Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
beküldve: 2008-12-29 22:04:46
(#91) http://www.youtube.com/watch?v=s s6WcSd2bLA
Dragonball Evolution Movie trailer...
Ha ugy nézzük mint 1 akciófilmet akkor elmegy... de ha ugy nézzük mint DB filmet akkor pffff....
szerk: most látom h már be van linkelve nah mind1...
Dragonball Evolution Movie trailer...
Ha ugy nézzük mint 1 akciófilmet akkor elmegy... de ha ugy nézzük mint DB filmet akkor pffff....
szerk: most látom h már be van linkelve nah mind1...
Szerk: Caramon 2008-12-29 22:08:09
Akkor nagyon remélem ez sosem történik meg. Az film egy katasztrófa. Toriyama szerintem odahaza kardot élez. Ez olyan távol álla a DB-től, mint Makó Jeruzsálemtől...
Mondjuk vmi ilyesmit én "elnézegetnék" DB(Z) filmként.
[Link]
A régebbi DB live action az mikori?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-29 22:03:30
beküldve: 2008-12-29 20:48:56
(#89) Hm, DBZ-nél tartok tesómmal (együtt nézzük), és eddig egész érdekes. Az igazságot megvalva, a sima DB-t nem láttam, csak egy bemutatót. Csak a DBZ-t nézem. A DB-t nem nézem, és nem is láttam.
,,Hitler fején ugrálok!"
Amikor bejön a Dragon ball movie M.o.-ra talán-talán valaki kedvet kap megint leadni(az animét) viszont akkor újra kellene szinkronizálni.
Akkor nagyon remélem ez sosem történik meg. Az film egy katasztrófa. Toriyama szerintem odahaza kardot élez. Ez olyan távol álla a DB-től, mint Makó Jeruzsálemtől...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Az esely konvergal a nullahoz, de amugy mi a tokomnek magyar szinkron? Epp eleg hogy szar feliratokat csinalnak, ne legyen mar még szar szinkron is.
Ezaz! Japánul mindent francnak a szar felirat meg szinkron!
Szerintetek van arra esély hogy ez ki kerül hozzánk magyar szinkronnal??? Újra bejönne a DB láz... De jó lenne
Az esely konvergal a nullahoz, de amugy mi a tokomnek magyar szinkron? Epp eleg hogy szar feliratokat csinalnak, ne legyen mar még szar szinkron is.
Gondolkodtam ezen egy kicsit és arra jutottam,hogy iagazad van.. .Amikor bejön a Dragon ball movie M.o.-ra talán-talán valaki kedvet kap megint leadni(az animét) viszont akkor újra kellene szinkronizálni.Azt meg nem tudnám elviselni...
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-12-10 14:50:10
(#85) Hát ez a Special tele volt bakikkal de amúgy nagyon vicces volt.Nekem bejött!
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Nem feltétlenül lenne rossz a szinkron. Lehet hogy most jobban csinálnák. Ja és a feliratokat nem azok csinálják akik a szinkront, de a feliratok télleg gagyik.
Szerintetek van arra esély hogy ez ki kerül hozzánk magyar szinkronnal??? Újra bejönne a DB láz... De jó lenne
Jaaa, hogy új fordítás. Az nem aggaszt, azthittem valami új sorozat, vagy ilyesmi.
nem fordítás ez egy 30 perces rész valamijen szülinap alkalmábol csinálták
Igen már látom.
no pussy, just the dicks
Jaaa, hogy új fordítás. Az nem aggaszt, azthittem valami új sorozat, vagy ilyesmi.
nem fordítás ez egy 30 perces rész valamijen szülinap alkalmábol csinálták
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-28 15:16:44
(#80) Jaaa, hogy új fordítás. Az nem aggaszt, azthittem valami új sorozat, vagy ilyesmi.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-28 14:59:55
(#78) beküldve: 2008-11-28 14:18:42
(#77) Én nagyon kíváncsi vagyok erre az anime-re mert még nem láttam sajma pedig nagyon szívesen megnézném.