Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Érdeklődnék, hogy ez a mostani Webboltos akció meddig tart? Mert én még megvárnám a karácsonyi meglepiket (értsd rá: új kötetek) a rendelésemre....
Lesz még egy ideig, nyugi
Már eddig is a szívemben voltatok, de most kaptatok egy állandó csücsköt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-24 18:40:20
(#118) Persze. De pakold tele a kosarad, és csekkold le magad
@vadooc: nem mondtam, hogy a CI tart wallscrollt, csak kb. tudom, hogy honnan származhat az a rendelés. Ne érts félre, nincs ezzel gond, eddig nem is lehetett máshogyan. azt viszont vedd hozzá, hogy a CI használtcikk-bolt, tehát nincs áfa, ami eleve 20%+jogdíj+webbolt fenntartása... a nap végén a matek máris mást mutat sajnos
@vadooc: nem mondtam, hogy a CI tart wallscrollt, csak kb. tudom, hogy honnan származhat az a rendelés. Ne érts félre, nincs ezzel gond, eddig nem is lehetett máshogyan. azt viszont vedd hozzá, hogy a CI használtcikk-bolt, tehát nincs áfa, ami eleve 20%+jogdíj+webbolt fenntartása... a nap végén a matek máris mást mutat sajnos
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Oké, jó lenne. Amúgy ha élek az akcióval, akkor azért a postaköltséges akció is áll?
Nem úgy volt, hogy ez egy állandó akció lesz?
Megnézzük, hogyan alakul a dolog. Simán állandó is lehet, ha népszerű
Érdeklődnék, hogy ez a mostani Webboltos akció meddig tart? Mert én még megvárnám a karácsonyi meglepiket (értsd rá: új kötetek) a rendelésemre....
Lesz még egy ideig, nyugi
beküldve: 2008-11-24 16:45:36
(#113) Érdeklődnék, hogy ez a mostani Webboltos akció meddig tart? Mert én még megvárnám a karácsonyi meglepiket (értsd rá: új kötetek) a rendelésemre....
(Oké, tudom. Oda van írva, hogy "Karácsonyi ajándék!", de a mai világban??? Bízom bennetek, Csaba. )
(Oké, tudom. Oda van írva, hogy "Karácsonyi ajándék!", de a mai világban??? Bízom bennetek, Csaba. )
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-21 19:05:26
(#112) Én is inkább a Death Note-ra gondoltam csak a Bleach volt abba a kommentbe amire válaszoltam.
beküldve: 2008-11-21 19:02:11
(#111) szivesen,de nekem tökmind1,mert úgyse veszem meg
ÓÓÓÓ emberk,hogy lehetek olyan lusta,hogy még egy levelet sem tok elküldeni??Pedig akk egy héten belül lenne ingyen death note manga 1-2-őm...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-21 18:57:34
(#109) szentem,külön dísztokban...Szentem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Unalmamban átpásztáztam a webboltot, és felfigyeltem valamire. A Bleach díszdoboz adataira. Idézem: "5 perc, 4990 forint".
Nekem se írja ki de nem törődök vele biztos csak elírták. De lenne egy kérdésem is. Nem tudja valaki, hogy a díszcsomagba külön tokba van az 1. a 2. a 3. .... dvd-k vagy csak egy tokba?
beküldve: 2008-11-21 17:58:36
(#107) Unalmamban átpásztáztam a webboltot, és felfigyeltem valamire. A Bleach díszdoboz adataira. Idézem: "5 perc, 4990 forint". LOL
Korrigálásra szorul.
Korrigálásra szorul.
Ha csak az én gépemnek nem akaródzott megjeleníteni azt a 2 db 0-t ("minek azt?" elven), akkor elnézést.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-21 17:59:14
beküldve: 2008-11-16 13:14:40
(#106) hm asszem ha kijön chrno kari előtt előszőr életembe rendelni fogok netrőlXD de csakis a 300ftos postaköltség miatt:P amúgy várnom kellene januárig hogy boltokba kerüljön nálunk
mindenhol csak ennyinek kellene lennie a postaköltségnekXD
mindenhol csak ennyinek kellene lennie a postaköltségnekXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?