Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
beküldve: 2009-09-03 12:12:52
(#188) A youtube-on fenn van az összes az RTL Klubon le nem adott rész magyarul.Most kezdtem el nézni.A 145-iknél tartok.Mire a 291-ik jön el fog telni egy kis idő.
Persze ha valamelyik kiadó kiadta volna az egészet képregényben magyarul akkor nem nézném meg animében szerintem mert a képregényt sokkal jobban szeretem.
Persze ha valamelyik kiadó kiadta volna az egészet képregényben magyarul akkor nem nézném meg animében szerintem mert a képregényt sokkal jobban szeretem.
beküldve: 2009-08-16 21:16:03
(#187) Youtube-on vannak gagyi videók a db reborn-ról...... érdekesek.......tetszik a vegitás pószter.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Szerk: Moderátor 2009-08-06 20:16:06
beküldve: 2009-08-05 10:48:21
(#185) Muhahaha! 1 évembe telt amíg dragon ball megszálottá tettem a haverjaimat...csak elkövettem 1 hatalmas hibát,lány létemre megvertem a fiúkat Tenkaichi 3-ban ....Asszem megbocsátanak ha közlöm velük a jó hírt
szerintem legyen szinkronos mert nem szerettem Pan japán hangját...mondjuk én amúgy utálom Pant
szerintem legyen szinkronos mert nem szerettem Pan japán hangját...mondjuk én amúgy utálom Pant
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Szeptember elejerol volt szo, gondolom akkor. :) Majd meglatjuk, engem az erdekelne hogy szinkron avagy felirat. Illetve hogy terveznek-e dvd kiadast. Jo kicsit elorementem.
Szerk: Moderátor 2009-08-06 20:15:11
én vennék tőled kártyát
e-mailben írd meg hogy milyenek érdekelnek. a címem: japan_rock@citromail.hu
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-08-06 20:14:53
rengeteg más eladó DB kártyám is van ha érdekel. japán, amerikai, francia is. sima és prizmás kártyák.
én vennék tőled kártyát
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2009-08-06 20:15:46
power levelből ezek vannak (mind francia): 649, 627, 638, 596, 575, 607, 608, 603, 613, 659, 624, 643, 633, 616, 597, 588.
rengeteg más eladó DB kártyám is van ha érdekel. japán, amerikai, francia is. sima és prizmás kártyák.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-06 20:14:38
beküldve: 2009-08-04 18:47:33
(#179) beküldve: 2009-08-01 14:59:15
(#178) Wiiiii!!! Végre valami jó hír..az utobbi 2 héten nemtudtam informálodni semmiről,de ez kárpótol
Még sosem örültem ennyire a Mondónak És arról nem ír h mikor kezdik vetíteni?Mert most pont nem lesz Animaxom
Inkább megveszem azt a mondót...ez még belefér a pénzembe
Még sosem örültem ennyire a Mondónak És arról nem ír h mikor kezdik vetíteni?Mert most pont nem lesz Animaxom
Inkább megveszem azt a mondót...ez még belefér a pénzembe
beküldve: 2009-07-28 17:08:42
(#177) amúgy itt vki ért a DB kártyákhoz? remélem igen és tud segíteni.
van a DBZ Film Cardz. ebből kétfajta jött ki? mert az egyik boosterben 5 kártya van, míg a másikban csak 2 ez miért van?
5 card/booster: [Link]
2 card/booster: [Link]
van a DBZ Film Cardz. ebből kétfajta jött ki? mert az egyik boosterben 5 kártya van, míg a másikban csak 2 ez miért van?
5 card/booster: [Link]
2 card/booster: [Link]
Szerk: vadooc 2009-07-28 17:30:33
Díva mindenféle dragonballos cuccot keres Megpróbálhatnád hátha sikerül eladni
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
nem igazán. vaterán szoktam árulni, de most ott sincsenek nagyon fent a kártyáim mivel nagy pangás van. :S
mondjuk nekem folyamatosan van eladó kártyám, mivel külföldről veszem magamnak a boxokat vagy boostereket. meg azért van használt eladó kártyám is, de a legtöbbje új lesz.
mondjuk nekem folyamatosan van eladó kártyám, mivel külföldről veszem magamnak a boxokat vagy boostereket. meg azért van használt eladó kártyám is, de a legtöbbje új lesz.
Szerk: Moderátor 2009-07-27 13:38:53
Nem szoktál benézni az elad keres zopicba? Ott dzerintem találsz vevőt
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-27 13:39:26