Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
beküldve: 2008-08-05 13:39:03
(#71) X ezer forint feletti rendelésnél ajándék bizbasz. Így hirtelen ez jutott eszembe. :)
Vagy ha egy-egy sorozat kötetei tényleg rendszeres időközönként jönnének ki, akkor egy előfizetés-jellegű szisztéma is bejátszhatna, valamennyivel kedvezőbb áron.
Vagy ha egy-egy sorozat kötetei tényleg rendszeres időközönként jönnének ki, akkor egy előfizetés-jellegű szisztéma is bejátszhatna, valamennyivel kedvezőbb áron.
Itt a lehetőség, be lehet szállni a konstrukciók kialakításában.
Most az újranyomásokon dolgozunk (egy akcióban a teljes kínálattal célszerű jelen lenni).
Tényleg be lehet szállni?
Akkor legyen mondjuk törzsvásárlói kedvezmény, mit tudom én, ha már sokszor rendeltél a webboltban, akkor egy kiadványt kedvezményesen rendelhetsz meg.
Itt a lehetőség, be lehet szállni a konstrukciók kialakításában.
Most az újranyomásokon dolgozunk (egy akcióban a teljes kínálattal célszerű jelen lenni).
Nyaralásotok előtt volt téma, h az akciók menü alatt is talán lesz vmi már.
Gondolkoztatok rajta.
Mire jutottatok?
Engem nagyon érdekelne.
Gondolkoztatok rajta.
Mire jutottatok?
Engem nagyon érdekelne.
Szerintem nem csak téged érdekelne
Mondjuk olyasmi lehetne, hogy 8000 fölötti rendelésekhez ajándék MONDO jár
beküldve: 2008-08-05 12:40:41
(#67) beküldve: 2008-08-02 19:08:37
(#66) Nyaralásotok előtt volt téma, h az akciók menü alatt is talán lesz vmi már.
Gondolkoztatok rajta.
Mire jutottatok?
Engem nagyon érdekelne.
Gondolkoztatok rajta.
Mire jutottatok?
Engem nagyon érdekelne.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-01 22:28:08
(#65) beküldve: 2008-08-01 22:17:06
(#64) Azt szeretném tudni a csapattól hogy mikorra várható a naruto 1. kötete?mertmegrendeltem vagy 1 hónapja.Igaz előrendelt de akkor meg mikorral fog várhatólag összegyűlni elég rendelés?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-01 21:38:11
(#63) Sziasztok!
Vasárnap rendeltem tőletek és még ma, pénteken sem jött meg...mikorra várható?
Vasárnap rendeltem tőletek és még ma, pénteken sem jött meg...mikorra várható?
beküldve: 2008-06-06 20:58:14
(#62) beküldve: 2008-06-06 19:09:07
(#61) beküldve: 2008-06-06 16:12:42
(#60) Hello!
Küldtem nektek egy e-mail-t mert nekem problémám akadt a rendeléssel holott már régebben is rendeltem tőletek és nem volt probléma! Sajnos nem volt benn minden a csomagban de ezt az e-mailban bővebben kifejtettem!
Várom a válszt!
Köszi.
Küldtem nektek egy e-mail-t mert nekem problémám akadt a rendeléssel holott már régebben is rendeltem tőletek és nem volt probléma! Sajnos nem volt benn minden a csomagban de ezt az e-mailban bővebben kifejtettem!
Várom a válszt!
Köszi.
beküldve: 2008-06-05 14:25:31
(#59) Jáj, elfelejtetem: köszönöm a segítséget, megérkezett mind az öt , használatba is lettek véve
Azt mondták múlt héten, hogy a jövő hét közepén lesz könyvesboltokban NANA, pénteken voltam, és nem volt -.- Na mindegy. Majd lesz.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-24 10:23:50
(#57) Kiszállították a rendelt NANA 1-met és a Naruto 5-met. De jó, köszönöm szépen.
MangaFan: osztálykirándulás közben megkérdezte haverom, hogy nézem-e a Narutot Jetixen. Eljutottunk addig, hogy mangában olvasom, ezért nem nézem, hogy rendelni is szoktam, honnan szoktam rendelni. Tehát ha egy bizonyos Lakner Viktor nevű tag Naruto-t fog rendelni, akkor azt nekem kell megköszönni.
MangaFan: osztálykirándulás közben megkérdezte haverom, hogy nézem-e a Narutot Jetixen. Eljutottunk addig, hogy mangában olvasom, ezért nem nézem, hogy rendelni is szoktam, honnan szoktam rendelni. Tehát ha egy bizonyos Lakner Viktor nevű tag Naruto-t fog rendelni, akkor azt nekem kell megköszönni.