Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
jaja, remélem a holdfény ennek hatására még több DB kártyát behoz.
(na meg remélem én is el tudom jobban adni a felesleges darabjaimat belőle)
(na meg remélem én is el tudom jobban adni a felesleges darabjaimat belőle)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-07-27 13:38:31
beküldve: 2009-07-24 19:26:10
(#172) ez ám a jó hír
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-24 19:12:44
(#171) hát ebből duplapost lesz, de nem tudok mit csinálni...
végre hivatalos lett a Dragon Ball GT Animaxos vetítésének a híre. augusztusi mondoban olvashatjátok.
végre hivatalos lett a Dragon Ball GT Animaxos vetítésének a híre. augusztusi mondoban olvashatjátok.
előbb-utóbb, lesz a Dragon Ball
2008-as animekarácsonyon is ezt jelentették ki:
"- A csatorna vezetőségénél gondolkodnak a Dragon Ball-on. (Ez nem jelenti azt, hogy biztosan lesz valamikor.)"
amúgy nem értem hogy miért különíted el azt hogy vmelyik DB sorozatot leadják és a GT-t? a GT is a DB sorozat része mint a Z!
Szerk: vadooc 2009-07-17 17:07:01
beküldve: 2009-07-17 14:38:37
(#169) Ez 100% hivatalos infó:
"Kedves Dávid!
Köszönjük az érdeklődést.
Jelen helyzet szerint előbb-utóbb, lesz a Dragon Ball, de egyelőre semmi konkrétummal nem szolgálhatok arról sem, hogy mikor, melyik sorozat és milyen szinkronnal. A részletekért mindenképpen érdemes lesz figyelni az Animax honlapjának műsorfüzeteit, fórumunkat, adásunk ajánlóit és hírleveleinket, melyekből mindig időben tudomást szerezhet arról, mikor kerülnek adásba legfrissebb sorozataink, filmjeink és a visszatérő nagy kedvencek.
Üdvözlettel,
Somló Iván "
Ami a GT-t illeti az is hellyel közzel hivatalos infó, mert a ***** *a*a*z*n főszerkeztőjétől származik a hír, de az animax hivatalosan még nem jelentette be.
Nincs értelme találgatni, csak várni kell és elöbb utóbb kiderül minden ;)
"Kedves Dávid!
Köszönjük az érdeklődést.
Jelen helyzet szerint előbb-utóbb, lesz a Dragon Ball, de egyelőre semmi konkrétummal nem szolgálhatok arról sem, hogy mikor, melyik sorozat és milyen szinkronnal. A részletekért mindenképpen érdemes lesz figyelni az Animax honlapjának műsorfüzeteit, fórumunkat, adásunk ajánlóit és hírleveleinket, melyekből mindig időben tudomást szerezhet arról, mikor kerülnek adásba legfrissebb sorozataink, filmjeink és a visszatérő nagy kedvencek.
Üdvözlettel,
Somló Iván "
Ami a GT-t illeti az is hellyel közzel hivatalos infó, mert a ***** *a*a*z*n főszerkeztőjétől származik a hír, de az animax hivatalosan még nem jelentette be.
Nincs értelme találgatni, csak várni kell és elöbb utóbb kiderül minden ;)
beküldve: 2009-07-10 11:57:01
(#168) Ha sikere lesz a DB GT-nek akkor gondolom megveszik a többit is.Remélem.....
