• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Dragon Ball
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2010-05-15 21:18:37
(#203) Válasz vadooc (#201) üzenetére
Leon
Leon
[ Új arc ]
Én úgy tudom annak idején a magyarok a franciáktól vették meg a Dragon Ball Z-t, ami ugye a kereskedelmi adó birtokában volt. De ha lejártak a jogok akkor az azt jelenti hogy a részek senkinek sincsenek a birtokában.

Én nagyon a warez ellen vagyok, de ezt a sorozatot nem adják egy magyar adón sem. Az illegális letöltések lényegében a szerzői joggal, védett tartalmakra vonatkoznak. De épp az hogy itt lejárt a jog, tehát nem tudom beszélhetünk e itt licencről. És persze az is fontos tényező hogy a kereskedelmi adó magáénak vallja e még a Dragon Ball Z magyar verzióját.

De az is más kérdés hogyan jutottak a szinkronos részek ahoz a sráchoz...

Majd utánanézek még ennek, ha tényleg illegális akkor leveszem a részeket az oldalról

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Leon 2010-05-15 21:21:35
beküldve: 2010-05-11 14:00:34
(#202)
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]
Raktam fel a honlapomra 1 Dragon Ball videót.Ez egy franciák által készített produkció.Szerintem nagyon klassz lett[Link](az utolsó link-Dragon Ball Z Real)

at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-05-11 14:01:47
beküldve: 2010-05-11 12:03:39
(#201) Válasz Leon (#200) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

[Link]

Csak halkan súgom meg hogy azzal hogy a magyarországi jogok lejártak, azt jelenti hogy mindennemű terjesztése illegális Magyarországon.... Az hogy annó valaki eladta a részeket a fanoknak, annyit jelent hogy pénzt akart csinálni belőle (de hozzátenném hogy ez is illegális dolog volt!).

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-05-10 22:23:53
(#200)
Leon
Leon
[ Új arc ]
Sziasztok!

A honlapomról le lehet tölteni a Dragon Ball Z 140 feletti magyar szinkronos részeit:

[Link]

Várok mindenkit sok szeretettel

Szerk: Leon 2010-05-10 22:25:58
beküldve: 2010-05-10 15:16:02
(#199) Válasz vadooc (#197) üzenetére
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]

50 centes boltban vettem a matricás rágót,máshol nem láttam.Ezek egészen más matricák,mint amit régen lehetett kapni.Fehér alapon,1 szereplő található.

Tudsz mutatni róla fényképet?
És hol van ez az 50 centes bolt?

Kapuváron található

Lefotózhatom a matricákat,de jelenleg nem tudom feltölteni a gépemre.

Szerk: JaakuHebi 2010-05-10 15:18:10
beküldve: 2010-05-07 16:10:50
(#198) Válasz Ryuga (#192) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Egyébként azt nem értem hogy az Animax mért nem adja le a Dragon Ball-t mert a Naruto-t is vágatlanul adja tehát nem értem szerintem le adhatnák a Dragon Ball Kai-t.

A Dragonball Kait tudomásom szerint elég erőszakosan reklámozták japánban, d enézz csak emg egy részt...lehet, hogy gyönyörű graifkája van és HD felbontása, de könyörgöm az egész sorozatból kiszedték a vért és a durva jeleneteket, amit én abszolút nem értek, hiszen japánban nem szoktak ilyet tenni.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-05-07 13:00:49
(#197) Válasz JaakuHebi (#196) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

50 centes boltban vettem a matricás rágót,máshol nem láttam.Ezek egészen más matricák,mint amit régen lehetett kapni.Fehér alapon,1 szereplő található.

Tudsz mutatni róla fényképet?
És hol van ez az 50 centes bolt?

beküldve: 2010-05-07 11:34:09
(#196)
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]

Vadooc:9-es számú megvan,de mindkét fele sima

Szerk: JaakuHebi 2010-05-07 11:41:03
beküldve: 2010-05-06 10:35:55
(#195) Válasz JaakuHebi (#193) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Lehet kapni megint matricás rágót,nekem mindig csak az első hat sorszámút sikerül megtalálnom.

Engem is érdekelne hogy hol lehet venni megint.
+ láttam a honlapodon a DB Jumbo kártyákat. Esetleg nem adod el (ha megvan) a 9-es számú prizmásat? Már csak az az egy hiányzik a teljes francia szetthez.

beküldve: 2010-05-06 09:18:47
(#194) Válasz JaakuHebi (#193) üzenetére
RICO
RICO
[ Új arc ]

Lehet kapni megint matricás rágót,nekem mindig csak az első hat sorszámút sikerül megtalálnom.

Mármint melyik fajtát és hol lehet kapni.
Mert volt két fajta, a francia amikben kb. úgyanazok a képek mint a nyalokában, és telefon noteszes volt az album.
Vagy a másik ami azt hiszem 4 oldalas volt.
Nekem is hiányzik még pár matrica.

RICO
beküldve: 2010-04-30 13:56:47
(#193)
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]

Szerk: JaakuHebi 2010-04-30 13:58:35
beküldve: 2010-02-16 16:55:42
(#192)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Egyébként azt nem értem hogy az Animax mért nem adja le a Dragon Ball-t mert a Naruto-t is vágatlanul adja tehát nem értem szerintem le adhatnák a Dragon Ball Kai-t.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2009-10-18 21:56:13
(#191)
Klumpa
Klumpa
[ Rászokóban ]
Na ebből most tripla poszt lett ezer bocsesssssz

Most láttam h a Tv-ben rtl-en a 21. században manga elemzés lesz arra figyeltem fel h a Dragon ball Z magyar főcimdalát tették be és ott repült a kis Gohan :3
Kicsit későn lesz de nembaj én megnézem xD

Kedd 21. század este 23:15

"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-10-11 15:01:54
(#190)
Klumpa
Klumpa
[ Rászokóban ]
Raging Blast!!! Karácsonyra lesz egy ps3-am...a játékot meg Amerikából megrendelem mert olcsóbb és ezt ajánlom mindenkinek..majd beszámolok h milyen egy ssj3 Vegitával játszani

"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-09-03 14:52:24
(#189)
Klumpa
Klumpa
[ Rászokóban ]
Az elég nagy baj ha fent van az összes rész magyarul youtube-on...tudniillik sokan fizettek azért hogy megnézhessék így (én is) erre meg kiszívárogtatták

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>