Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én nagyon a warez ellen vagyok, de ezt a sorozatot nem adják egy magyar adón sem. Az illegális letöltések lényegében a szerzői joggal, védett tartalmakra vonatkoznak. De épp az hogy itt lejárt a jog, tehát nem tudom beszélhetünk e itt licencről. És persze az is fontos tényező hogy a kereskedelmi adó magáénak vallja e még a Dragon Ball Z magyar verzióját.
De az is más kérdés hogyan jutottak a szinkronos részek ahoz a sráchoz...
Majd utánanézek még ennek, ha tényleg illegális akkor leveszem a részeket az oldalról
Csak halkan súgom meg hogy azzal hogy a magyarországi jogok lejártak, azt jelenti hogy mindennemű terjesztése illegális Magyarországon.... Az hogy annó valaki eladta a részeket a fanoknak, annyit jelent hogy pénzt akart csinálni belőle (de hozzátenném hogy ez is illegális dolog volt!).
A honlapomról le lehet tölteni a Dragon Ball Z 140 feletti magyar szinkronos részeit:
[Link]
Várok mindenkit sok szeretettel
50 centes boltban vettem a matricás rágót,máshol nem láttam.Ezek egészen más matricák,mint amit régen lehetett kapni.Fehér alapon,1 szereplő található.
Tudsz mutatni róla fényképet?
És hol van ez az 50 centes bolt?
Kapuváron található
Lefotózhatom a matricákat,de jelenleg nem tudom feltölteni a gépemre.
A Dragonball Kait tudomásom szerint elég erőszakosan reklámozták japánban, d enézz csak emg egy részt...lehet, hogy gyönyörű graifkája van és HD felbontása, de könyörgöm az egész sorozatból kiszedték a vért és a durva jeleneteket, amit én abszolút nem értek, hiszen japánban nem szoktak ilyet tenni.
50 centes boltban vettem a matricás rágót,máshol nem láttam.Ezek egészen más matricák,mint amit régen lehetett kapni.Fehér alapon,1 szereplő található.
Tudsz mutatni róla fényképet?
És hol van ez az 50 centes bolt?
Vadooc:9-es számú megvan,de mindkét fele sima
Lehet kapni megint matricás rágót,nekem mindig csak az első hat sorszámút sikerül megtalálnom.
Engem is érdekelne hogy hol lehet venni megint.
+ láttam a honlapodon a DB Jumbo kártyákat. Esetleg nem adod el (ha megvan) a 9-es számú prizmásat? Már csak az az egy hiányzik a teljes francia szetthez.
Lehet kapni megint matricás rágót,nekem mindig csak az első hat sorszámút sikerül megtalálnom.
Mert volt két fajta, a francia amikben kb. úgyanazok a képek mint a nyalokában, és telefon noteszes volt az album.
Vagy a másik ami azt hiszem 4 oldalas volt.
Nekem is hiányzik még pár matrica.
Most láttam h a Tv-ben rtl-en a 21. században manga elemzés lesz arra figyeltem fel h a Dragon ball Z magyar főcimdalát tették be és ott repült a kis Gohan :3
Kicsit későn lesz de nembaj én megnézem xD
Kedd 21. század este 23:15