Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Budapesten az Eduárd képregényBOLTban biztosan kapható, mert láttuk ott. szerk: Bleach és DN boxot is!
Igen, és az 576 boltok is belistázták. Vidéken csak az ők boltjaikban kapható. Megjegyzem: a boxok bolti ára 5990.
de hát más boxokat is lehet kapni! És azok is ugyan ilyen "összetételűek"! (pl.: FMP, Cowboy Bebop) Én boltban akarom megvenni... x3
Budapesten az Eduárd képregényBOLTban biztosan kapható, mert láttuk ott. szerk: Bleach és DN boxot is!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-12-22 23:42:20
de hát más boxokat is lehet kapni! És azok is ugyan ilyen "összetételűek"! (pl.: FMP, Cowboy Bebop) Én boltban akarom megvenni... x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-22 23:11:25
beküldve: 2008-12-22 22:35:04
(#177) Már régen kellett volna ide írnom, de most megteszem. A minap megérkeztek a cuccaim a Webboltból, csak annyit akartam, hogy köszönöm szépen. ^^ Minden szuper! ^^ Amúgy pedig Boldog Karácsonyt Mindenkinek! ^^
Szerk: Valanthe 2008-12-22 22:36:24
Van egy rossz hírem. Nem kapható boltban.
Legutóbb ezt írták, h boltoknak nem adnak..
Ha szabad megtudnom, miért nem árulnak boltban?
Mert féltik (és ez természetes), hiszen egy boltban nem marad minden épen vásárlás előtt. Hát ezért.
Ha szabad megtudnom, miért nem árulnak boltban?
,,Hitler fején ugrálok!"
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-22 21:49:44
(#173) (Az üzenet a Mangafan Webboltnak szól!)
Üdv, Mangafan Webbolt/kiadó!
Meg szeretném kérdezni, hogy boltokban megtalálhatom a Bleach box 1-et? Mert megrendelni nem szeretném, és így inkább boltba veszem meg.
Üdv, Mangafan Webbolt/kiadó!
Meg szeretném kérdezni, hogy boltokban megtalálhatom a Bleach box 1-et? Mert megrendelni nem szeretném, és így inkább boltba veszem meg.
Egyrészt azért veszem meg mert támogatom a Mangafan kiadót.
MT-n, YukiHanától hallottam (meg mutatott róla képeket), hogy milyen szépek kinézetre.Hát még milyen lesz fogni a kezemben, ha lesz boltba.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-22 21:18:53
(#172) Nekem semmi bajom sincs a futár sráccal, sőt... Mindig kedélyesen elbeszélgetünk, mondjuk elég gyakori "vendég" nálunk.
Általában ugyanabban az időpontban érkezik, ha esetleg nincs itthon senki, hív telón, és visszajön később.
Sokkal jobb a futárral történő kézbesítés, mint a postai, örülök, hogy ilyen módon érkezik meg a rendelés.
Általában ugyanabban az időpontban érkezik, ha esetleg nincs itthon senki, hív telón, és visszajön később.
Sokkal jobb a futárral történő kézbesítés, mint a postai, örülök, hogy ilyen módon érkezik meg a rendelés.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-12-22 20:59:50
(#171) Kedves Mangafan
Ezúton kívánok nektek: Boldog karácsonyt!
A csomagom ma megjött, átvettem, minden tökkkkkéletesen rendben volt/van.
A DN táskáról meg csak annyit, hogy csak pár centivel lenne szélesebb, lazán beleférne a laptopom is....de így is imádom.
Ismételten igazoltátok a feltevésemet, miszerint: Veszett jó kiadó vagytok!
Illetve a kiadó összes munkatársa!
!Ezúton kívánok nektek: Boldog karácsonyt!
A csomagom ma megjött, átvettem, minden tökkkkkéletesen rendben volt/van.
A DN táskáról meg csak annyit, hogy csak pár centivel lenne szélesebb, lazán beleférne a laptopom is....de így is imádom.
Észrevétel: A Nana 3-nál kis festék átütődéseket észleltem, a DN 3-nál pedig a fekete fakóságát vettem észre. De semmi probléma nincs belőle, így is gyönyörűek és szépek.
