Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
Csak ki kell zárni a kis agyacskánkból hogy egy dragon ball-os filmet nézünk.Akkor viszont egy király filmet kaphatunk eredményül.
ja csak az a fránya (kap)-hatunk ne lenne ott. Amúgy másnak is volt némi Wanted útóiz a szájában a trailer után?
beküldve: 2009-02-02 15:29:24
(#120) Csak ki kell zárni a kis agyacskánkból hogy egy dragon ball-os filmet nézünk.Akkor viszont egy király filmet kaphatunk eredményül.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
naomi92: Nehezen tudok mondani olyan szereplőt a Dragonballban, akinek japános lenne a külseje. Talán a Mutenrósi, meg néhány "jelentéktelen" szereplő.
wakka: El akarják adni a saját verziójukat, ezért lett Dragonball a neve. Aki valamennyire is ismeri a DB-t az ugye tudja, hogy ennek semmi köze nincs az eredetihez.
Azért vegyük már külön, hogy rossz film és nem elégséges feldolgozás.
Lehet hogy semmi köze nincs a Dragonballhoz, de attól még könnyen meglehet, hogy egy kellemes, könnyed, szórakoztató filmet kapunk. Tréler alapján mindenképpen, úgyhogy nekem tutti nézős kategória. (Ellenben a Trekkel, amin erősen gondolkodom, hogy megéri-e megnézni moziban.)
Meg azt se felejtsük el, milyen jó lesz lehurrogni, azokat, akik először a filmet látták.
wakka: El akarják adni a saját verziójukat, ezért lett Dragonball a neve. Aki valamennyire is ismeri a DB-t az ugye tudja, hogy ennek semmi köze nincs az eredetihez.
Azért vegyük már külön, hogy rossz film és nem elégséges feldolgozás.
Lehet hogy semmi köze nincs a Dragonballhoz, de attól még könnyen meglehet, hogy egy kellemes, könnyed, szórakoztató filmet kapunk. Tréler alapján mindenképpen, úgyhogy nekem tutti nézős kategória. (Ellenben a Trekkel, amin erősen gondolkodom, hogy megéri-e megnézni moziban.)
Meg azt se felejtsük el, milyen jó lesz lehurrogni, azokat, akik először a filmet látták.
Éppenséggel azt nem érteni hogy mnek kell erre DB címkét akasztani, mert ennyi erővel bármi más is lehetett volna és nem kellene az eredetivel összehasonlítani.
Azért biggyesztik oda h sok kiváncsi fan (mint pl mi) megnézzék mégha tudják is milyen gagyi lesz...
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Szerk: Klumpa 2009-02-01 20:30:48
Tökéletesen egyetértek azzal hogy nem rossz ez a zene használat csak ne használná mindenki ugyanúgy...
Aizen: LOL
Aizen: LOL
Szerk: wakka 2009-02-01 19:01:47
Szerk: Aizen 2009-02-01 18:50:07
Mi a f*szér' kell hülye amerikaiaknak minden egyes mozi trailer alá nagyzenekari-kórusos világmegváltós muzsikát raknia??
Hehh, nem csak az amerikaiak teszik ezt, hanem pl. a japánok is (pl. BR zenéje: Verdi: Requiem II. tétel Dies Irae).
BTW szerintem jók ezek a muzsikák filmekhez.
beküldve: 2009-02-01 17:13:17
(#113) Mi a f*szér' kell hülye amerikaiaknak minden egyes mozi trailer alá nagyzenekari-kórusos világmegváltós muzsikát raknia?? Ha nem látom a videót, a hang alapján még valami Harry Potter filmre is asszociálhattam volna... feltéve ha nem Dragon Balloztak volna annyit benne.
Éppenséggel azt nem érteni hogy mnek kell erre DB címkét akasztani, mert ennyi erővel bármi más is lehetett volna és nem kellene az eredetivel összehasonlítani. Ennél nagyobb marhaságnak talán csak az új Oldboy változat ígérkezik, de várjuk ki a végét.
Persze biztosan egy rakat ember meg fogja nézni, mivel kíváncsiak rá hogy mennyire b*sszák el... többek között jómagam is.
Éppenséggel azt nem érteni hogy mnek kell erre DB címkét akasztani, mert ennyi erővel bármi más is lehetett volna és nem kellene az eredetivel összehasonlítani. Ennél nagyobb marhaságnak talán csak az új Oldboy változat ígérkezik, de várjuk ki a végét.
Persze biztosan egy rakat ember meg fogja nézni, mivel kíváncsiak rá hogy mennyire b*sszák el... többek között jómagam is.
beküldve: 2009-02-01 16:26:08
(#112) Hát......láttam a bemutató filmet és......hm, annyira nem fogot meg a film....
Én szerintem jobb lett volna ha Japán játssza el a fő szerepet.
Én szerintem jobb lett volna ha Japán játssza el a fő szerepet.
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2009-01-23 19:18:19
(#111) Amennyiben jol teljesit box officeban (mozi) a film, akkor biztos a folytatas. Meg nem kapott zold utat a Foxtol. Tehat igazabol nincs tervezett folytatas, de ha sikeres lesz az Evolution, akkor biztos a folytatas.
Hát ennyire még nem kívántam filmet, hogy bukjon meg...
De komolyan, hogy jutott ez egyeltalán eszükbe? Remélem a Spielbelg-féle Ghost in the Shell nem ilyen rakás [...] lesz.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-23 11:53:22
Amennyiben jol teljesit box officeban (mozi) a film, akkor biztos a folytatas. Meg nem kapott zold utat a Foxtol. Tehat igazabol nincs tervezett folytatas, de ha sikeres lesz az Evolution, akkor biztos a folytatas.
Én hallottam valami olyasmit hogy nem csak egy lesz a DB filmből mert az első rész egy trilógia része. Tehát legalább 3 részes lesz.
Mondd, hogy csak pletyka, légyszilégyszilééééééég yszi.. *seppuku*
Szeretném de a forrás a nővéremtől van aki (ő is db fan)szinte mindig látogatja a film oldalát,meg efféle oldalakat és mivel nagyon jó angolból simán lefordítja a híreket, és azt néha nekem el szokta mondani.Ezen ő is kiakadt.De nagyon...Szerinte a 2. rész a csillagharcosok érkezése lesz a 3.pedig Dermesztős...Persze ezt csak ő találta ki,de nem kizárt.
Én hallottam valami olyasmit hogy nem csak egy lesz a DB filmből mert az első rész egy trilógia része. Tehát legalább 3 részes lesz.
Mondd, hogy csak pletyka, légyszilégyszilééééééég yszi.. *seppuku*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"