Szerintem a Gt egy nagy rakás trágya..Csak úgy pörögnek az események és nincs egy rendes jó pofizós rész sem...Az egyetlen ami jó volt az,amikor azok az éneklő fívérek előadták a táncukat..meg énekeltek
Szerintem a Gt egy nagy rakás trágya..Csak úgy pörögnek az események és nincs egy rendes jó pofizós rész sem...Az egyetlen ami jó volt az,amikor azok az éneklő fívérek előadták a táncukat..meg énekeltek
Don Para Para,Don Pa Pa
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-07-09 15:57:37
(#167) Én a GT-be csak belenéztem,talán majd megnézem,de előbb befejezem a Z-t.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-07-09 15:58:02
Én is tavaly nyáron néztem meg persze a Z-t. A GT elég volt egyszer is. Azér meglátszik rajta hogy ez már nem Toriyama műve.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-09 15:49:23
(#165) Egyik nagy kedvencem,tavaj nyáron újranéztem a sorozatot,ami még hátravan azt most tervezem nézni.
at the end,we all die alone
Pont most nem néztem át azt amit írtam....Hát ez van.
Am Szeptember elsejétől Dragon ball GT az animaxon.És ez más oldalról van.
Kár hogy a GT-t utálom
Kár hogy a GT-t utálom
na ez hivatalos hír és nem holmi fórumos nyökögetés:
animax írta
Az Animekarácsonyon hallott bejelentések
- Januárban megtekinthető lesz a Death Note két mozifilmje.
- Februárban érkezik Chrno Crusade.
- Szinkronosra és feliratosra is tervezve van Nana, de ez még elvileg nem biztos. (Vagy csak jól titkolják. ^_^)
- A csatorna vezetőségénél gondolkodnak a Dragon Ball-on. (Ez nem jelenti azt, hogy biztosan lesz valamikor.)
- A UPC-s hírek nem 100%-osak, még tárgyalnak. Somló Iván mindenkit arra kért, hogy mail-lel próbáljunk jó hatást gyakorolni a UPC-re.
- Jövőre a korhatározással kapcsolatban történni fog valami változás.
- Naruto "folyamatosan fog menni".
- Sok animét terveznek még, de tudhatjátok már régebb óta is, hogy nem egyszerű a licenszelés és a szinkronizálás. Bízzunk a legjobbakban!
beküldve: 2009-07-05 19:59:40
(#163) Pont most nem néztem át azt amit írtam....Hát ez van.
Kár hogy a GT-t utálom
Kár hogy a GT-t utálom
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Opsssz..valóban,az animaxot és az RTL-t mindig keverem.
1/10 de csak mert láttam, hogy igyekszel:( innentől kezdve szerinted van hitele annak, amit írsz? Amúgy ez az a helyzet, amikor vadoocnak adok igazat, ritka, de itt az élő példa
no pussy, just the dicks
ott is van néhány animax-os ember
kétlem hogy Animax-os belsős ember lenne ott! nem sima fórumozóra gondolok hanem akik az Animax-nál dolgoznak!
és itt nem arról van szó hogy nem hiszek neked, hanem hogy utánaérdeklődtem az illetékeseknél hogy kacsa e a hír!
beküldve: 2009-07-04 20:48:45
(#160) Opsssz..valóban,az animaxot és az RTL-t mindig keverem.
De azon az oldalon ahonnan én ezt olvastam, ott is van néhány animax-os ember.Sajna linket nemtok adni mivel csak regisztrálva lehet megnézni,regisztrálni meg márt nem lehet.Úgyhogy vagy elhiszitek vagy nem
De azon az oldalon ahonnan én ezt olvastam, ott is van néhány animax-os ember.Sajna linket nemtok adni mivel csak regisztrálva lehet megnézni,regisztrálni meg márt nem lehet.Úgyhogy vagy elhiszitek vagy nem
Nem is arra gondoltam h az RTL agyon vágott verzióát fogják leadni..Akkor nem lennék besózva.Szerintem mégcsak nem is a franciáktól lesz meg.A legjobb lenne a japán.Mert a németek és az amcsik is szétvagdosták.
éppen erről beszéltem. te csak találgatsz és nem tudsz pontos információt! még csak annyit sem tudsz magáról az Animax-ról hogy mindig a japán verziót szerzik meg az animékből és japánból fordítják.
nem tudom hogy miféle hülyeségeket hallhattál, de hogy nem pontos információkat az biztos.