Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Hahó! A régebbi Mondo magazinok miért nem olcsóbbak egy kicsivel, mint az újak? Több Mondo esetén nincs valami kedvezmény? Mondjuk 4 Mondo-t 2000 ft ért vagy hasonló? vagy X számú Mondohoz +1 ?
A fogyasztó oldaláról a felvetés jogos. Költségoldalról közelítve: a postai utánvét háromszorosa a Lapker terjesztési díjnak. Egy 700 forintos lap postai terjesztése 800-1000 forint. Ez minimum 3 lap rendelésénél térül meg (az alatt ráfizetéses) .
"X számú Mondohoz +1" konstrukcióban mi is gondolkozunk, de az "X" >= 6
beküldve: 2007-11-11 12:47:33
(#10) Hahó! A régebbi Mondo magazinok miért nem olcsóbbak egy kicsivel, mint az újak? Több Mondo esetén nincs valami kedvezmény? Mondjuk 4 Mondo-t 2000 ft ért vagy hasonló? vagy X számú Mondohoz +1 ?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2007-11-11 12:51:54
Hogyan lehet kitörölni a kosárba dobott dolgokat???
A rendelésed mellett van egy "+/-" jel. Értelemszerűen, a minusszal csökkented, nullázod a tételt.
beküldve: 2007-10-30 14:48:01
(#8) Hogyan lehet kitörölni a kosárba dobott dolgokat???
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-10-29 18:31:47
(#7) Nekem 300ft volt a postaköltsé
De tök király mert 1 nap alatt kihozták!
De tök király mert 1 nap alatt kihozták!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-29 17:09:00
(#6) Én is vidéki vok,és úgy megörültem,mikor megtudtam,hogy a közeli városban is van bolt,ahol manga rendelés folyik!!!!!!!!!!!!!
Cute me-kiss me-Manga me!
beküldve: 2007-10-29 14:24:21
(#5) JaJa
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-29 10:08:39
(#4) amit én szeméj szerint nagyonnagyon köszönök, ugyanis vidéki lévén hatalmas segítség!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
nem lehetne valami extra a wbboltból vásárlóknak? Mondjuk olyan mangafanos tatyó mint a conon?
Mindig próbálunk valamivel kedveskedni. A zacsikat a Conra készítettük. A Webbolt "ajándéka" a 800-1200 ft. postaköltség átvállalása.
beküldve: 2007-10-28 19:06:36
(#2) nem lehetne valami extra a wbboltból vásárlóknak? Mondjuk olyan mangafanos tatyó mint a conon?
beküldve: 2007-10-28 17:52:09
(#1) Itt lehet webbolttal kapcsolatos kérdéseket feltenni. Delivery igyekszik válaszolni rájuk.
Hajrá.
Hajrá.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...