Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
beküldve: 2008-10-28 15:19:23
(#61) Nemtudom hallottatok-e róla hogy készül egy új játék a neveragon Ball Z Special.Ez azért lesz furcsa mert az új szereplő Vegita ÖCCSE lesz,akit Table-nek hívnak. Fura hogy ez a neve...a csillagharcosok neve mind zölcséget jelent.Amúgy 2 ellenségnek a neve sem rossz:az egyik Avo,a másik Kado.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-08-17 17:48:33
(#60) Jajam Nekem még az a zene tetszett ami a cell sagaba volt amikor Gohan elérte a Super Csillagharcos 2. -őt
Szerintem a Dragon Ball nagyon jó csak az a baj hogy néha 50 részen keresztül is ölik 1mást
hát nem ez a jó benne ??
Szerintem is az a jó, főleg a Buus harcok
Szerintem a Cell saga volt még nagyon jó.A Cell Jr-t meg tudtam volna zabálni annyira cuki volt
meg amikor Chi-Chi a TV-t dobálja.
De a Buu saga is nagyon jó!
Azok a fúziók nagyon tetszettek.Főleg Vegetto
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Szerintem a Dragon Ball nagyon jó csak az a baj hogy néha 50 részen keresztül is ölik 1mást
hát nem ez a jó benne ??
Szerintem is az a jó, főleg a Buus harcok
Szerk: Sabani Urim 2008-08-16 21:46:47
beküldve: 2008-08-12 19:48:13
(#57) Meg az is jó volt amikor Gohan tanította Videl-t és Goten-t repülni.
Nekem a Dragon Ball Z-be azok a részek is tetszettek amikor vége A Cell-es részeknek és Gohan ellkezd járni Gimnáziumba és szuperhős lesz.
Great Saiyaman a király!!!Tökre birom azt a béna táncát ...Sehogyse bírtam megtanulni XD
beküldve: 2008-08-12 12:47:35
(#55) Nekem a Dragon Ball Z-be azok a részek is tetszettek amikor vége A Cell-es részeknek és Gohan ellkezd járni Gimnáziumba és szuperhős lesz.
hát nem ez a jó benne ??
beküldve: 2008-08-09 11:55:23
(#53) Szerintem a Dragon Ball nagyon jó csak az a baj hogy néha 50 részen keresztül is ölik 1mást
Nincs fény sötétség nélkül
Ez eszméletlen
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hát ez képek alapján eszméletlen gyekír lesz. Bocs, de hát már ez a Goku is...nyári animeconon sokkal hasonlóbb volt.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-30 13:55:11
(#49) A minap olvastam hogy tényleg készítenek filmet a Dragon ball-ról....Megnéztem az oldalukat és sajnos nem lesz valami hű a meséhez.
[Link]
[Link]
én 3 éves se voltam amikor elősször néztem dragon ball-t bátyámmal nem értettem nagyon de később jobban megértettem
Asszem én is ugyanennyi idős lehettem amikor először láttam a nővéremmel.Amikor letöltöttük és elértünk az utolsó magyar részekhez jobban emlékeztem azokra mint ő..még arra is emlékszem mit kérdeztem tőle:"ki az a bácsi aki ott tornázik?"(Vegitáról van szó)Erre a tesóm:"ő a csúnya gonosz bácsi!"
Tényleg nektek kik a kedvenc karaktereitek?
Nekem:
Jó:Vegita,Goku,Bulma
gonosz:C18,Cell,Cell Jr
gokuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! !!! ő a legjobb
én 3 éves se voltam amikor elősször néztem dragon ball-t bátyámmal nem értettem nagyon de később jobban megértettem
Asszem én is ugyanennyi idős lehettem amikor először láttam a nővéremmel.Amikor letöltöttük és elértünk az utolsó magyar részekhez jobban emlékeztem azokra mint ő..még arra is emlékszem mit kérdeztem tőle:"ki az a bácsi aki ott tornázik?"(Vegitáról van szó)Erre a tesóm:"ő a csúnya gonosz bácsi!"
Tényleg nektek kik a kedvenc karaktereitek?
Nekem:
Jó:Vegita,Goku,Bulma
gonosz:C18,Cell,Cell Jr
Szerk: Klumpa 2008-07-26 18:19:57