Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
beküldve: 2008-02-12 19:50:05
(#31) Hallottátok hogy valakinek megvan az egész DBZ a magyar szinkronnal?Pár DBZ-s fórumon jó nagy port kavart az egész.Fel is tette a 138ik részt valamint a 152-ikből 4 percet magyarul.Állítólag dvd-n akarja kiadatni csak pénz kell hozzá.Független ettől hogy jó lenne ha kijönne én azt mondom továbbra is hogy inkább a képregényt adja ki valamelyik manga kiadó...
Tudja valaki, honnét szedhetném le a részeket? Nagyon jól jönne, mert régen megvolt videón de azokat meg elvesztettem
Ugye aki válaszolni akar Itachi-nak, az e-mail-ben teszi? Fórumszabályzat, ugye
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tudja valaki, honnét szedhetném le a részeket? Nagyon jól jönne, mert régen megvolt videón de azokat meg elvesztettem
mellesleg múltkor voltunk pecsába és ott is volt ...tök jó állapotban..smi baja nem volt..(nem azért írtam ki h röhögjetek)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Tudtok olyan boltot ahol még lehet kapni DB-s dolgokat?
A Polcharcos topicban van pár link, nézd meg őket!
Köszike
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-01-17 15:58:06
(#27) Tudja valaki, honnét szedhetném le a részeket? Nagyon jól jönne, mert régen megvolt videón de azokat meg elvesztettem
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Tudtok olyan boltot ahol még lehet kapni DB-s dolgokat?
A Polcharcos topicban van pár link, nézd meg őket!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-17 14:44:28
(#25) Tudtok olyan boltot ahol még lehet kapni DB-s dolgokat?
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2007-12-14 09:32:59
(#24) Nekem az a bajom a DBZ-vel, hogy Goku iszonyú passzív, mindig csak kivár, aztán jól legyakják, mire felhúzza magát, szintet lép, bevisz egy nagyot, aztán megint csak áll és kivár... ezért bírtam Vegitát jobban, ő legalább nekiment a falnak is.
Bár az egyész Z ciklust nem nagyon kedvelem, mert történet nélküli gyakás az egész. Az sima DB legalább vicces is volt és eredeti... a manga stílusa meg nálam mindent visz.
Bár az egyész Z ciklust nem nagyon kedvelem, mert történet nélküli gyakás az egész. Az sima DB legalább vicces is volt és eredeti... a manga stílusa meg nálam mindent visz.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-12-11 17:20:27
(#23) beküldve: 2007-12-11 15:17:52
(#22) Valaki írja meg légyszíves hogy amikor Trunk találkozik a cyborgokkal,akkor azt mondja nem ismeri a C20 és C19es robotokat.Na a kérdésem az lenne hogy ha a jövőből jött hogy hogy nem tud a létezésükről.
Hát erre nemtudok válaszolni
Valamint az is érdekelne hogy Cell tulajdnoképpen kicsoda és hogy kerül a történetbe.
Cell egy másik droid volt akit az a Dr.akárki(nemtom hogy kell írni a nevét )csinált mondván hogy ő erősebb lesz mint a másik kettő.Amíg Cell a búrában volt Gokuék idejében,addig Trunks a saját idejében megölte a droidokat,és amikor Cell kikelt a droidok már sehol sem voltak.Mivel neki kellettek a droidok ezért kinyírta Trunks-ot és vissza ment az időgéppel a múltba h megszerezze őket.Sikerült is neki.Röviden Cell volt a főgonosz és a droidok az előgonoszok
Bocs de én nem magyarázok valami jól
Most nézem hogy kell rendesen válaszolni az ilyen kérdésekre Meg kellett volna nyomnom a "válasz erre"-t
Hát erre nemtudok válaszolni
Valamint az is érdekelne hogy Cell tulajdnoképpen kicsoda és hogy kerül a történetbe.
Cell egy másik droid volt akit az a Dr.akárki(nemtom hogy kell írni a nevét )csinált mondván hogy ő erősebb lesz mint a másik kettő.Amíg Cell a búrában volt Gokuék idejében,addig Trunks a saját idejében megölte a droidokat,és amikor Cell kikelt a droidok már sehol sem voltak.Mivel neki kellettek a droidok ezért kinyírta Trunks-ot és vissza ment az időgéppel a múltba h megszerezze őket.Sikerült is neki.Röviden Cell volt a főgonosz és a droidok az előgonoszok
Bocs de én nem magyarázok valami jól
Most nézem hogy kell rendesen válaszolni az ilyen kérdésekre Meg kellett volna nyomnom a "válasz erre"-t
Szerk: Klumpa 2007-12-11 15:21:37
beküldve: 2007-12-11 14:19:03
(#21) Valaki írja meg légyszíves hogy amikor Trunk találkozik a cyborgokkal,akkor azt mondja nem ismeri a C20 és C19es robotokat.Na a kérdésem az lenne hogy ha a jövőből jött hogy hogy nem tud a létezésükről.Valamint az is érdekelne hogy Cell tulajdnoképpen kicsoda és hogy kerül a történetbe.
