Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
ÓRIÁSI hírem van mindenkinek!!!!!!! kiadják a dragon ball kanzenban mangát MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!! Lehet hogy már a sakura con-on kapható lesz!
ez jó poén. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Saya-jin vigyázz a multi postokkal , mert ha sokat csinálod annak nem lesz jó vége ! amúgy nem szeretem a DB-t csak szóltam h ne trollkodjál!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Még, ha nem április elseje lenne...
Ezt hogy érted???? Ez a hír biztos!
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Még, ha nem április elseje lenne...
Kill the Mutant, purge the Witch, burn the Heretic!
beküldve: 2009-04-01 14:16:03
(#134) ÓRIÁSI hírem van mindenkinek!!!!!!! kiadják a dragon ball kanzenban mangát MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!! Lehet hogy már a sakura con-on kapható lesz!
Aki nem tudja mi a kanzenban gyors elmagyarázom:ööö...most hogy belegondolok nem tudom elmagyarázni.... inkább itt egy link a forrásról és a magyarázatról:[Link]
Ja és még valami...Április 9....indul a magyar előzetes a mozikban a Dragon ball evolúcióról!!!De itt egy link hogy megnézhessétek:[Link]
Ja az első link egy szuper oldal és tessék nézni mert a fontosabb infókat ott lehet szerezni...szal látogassátok az oldalt mert megéri!
Aki nem tudja mi a kanzenban gyors elmagyarázom:ööö...most hogy belegondolok nem tudom elmagyarázni.... inkább itt egy link a forrásról és a magyarázatról:[Link]
Ja és még valami...Április 9....indul a magyar előzetes a mozikban a Dragon ball evolúcióról!!!De itt egy link hogy megnézhessétek:[Link]
Ja az első link egy szuper oldal és tessék nézni mert a fontosabb infókat ott lehet szerezni...szal látogassátok az oldalt mert megéri!
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-03-13 14:07:22
(#133) beküldve: 2009-03-08 14:31:10
(#131) Biztos tök cool lesz.Márcsak egy HD TV kellene és akkor enyém a világ!!!
---
Folyamatosan nézem az új videókat a DB filmről és nekem egyre jobban tetszik.Jól meg van csinálva 1-2 efekt.Úgyhogy nem kell annyira félni mert talán még sikeres is lesz.
[Link]
[Link]
Dragon ball Kai!
[Link]
---
Ó majd elfelejtettem ezt a nagyon vicces videót!
[Link]
money!money!money!
---
Folyamatosan nézem az új videókat a DB filmről és nekem egyre jobban tetszik.Jól meg van csinálva 1-2 efekt.Úgyhogy nem kell annyira félni mert talán még sikeres is lesz.
[Link]
[Link]
Dragon ball Kai!
[Link]
---
Ó majd elfelejtettem ezt a nagyon vicces videót!
[Link]
money!money!money!
*Három egybeszerkesztett hozzászólás . A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-02 11:14:04
beküldve: 2009-02-10 13:26:33
(#129) Wow! Micsoda kellemes hírek! Már nagyon várom mi lesz ebből.
A DBnak, illetve a Z-nek is van egy akkora feelingje. Kíváncsi vagyok az új technika által mennyire lesz más, mennyire jön ez vissza majd.
A DBnak, illetve a Z-nek is van egy akkora feelingje. Kíváncsi vagyok az új technika által mennyire lesz más, mennyire jön ez vissza majd.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-02-09 20:02:05
(#128) Ez a nagyszerű hír a legfrissebb Shounen Jump-ban van.
A Dragon Ball Z 20. Évfordulója!
A Z legendája újra visszatér a legújabb digitális technológiával!!
Április 5-én reggel 9:00-től a Fuji TV-n!!
1. Még izgalmasabb az újra-szerkesztés által!!: A videó teljesen újra szerkesztve és HD remaster!!
2. Új opening és ending!!: Mind a kettő teljesen megújul új zenével és videóval! A hangeffektek is megújulnak!!
2. A kiválló seiyuu-k újra összejönnek a sorozatra!!: A sorozat teljesen újra lesz szinkronizálva, az eredeti szinészekkel!!
A Dragon Ball Z 20. Évfordulója!
A Z legendája újra visszatér a legújabb digitális technológiával!!
Április 5-én reggel 9:00-től a Fuji TV-n!!
1. Még izgalmasabb az újra-szerkesztés által!!: A videó teljesen újra szerkesztve és HD remaster!!
2. Új opening és ending!!: Mind a kettő teljesen megújul új zenével és videóval! A hangeffektek is megújulnak!!
2. A kiválló seiyuu-k újra összejönnek a sorozatra!!: A sorozat teljesen újra lesz szinkronizálva, az eredeti szinészekkel!!
beküldve: 2009-02-09 15:11:22
(#127) Üdv mindenkinek!
Aki szereti az animéket és ugyérzi letesztelné a tudását az katincson erre a linkre !http://www.kvizkaszino.hu/terme k/dragonball.html
Dragon ball teszt!
Aki szereti az animéket és ugyérzi letesztelné a tudását az katincson erre a linkre !http://www.kvizkaszino.hu/terme k/dragonball.html
Dragon ball teszt!
beküldve: 2009-02-08 13:20:35
(#126) A Dragonball Z -rol szol a fama. A Z sorozat nepszerubb. Ha eleg sikeres lesz, talan megcsinaljak a normal db sorozatot is.
Csak nem tudom a reggel 9-oras ido jo lesz-e neki.
Csak nem tudom a reggel 9-oras ido jo lesz-e neki.
beküldve: 2009-02-08 10:50:24
(#125) Nagyon kíváncsi leszek a HD változatra, csak még azt nem tudom hogy a DB-t vagy a DB Z-t, vagy esetleg mindketőt ujítsák?
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-02-08 10:50:52
beküldve: 2009-02-08 03:11:31
(#123) beküldve: 2009-02-05 20:23:04
(#122) Nemtudom hogy mennyire figyeltétek meg az egyik trailer-ben Shenron-t,de szerintem nagyon profin van megcsinálva pedig csak pár másodpercig látszik..Nekem nagyon wow
[Link]
[Link]