Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
MangaFan Webbolt
Köszönöm a választ és tényleg így lenne logikusabb.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:17:15
Amennyire tudom, ez a gyűjtődoboz egy gyűjtő doboz lesz, azaz egy szép(?), feltehetően kemény karton doboz, amibe éppen adott számú mangát lehet belepakolni. Nem tudom, milyen kondíciókkal engedélyezik majd a japánok, de elvileg lehetséges, hogy külön is lehet majd venni (értsd mangák nélkül, üresen) //mondjuk a piac mérete és vásárlóereje miatt ez logikus lenne, de ami nekem logikus, az nem feltétlenül logikus egy japán mangakiadó döntéshozóinak is//. De ez nem hivatalos kiadói iránymutatás, csak józan ész.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A gyüjtői packba hány könyv lesz és mi van azokkal a fannokkal akik megvették amikor megjelentek?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-11-14 10:18:16
Még tervszinten van. Karácsonyra szeretnénk kihozni. Az, hogy az engedélyeztetés mennyi időt vesz igénybe, mi sem tudjuk.
beküldve: 2009-11-07 15:14:08
(#267) A hírlevélben reklámoztátok az Árnybíró ill. Death Note mangagyűjtőket, de nem látom őket a webboltban. Én vagyok csak béna, vagy tényleg nincsenek még? utóbbi esetben mikorra várhatóak?
Köszi
Sheera
Köszi
Sheera
beküldve: 2009-10-12 08:37:40
(#266) Igen még mindig tart ez a jó akció! :P
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-10-12 00:15:09
(#265) Cs. Jól látom h még mindig van a 3at fizecc 4et vihecc cucc? Már régen jártam erre és egy megerősítés jól esne ;)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-09-15 19:17:41
(#264) Drága Mangafan! Meg tudnátok nekem mondani, hogy mikor lehet majd kapni a Death Note 2. DVD-jét?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-08-23 15:56:12
(#263) Sziasztok!
Mikor lesz megint rendelhető a Fém kulcstartó lánc, Avarrejtek szimbólummal?
És kb. mikor ad ki a mangafan új mangát?
Mikor lesz megint rendelhető a Fém kulcstartó lánc, Avarrejtek szimbólummal?
És kb. mikor ad ki a mangafan új mangát?
beküldve: 2009-07-31 16:58:27
(#262) csá all
nem lesz a weboltba a fancucoknál a bleach-be kulcstartó is??
vagy faliszőnyeg vagy valami más is???????? ?
nem lesz a weboltba a fancucoknál a bleach-be kulcstartó is??
vagy faliszőnyeg vagy valami más is???????? ?
*Kedves László! Azzal kapcsolatban, amit innen kimoderáltam: ilyet többet itt ne. Köszönöm. A moderátor
bleach fun
Szerk: Moderátor 2009-08-26 21:54:21
beküldve: 2009-07-14 12:12:32
(#261) És van sokszor, hogy még olcsóbban lehet kapni kifutóban lévő termékeket, csak ki kell várni.
Köszke!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Amikor megjelent, akkor még 1490-es áron mozogtak az anime DVD-k (InuYasha, Cowboy Bebop, FMP), gondolom ezért kerül ennyibe. A következő már 990, ahogy látod.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-13 09:39:19
(#258) Hellóka! Szeretném megkérdezni, hogy a Fullmetal Alchemist 1. DVD-je tényleg 1490 Ft, vagy csak rosszul lett kiírva. Csak mert a DVD-k általában 990 Ft-ba szoktak kerülni, nem?
beküldve: 2009-07-08 20:38:34
(#257) ez csak egy tipp!
esetleg odaírhatnátok ezeket a méret dolgokat a webboltban.
Szerintem jó lenne
esetleg odaírhatnátok ezeket a méret dolgokat a webboltban.
Szerintem jó lenne
szerintem...
Gravity is a habit that is hard to shake off.