beküldve: 2007-12-04 13:37:48
(#20) Emlékszem mikor az Rtl Klub levette a műsoráról.És emlékszem arra is hogy a legnagyobb titokban akarták,tehát ha jól emlékszem egy darab hír nem jelent meg náluk az egészről.Egyszerűen csak elkezdtek mást adni helyette.Pedig pont az egyik legjobb résznél fejezték be.Igaz hogy utána jöttek videókazettán,dehát az mégsem ugyanaz volt.Pedig a Cell-es sztori is jó szerintem.Na nem baj képregényben legalább meg van.Csak jó lenne ha kiadnák magyarul is.Szerintem nem lenne bukás.Eleve sokan emlékeznek rá,és sokan szeretik most is.
Állítólag az ortt-s pernek 2004ben lett vége.Annyit lehet tudni,hogy nem valószínű hogy lesz még valaha a magyar csatornákon,mivel a szerződés lejárt állítólag hogy még adhassák.Meg azóta felnőtt egy generáció akiket már nem nagyon érdekelne.De biztos hogy lennének újabbak akik megszeretnék.
De azért képregényben tényleg jobb lenne viszont látni.A Semic által kiadott képregény borzasztó formátumú volt szerintem.48 oldalas volt csak és nagyon drága volt ahhoz képest.Nekem úgy tűnt hogy kis pénzel akartak nagyot szakítani,dehát nem jött össze.2000-ben adták ki,egyszer kiszámoltam hogy 7 év múlva vagyis idén 2007-ben lett volna vége és innen jöhetett volna a DBZ.Tehát ha nem csődöl be az egész.Meg hát ugye amit kiadtak az az első négy könyvnek felel meg.
Állítólag az ortt-s pernek 2004ben lett vége.Annyit lehet tudni,hogy nem valószínű hogy lesz még valaha a magyar csatornákon,mivel a szerződés lejárt állítólag hogy még adhassák.Meg azóta felnőtt egy generáció akiket már nem nagyon érdekelne.De biztos hogy lennének újabbak akik megszeretnék.
De azért képregényben tényleg jobb lenne viszont látni.A Semic által kiadott képregény borzasztó formátumú volt szerintem.48 oldalas volt csak és nagyon drága volt ahhoz képest.Nekem úgy tűnt hogy kis pénzel akartak nagyot szakítani,dehát nem jött össze.2000-ben adták ki,egyszer kiszámoltam hogy 7 év múlva vagyis idén 2007-ben lett volna vége és innen jöhetett volna a DBZ.Tehát ha nem csődöl be az egész.Meg hát ugye amit kiadtak az az első négy könyvnek felel meg.
Azon gondolkodtam hogy a képregényben (és persze a rajzfilmben is,csak én jobban szeretem a képregényt) végül is egy főellenséget sem tudott egyedül legyőzni Goku.Mármint a DBZ-ben.
Gondoljatok csak bele.Vegetát is Krillinnel Gohannal Yajirobival együtt győzte le.Dermesztő is majdnem megölte mikor csinálta a Genki Damát,Piccolo segített neki.Cell-t meg ugye Gohan nyomta le...
Gondoljatok csak bele.Vegetát is Krillinnel Gohannal Yajirobival együtt győzte le.Dermesztő is majdnem megölte mikor csinálta a Genki Damát,Piccolo segített neki.Cell-t meg ugye Gohan nyomta le...
hát ez igaz.....Meg ott van Broly, akit ugye Gohan segített neki, akk a GT-ben Omegát is vegetával. De mondjuk Buut vagy Bebyt egyedül győzte le. Viszont csk nem állítják be istennek a főszereplőt
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-03 15:02:32
(#18) Azon gondolkodtam hogy a képregényben (és persze a rajzfilmben is,csak én jobban szeretem a képregényt) végül is egy főellenséget sem tudott egyedül legyőzni Goku.Mármint a DBZ-ben.
Nektek melyik a kedvenc DBZ mozitok?
Nekem a 12.
Nekem a 12.
Én még egyet se láttam XD
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD