Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
beküldve: 2009-07-03 18:39:11
(#158) Meg kell szereznem... meg kell szereznem az összeset. Villanykörte a fej felett, megyek nézem japánul....>>> meg belenézek még ebe abba
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-03 18:08:04
(#157) Nem is arra gondoltam h az RTL agyon vágott verzióát fogják leadni..Akkor nem lennék besózva.Szerintem mégcsak nem is a franciáktól lesz meg.A legjobb lenne a japán.Mert a németek és az amcsik is szétvagdosták.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Az viszont új hí hogy az animax minden valószínűség szerint megveszi a Drafon Ball-t, új szinkront ad neki és majd valamikor jövőre talán el is kezdi vetíteni. a színészekről még semmit nem tudni, talán egy-két régi visszatér. tuti info
Amíg nincs kiírva a japanimániára hivatalos hírként (mivel az egyik szerkesztője Animax belsős), addig csak találgatás az egész.
Annyi biztos hogy az RTL Klub által leadott verziót nem fogják sugározni, hiszen még magának a stúdiónak sincs meg a vágatlan verzió. Ami a youtube-on is fent van azok is csak vágott részek, ráadásul francia fordításból készült a magyar szinkron. Szóval ezeket biztosan nem fogja leadni!
És ez 100%-os infó
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-07-03 12:36:19
(#155) Az viszont új hí hogy az animax minden valószínűség szerint megveszi a Drafon Ball-t, új szinkront ad neki és majd valamikor jövőre talán el is kezdi vetíteni. a színészekről még semmit nem tudni, talán egy-két régi visszatér. tuti info
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:40:06
beküldve: 2009-06-05 16:02:43
(#153) a filmen lehetett volna még dolgozni
Azok a szemek... azokat a szemeket rohadtul utálom!-Grimmjow Jeagerjaques
beküldve: 2009-06-05 01:47:15
(#151)
Szerk: v3g374 2009-06-05 01:47:28
beküldve: 2009-06-04 22:48:59
(#150) A film sztem nagy melléfogás volt, kb az utolsó 10 percet néztem meg, az is elég volt.
beküldve: 2009-06-01 16:58:00
(#149) Ti tudtok valamit a Dragon Ball Online játékról?Nem hallok felőle semmi hírt,és ez aggaszt.
Kössz-kössz!
nincs mit. közbe eszembe jutott hogy a holdfény is hozhat ki kártyákat. de ők csak bontatlan boostereket, míg a comicsinvestnél darabra is vásárolhatsz 100-2500Ft értékben.
beküldve: 2009-05-12 18:43:50
(#147) Jaj de uncsik vagytok titeket nem lehet átverni !!!! képzelhetem annak az arcát aki behitte
--
Kössz-kössz!
--
Kössz-kössz!
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-02 11:05:28
beküldve: 2009-05-12 18:37:30
(#146) Lenne egy kérdésem. Én először megyek animeconra és szeretnék venni néhány db-s dolgot.Szerintetek mennyi db-s dolog lesz a conon?
1.aligha találok
2.lesz néhány
3.bárhol megtalálom
Tessék ezek közül válaszolni!Csakhogy mennyire tömjem meg a pénztárcámat a conra. Persze lehet hogy hülye a kérdés de az legyen csak az én dolgom...
1.aligha találok
2.lesz néhány
3.bárhol megtalálom
Tessék ezek közül válaszolni!Csakhogy mennyire tömjem meg a pénztárcámat a conra. Persze lehet hogy hülye a kérdés de az legyen csak az én dolgom...
2.
ami biztos hogy lesz: DB/DBZ manga és kártyák. (comicsinvest pultnál legalábbis biztosan, amíg el nem fogy)
ami még valószínű az Animebazár. ők főként figurákkal foglalkoznak és 1-2 héttel ezelőtt még volt DB figurájuk is olyan 8-900Ft körül.
más cucc nem hiszem hogy nagyon lesz, max a Sakurazakánál hamisított dolgok. (bögre, kulcstartó, figura)
Én holnap megyek megnézni a mozit. Ti mikor fogjátok?
mi ma voltunk megnézni a párommal. én sokkal rosszabbra számítottam...
mondjuk az jó volt hogy a végén a számnál majdnem mindenki kiment és lemaradtak a legvégéről. XD
Én a nővéremmel és bátyámmal néztem.Fura módon nem volt olyan rossz a film.Sőt az efektek nagyon tetszettek.Nameg ez a Bulma....ő volt a legjobb. A bátyámat nemtom mi lelte mert gyűlöli az animéket és főleg a dragon ballt de azért örültem h megnézte.Csakhát örökösen keverte más hülyeségekkel.Pl:"a chi-chi nem egy rókalány?"
A végén nálunk is elment pár ember de visszafordultak Én rögtön tudtam ki az a pokróc alatt,szerintem nem volt nehéz kitalálni.de miután vége lett én rohantam a WC-re
Am lesz 2.rész is amit szintén megfogok nézni Tuti Vegitás lesz!
---
Lenne egy kérdésem. Én először megyek animeconra és szeretnék venni néhány db-s dolgot.Szerintetek mennyi db-s dolog lesz a conon?
1.aligha találok
2.lesz néhány
3.bárhol megtalálom
Szerk: Moderátor 2009-06-02 11:06:41
Én holnap megyek megnézni a mozit. Ti mikor fogjátok?
mi ma voltunk megnézni a párommal. én sokkal rosszabbra számítottam...
mondjuk az jó volt hogy a végén a számnál majdnem mindenki kiment és lemaradtak a legvégéről. XD
"Jaj de uncsik vagytok titeket nem lehet átverni !!!!"
mivel már egyszer befuccsolt nálunk a DB manga füzetekben, ezért nem hiszem hogy a híresen szigorú japánok még egyszer odaadnák a jogokat... :( úgyhogy szvsz inkább emiatt nem lehetett ezzel átverni bárkit is.
Szerk: Moderátor 2009-06-02 11:08:06
beküldve: 2009-04-09 19:36:50
(#141) Én holnap megyek megnézni a mozit. Ti mikor fogjátok? Azt még nemtom sírni vagy röhögni fogok-e..de majd kiderül
A dragon ball kai-nak jók a zenéi de a grafika rémronda..brrr Oda se nézni
A dragon ball kai-nak jók a zenéi de a grafika rémronda..brrr Oda se nézni
Szerk: Klumpa 2009-04-09 19:45:14