Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
én úgy hallottam hogy a Naruto fejpántok mind hamisítványok, úgyhogy azt nem is fognak itt árulni. de ez nem 100%-os infó.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-06-16 13:51:02
Oké, lesz egy olyan háromnegyed óra múlva, 1590-ért megfelel?
Köszi a türelmed és bocsi!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-06-16 13:50:49
beküldve: 2009-05-18 15:54:50
(#223) A webboltban,a fancuccoknál,a NARUTO-ban legyen avarrejteki fejpánt.
Ugy:1500 Ft-ért.
Mert hiányolom!
Ugy:1500 Ft-ért.
Mert hiányolom!
beküldve: 2009-05-15 23:10:12
(#222) Nagyon sok előrendelés külön-külön lett feladva. Ennek oka a hirtelen sok kiadvány megjelenése lehet.
A szállítási költségek megtakarítása, a 3+1 akció igénybevétele érdekében vállalom a rendelések szerkesztését. Vasárnap estig (hétfőn adjuk át kézbesítésre) jelezzétek felém
webbolt@mangafan.hu
hogy töröljem, vagy összevonjam a rendeléseket. Minden esetben a rendelésazonosítót tüntessétek fel.
A szállítási költségek megtakarítása, a 3+1 akció igénybevétele érdekében vállalom a rendelések szerkesztését. Vasárnap estig (hétfőn adjuk át kézbesítésre) jelezzétek felém
webbolt@mangafan.hu
hogy töröljem, vagy összevonjam a rendeléseket. Minden esetben a rendelésazonosítót tüntessétek fel.
beküldve: 2009-04-21 16:10:08
(#221) beküldve: 2009-03-20 21:53:04
(#220) A Webbolt Tudnivalók részében még mindig az van írva, hogy a szállítás öt napon belül, postai utánvéttel történik! Ezt jó lenne frissíteni, mert megtévesztő (és volt, akit már megtévesztett, én mondtam az illetőnek, hogy már jó ideje futárral szállítotok).
De hát reméljük a legjobbakat...
...és készüljünk fel a legrosszabbra.
Best of Túlélőstratégiák
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem ha felnéznének néha az oldalra, akkor válaszolnának bármelyik topikban vagy az üzenőfalon. Szerintem az a baj, hogy nagyon el vannak foglalva és nem jönnek fel az oldalra. Innentől kezdve meg sajnos nincs értelme ide se írni.
...és készüljünk fel a legrosszabbra.
beküldve: 2009-02-09 21:07:32
(#216) Kedves/Tisztelt Mangafan(osok)!
Sok Fan/érdeklődő kiváncsi rá erre:
Mikor lesz C.C 1, ÁB 12?
Nekem végülis tökmindegy.
De sok (túl sok)-an kérdezik úgy naponta 10x-er.
(De tényleg egy kis infó Sakuracon, Március?És valami olyan pletyka elterjedt hogy tavaszkor, ez igaz?)
A Kérdések a Mangafanhoz topikban van egy hsz Marikotól:
"Szerintem sokan örülnénk, ha végre elhangzana valamiféle info egy belső ember szájából (pl. Csaba-sensei), hogy most voltaképp mikorra is várható az Árnybíró 12 és Chrno Crusade, mert elvileg mindkettő januárra lett ígérve, de a hónapnak már lassan vége." És most már Február van.
Azért ide írom mert, máshová úgy se néztek be.
Ha, már ti se tudjátok akkor erre nem kell válaszolni.
Viktor.
Sok Fan/érdeklődő kiváncsi rá erre:
Mikor lesz C.C 1, ÁB 12?
Nekem végülis tökmindegy.
De sok (túl sok)-an kérdezik úgy naponta 10x-er.
(De tényleg egy kis infó Sakuracon, Március?És valami olyan pletyka elterjedt hogy tavaszkor, ez igaz?)
A Kérdések a Mangafanhoz topikban van egy hsz Marikotól:
"Szerintem sokan örülnénk, ha végre elhangzana valamiféle info egy belső ember szájából (pl. Csaba-sensei), hogy most voltaképp mikorra is várható az Árnybíró 12 és Chrno Crusade, mert elvileg mindkettő januárra lett ígérve, de a hónapnak már lassan vége." És most már Február van.
Azért ide írom mert, máshová úgy se néztek be.
Ha, már ti se tudjátok akkor erre nem kell válaszolni.
Viktor.
Szerk: baniaa3 2009-02-09 21:08:20
Nagyon egyszerű. Veszel 4 terméket, amiből a legolcsóbbat ingyen kapod.
Pölö 2.000 forintos mangáknál 6.000 fizetsz 8.000 helyett.
Ha táska, 2 manga meg egy kis kulcstartót veszel, akkor a kulcstartó, a legolcsóbb van ingyen.
Pölö 2.000 forintos mangáknál 6.000 fizetsz 8.000 helyett.
Ha táska, 2 manga meg egy kis kulcstartót veszel, akkor a kulcstartó, a legolcsóbb van ingyen.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-09 11:37:09
(#214) Jah és még anyi h. ez 3mat fizetsz 4 kaposz ez h. muxik???
Pls valakimagyaráza el!! Me sajna még uj tag vok ezen az oldalon és nem sok mindent tudok rola
Köfeee
Pls valakimagyaráza el!! Me sajna még uj tag vok ezen az oldalon és nem sok mindent tudok rola
Köfeee
Hy!!lenen egy oan kérdésem ha mondjuk rendelek egy táskát meg egy kulcstartot akor kell fizetnem posta költséget??
Nem kell postaköltséget fizetni, ha bármilyen két terméket rendelsz. :)
KÖCCCEE!!!
Hy!!lenen egy oan kérdésem ha mondjuk rendelek egy táskát meg egy kulcstartot akor kell fizetnem posta költséget??
Nem kell postaköltséget fizetni, ha bármilyen két terméket rendelsz. :)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-02-08 23:03:35
(#211) Hy!!lenen egy oan kérdésem ha mondjuk rendelek egy táskát meg egy kulcstartot akor kell fizetnem posta költséget??