Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Konichi wa Manga/Anime Fan-ok. Lenne egy kis problémám. A múlthéten, vagy még elötte rendeltem innen a webshop-ból 4 mangát, de még egy sem jött meg. Pedig most 3-at fizet 4-4et kap akció van
Na mindegy, a lényegre térek. Megrendeltem. Vártam, hogy megjöjjön. De se hírre se hamva. Ilyenkor mi van? Hisz a postaládában még olyan PostaiCetli sem volt, hogy a postára elviszik, és valamelyik nap bemehetnék érte. Sőt, a posta - úgy tudom, hogy - 10 napig megörzi a csomagokat.
Na csak ennyi lenne a bajom. Ha valaki tud valamit erre mondani, akkor az légyszike írjon nekem üzit, vagy e-mailt (time_magic@freemail.hu). Elöre is köszike mindenkinek!
Na mindegy, a lényegre térek. Megrendeltem. Vártam, hogy megjöjjön. De se hírre se hamva. Ilyenkor mi van? Hisz a postaládában még olyan PostaiCetli sem volt, hogy a postára elviszik, és valamelyik nap bemehetnék érte. Sőt, a posta - úgy tudom, hogy - 10 napig megörzi a csomagokat.
Na csak ennyi lenne a bajom. Ha valaki tud valamit erre mondani, akkor az légyszike írjon nekem üzit, vagy e-mailt (time_magic@freemail.hu). Elöre is köszike mindenkinek!
Remélem volt köztük olyan manga is, ami csak holnap AK-n jelenik meg.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-12 18:39:24
(#149) Konichi wa Manga/Anime Fan-ok. Lenne egy kis problémám. A múlthéten, vagy még elötte rendeltem innen a webshop-ból 4 mangát, de még egy sem jött meg. Pedig most 3-at fizet 4-4et kap akció van
"Élj a mának!"
beküldve: 2008-12-12 17:39:06
(#148) Régebben rendelt fancuccok, amik most már elfogytak azoknál is gond mentes lesz a szállítás?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-12-12 13:39:04
(#147) ÍÍ dejó!
Akkor a karácsonyi ajándékaim mind megjönnek^^
Akkor a karácsonyi ajándékaim mind megjönnek^^
no pussy, just the dicks
Minden termékből kapunk hétfőre-keddre (egyedül a wallscroll bizonytalan).
Szerdáig (dec.17) leadott rendelések karácsony előtt kézbesítve lesznek.
Imádlak titeket..... *örömtáncot jár*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ez jó hír!!!!
Megnézem holnap mennyi pénzem marad ..
MIANEVED?!
Érdeklődnék, hogy mikor lesz újra Death Note táska a webboltban....?
beküldve: 2008-12-12 11:34:48
(#143) Érdeklődnék, hogy mikor lesz újra Death Note táska a webboltban....?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-11 19:43:05
(#142) Sorra jönnek ki az új kiadványok (Bleach, FMA-t holnap átadjuk kézbesítésre).
Sokan -amint bejelentettünk egy új megjelenést- feladták az előrendelést. Utólag szerkeszteni nem tudjátok, de jelezzétek a rendelések összevonása, törlése, egyéb módon való optimalizálása iránti igényeteket szombatig a
Webbolt@mangafan.hu -n
Sokan -amint bejelentettünk egy új megjelenést- feladták az előrendelést. Utólag szerkeszteni nem tudjátok, de jelezzétek a rendelések összevonása, törlése, egyéb módon való optimalizálása iránti igényeteket szombatig a
Webbolt@mangafan.hu -n
beküldve: 2008-12-11 14:19:17
(#140) Véletlenül külön is elküldtem egy megrendelésemet, pedig úgy akartam, hogy egyszerre 4-et rendeljek. Ezekután sajnos nem tudtam törölni ezt a megrendelést. A visszaigazoló e-mail-re ugyan válaszoltam, hogy mégsem kérem, de nem tudom ez elég-e? Valaki tudja, hogy ilyenkor mi a teendő?
Köszi
Köszi
beküldve: 2008-12-11 06:22:44
(#139) Az akció a kulcstartókra és az összes többi termékre is vonatkozik?
Minden a webboltban található termékre vonatkozik.
Ha rendeltem nemrég 2 FMA-s DVD-t , akkor ha most rendelek 1 kulcstartót azok egybe jönnek vagy külön?
A már feladott rendelést nem tudod szerkeszteni és azokat a rendszer automatikusan nem is vonja össze (van amikor nem is lenne kívánatos).
Pólórendeléskor hol lehet megadni, hogy milyen méretűt szeretnék?
A rendszer még nem tudja kezelni a póló méretet. Átmenetileg, feladod a rendelést és -a rendelésazonosítóra hivatkozva- megírod a kívánt méretet a webbolt@mangafan.hu
ha az új mangát rendelek (Árnybíró12, Hellsing3, Death Note 3 ) ezeket a mangákat kb karácsony előtt még meghozza a postás ?
Szerdáig (dec.17.) feladott rendelések karácsony előtt célba érnek.
Ha hibás mangát cserélünk, akkor most is érvényes, hogy az oda-vissza postaköltséget is álljátok?
Természetesen
Akkor mit csináljak ha elírtam az utca nevet a rendelésnél? Nem lehet valahogy szerkeszteni?
Mint már írtam, utólag nem lehet szerkeszteni. Ismét
webbolt@mangafan.hu
A rendelés feladása előtt kétszer is rákérdez a rendszer a postázási adatokra. Ennek ellenére visszajön a csomag elégtelen cím, téves irányítószám miatt. Mindez levélváltás sorozata, idő és pénz…Több odafigyelést, ha lehet...
Szerk: MangaFan Webbolt 2008-12-11 00:54:33
beküldve: 2008-12-09 18:09:27
(#137) Sziasztok!
Akkor mit csináljak ha elírtam az utca nevet a rendelésnél?
Nem lehet valahogy szerkeszteni?
Valaki segítene? Nagyon fontos lenne...
Szerk.: Már nem kell segiteni...
Akkor mit csináljak ha elírtam az utca nevet a rendelésnél?
Nem lehet valahogy szerkeszteni?
Valaki segítene? Nagyon fontos lenne...
Szerk.: Már nem kell segiteni...
Kockanyúl x3
Szerk: Yoi 2008-12-09 18:26:51
beküldve: 2008-12-06 10:08:17
(#136) Ha hibás mangát cserélünk, akkor most is érvényes, hogy az oda-vissza postaköltséget is álljátok?