11 12:23:18
(#98) tegnap rendeltem 3 mangát a Mangafantól, küldtek levelet h majd postázzák és ha postázzák akk is írnak e-mailt. Mikorra hozzák ki? rendeltem már más cégtől cuccot neten keresztül és ott másnapra ki kis hozták! a mangafannál hogy van? ha tegnep rendeltem akk ma már hozzák is? lécci válaszoljatok, mer fontos
Desolation Row...
beküldve: 2008-11-11 09:48:24
(#97) Na, végre megjött a csomagom... bár a posta miatt kaptam egy enyhe agyvérzést, de túléltem...
Ezúton köszönöm a gyors postázást, és a kötet klassz "új-könyv"-illatát. ....
Ezúton köszönöm a gyors postázást, és a kötet klassz "új-könyv"-illatát. ....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-01 16:08:56
(#96) A Kensin tuti ugye, a Narutot meg valahol itt mondta Csaba, hogy lesz... erre gondoltam.
beküldve: 2008-11-01 15:12:48
(#95) Ez itt a Három Kívánság, és én vagyok Dévényi Tibi Bácsi... Csak éppen pöttyöslabdám nincsen xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-11-01 15:09:28
(#94) Valami konkrétum van már a karácsonyi megjelenésekkel kapcsolatban? Tehát hogy miből fog kijönni új kötet.
Szerintem Árnybíró 12, Esetleg NANA 3
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-11-01 14:58:24
(#92) Valami konkrétum van már a karácsonyi megjelenésekkel kapcsolatban? Tehát hogy miből fog kijönni új kötet.
Szerk.: Jujj, ezt a "Kérdésef a MangaFanhoz" topikba akartam írni.
Szerk.: Jujj, ezt a "Kérdésef a MangaFanhoz" topikba akartam írni.
Szerk: .., 2008-11-01 16:51:10
beküldve: 2008-10-12 13:39:25
(#91) A con-on látott fancuccok (wallscroll, kulcstartók, mittudomén) lesznek kaphatók a webboltban is, és ha igen, mikortól?
Nem tudom, hogy volt-e kérdés, de ha egy kiadványt rendelek meg, akkor mekkora a postaköltség vidékre?
Egy kiadványnál -függetlenül, hogy Bp. vagy vidék- 300 Ft. a postaköltség.
Két, vagy több terméknél (manga, DVD, Mondo) nincs postaköltség.
Az nagyon jó ár! Összenézem, hogy mely Mondo magazinok hiányoznak ^^' Mert sajnos nem teljes a gyűjteményem.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Nem tudom, hogy volt-e kérdés, de ha egy kiadványt rendelek meg, akkor mekkora a postaköltség vidékre?
Egy kiadványnál -függetlenül, hogy Bp. vagy vidék- 300 Ft. a postaköltség.
Két, vagy több terméknél (manga, DVD, Mondo) nincs postaköltség.
beküldve: 2008-10-03 13:44:53
(#88) Nem tudom, hogy volt-e kérdés, de ha egy kiadványt rendelek meg, akkor mekkora a postaköltség vidékre?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-01 20:54:33
(#87) Pénteken postázzuk az előrendeléseket és szállítunk minden nagykernek.
Az Eduárd képregényboltban és a Sárkánytűzben a szállítás napján már kapható.
Remélhetően, a hét végére kikerül a többi boltba is.
Az Eduárd képregényboltban és a Sárkánytűzben a szállítás napján már kapható.
Remélhetően, a hét végére kikerül a többi boltba is.