Ismételten igazoltátok a feltevésemet, miszerint: Veszett jó kiadó vagytok!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-22 21:00:17
beküldve: 2008-12-21 09:08:31
(#170) Kedvesek vagytok, hogy megosztjátok a tapasztaltakat, de úgy fest mintha napokat kellene készenlétben állni és várni a futárt. (volt aki jelezte, hogy 2 nap szabadságot vett ki).
Két dologra kell figyelni:
1. rendeléskor olyan címet és telefonszámot adni meg ahol elérhető vagy este 6-ig.
2. szerződés szerint a futár egyszer kiviszi a küldeményt. Ha nem tudja átadni hagy egy értesítőt. Ezen van egy telefonszám és lehet időpontot egyeztetni. Ha nem hívják, pár nap múlva még egyszer kiviszi.
A fentiek a minimum szolgáltatás. A futárok a teljesítés alapján vannak fizetve, ezért érdekük sikeresen átadni a küldeményt. Van aki dudál, telefonál, stb de ez nem kötelező.
Két dologra kell figyelni:
1. rendeléskor olyan címet és telefonszámot adni meg ahol elérhető vagy este 6-ig.
2. szerződés szerint a futár egyszer kiviszi a küldeményt. Ha nem tudja átadni hagy egy értesítőt. Ezen van egy telefonszám és lehet időpontot egyeztetni. Ha nem hívják, pár nap múlva még egyszer kiviszi.
A fentiek a minimum szolgáltatás. A futárok a teljesítés alapján vannak fizetve, ezért érdekük sikeresen átadni a küldeményt. Van aki dudál, telefonál, stb de ez nem kötelező.
beküldve: 2008-12-20 23:42:53
(#169) a "mi" futárunk se szokott hívni elötte hanem akkor mikor a ház elött áll és nem megy ki senkiX'D álltba 9:30 és 11 között jön, de legalább felhív^^ nekem Hétfőn jönmeg:C de akkor itthon leszek^^ aztán anya elveszi h karikor kapjam megX'D de nemis bánom mer így karisabb;)^^,
de most mázlim volt mert szünetbe hívott pontX'D(és feltudtam venniXD volt már oylan hogy nem, de akkor én hívtam felXD) amúgy ez a 4. net rendelésem^^itt csak az első:C de lesz több is^^)
jujj alig várom^^,
am arra nem emlékszem hogy most csenget vagy dudál, de asszem csenget, de én már nagyba futok ki mert látom^^, pont a szobám az utcára nézX'D
úgyhogy ha úgynézzük még elég rendes a futárXD
de most mázlim volt mert szünetbe hívott pontX'D(és feltudtam venniXD volt már oylan hogy nem, de akkor én hívtam felXD) amúgy ez a 4. net rendelésem^^itt csak az első:C de lesz több is^^)
jujj alig várom^^,
am arra nem emlékszem hogy most csenget vagy dudál, de asszem csenget, de én már nagyba futok ki mert látom^^, pont a szobám az utcára nézX'D
úgyhogy ha úgynézzük még elég rendes a futárXD
Szerk: nery 2008-12-20 23:48:11
beküldve: 2008-12-20 13:15:40
(#168) Futár minket még egyszer sem hívott fel, ha jön akkor dudával jelez, így aznap amikor várható jobb egésznap figyelni őket mikor jönnek. Hozzánk általában 10 és 1 között.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Engem pontosan 15:36kor hívott a szállító, de csak azért, mert nem ment ki senki..
Nekem nem szólt előre, h nemsokára érkezik
Úgy tűnik ez nagyon emberfüggő
Nekem nem szólt előre, h nemsokára érkezik
Úgy tűnik ez nagyon emberfüggő
MIANEVED?!
Ennyit erről, h hívják az embert.
Miért is szólt volna a rokonoknak, ha 1szer úgyis "felhívják".
Miért is szólt volna a rokonoknak, ha 1szer úgyis "felhívják".
Érdekes, nekem tegnap jött, előtte felhívtak, hogy 3/4-ed óra múlva jönnek, jöttek is és átvettem...
Egyébként másodszor rendeltem GLS-től és mindkétszer ilyen este 5-6 között jöttek...
"Azt mondják, a legerősebb érvelés a legjobb, nem?" Ifjú Sátán