Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
beküldve: 2009-01-22 21:08:36
(#106) Én hallottam valami olyasmit hogy nem csak egy lesz a DB filmből mert az első rész egy trilógia része. Tehát legalább 3 részes lesz.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
A db film ténxleg katasztrofa egy ilyen jó animét igy elrontani zségyen.
Attol fugg hogy nezed.
Ha eltekintesz attol, hogy Dragonball akar lenni, konnyen meglehet, hogy egy korrekt, szorakoztato filmet kapsz.
Apropo anime-t? Es a manga vagy az nem is volt?
beküldve: 2009-01-22 11:40:43
(#104) A db film ténxleg katasztrofa egy ilyen jó animét igy elrontani zségyen.
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-01-09 23:38:45
(#103) Akkor nagyon remélem ez sosem történik meg. Az film egy katasztrófa. Toriyama szerintem odahaza kardot élez. Ez olyan távol álla a DB-től, mint Makó Jeruzsálemtől...
Torijamat nem nagyon erdekli a film.
Hm, DBZ-nél tartok tesómmal (együtt nézzük), és eddig egész érdekes. Az igazságot megvalva, a sima DB-t nem láttam, csak egy bemutatót. Csak a DBZ-t nézem. A DB-t nem nézem, és nem is láttam.
Magaddal tolsz ki sajnos. A "sima" Dragonball sokkal fordulatosabb a "Z"-nel. Torijama a Freeza arc utan beleunt a mangaba, mert mar nagyon abba akarta hagyni.
(Ettol fuggetlenul profi modon folytatta es minden idok egyik legjobb mangajat meg hosszu evekik tudta folytatni, jelentosebb minosegromlas nelkul. Sot a Buu arc-nal ismet magara talalt, elmondasa szerint nagyon szivesen rajzolta Gotenks hulyesegeit. )
Szoval mindenkepp potold.
Hát igen az a fránya aktuális kedvenc szindróma...
Szambol vetted ki a szavat.
A Z-ből az eleje a kedvencem amikor SonGohan bekerül egy üregbe, ahol egy robot is tétlenkedik és dumálnak... na az még cuki volt... (*^.^*)
Kar hogy az mind filler.
A GT még a többinél is nagyobb anyagi kizsákmányolás miatt készítették... Torijama Akirának kb annyi köze volt hozzá mint az azonos keresztnevü Kuroszavának...
Ez igy nem teljesen igaz, Torijamanak nagyon sok koze volt hozza. :)
Eloszor is aldasat adta ra.
O tervezte a logo-t.
Segetkezett a karakterdesignban.
Az utolso epizod az o otlete volt. (A vacak manga befejezesnel sokkal jobbra sikeredett.)
A sorozat keszitoi sokat egyeztettek vele.
Dragonball manga 42 kotetes.
Az "ugymond sima" dragonball a 17. kotet elejen er veget. (194. fejezet)
Az "ugymond zed " a 17. kotet elejen kezdodik (195.fejezet) es tart vegig, ami ugye 25 kotetet jelent.
Az anime szetvalasztasa csak a marketing miatt tortent. Ugyanez lathato most a Narutonal is.
Torijama Akirának kb annyi köze volt hozzá mint az azonos keresztnevü Kuroszavának...
Akkor ez nem is Akira Toriyama manga alapján készült?
Mondjuk még sosem láttam GT mangát, de az fel sem merült bennem, hogy esetleg nem si létezik
eredetileg a manga címe db volt, az animét cimkézték fel z-re. valóban, gt-ből még annyi anga sincs mint a z-ből
Torijama Akirának kb annyi köze volt hozzá mint az azonos keresztnevü Kuroszavának...
Akkor ez nem is Akira Toriyama manga alapján készült?
Mondjuk még sosem láttam GT mangát, de az fel sem merült bennem, hogy esetleg nem si létezik
Someday the Dream will End
beküldve: 2009-01-09 21:02:20
(#100) Szerintem a GT tök tré volt.A Z volt a legjobb bár..ez túl tág fogalom lenne, úgyhogy inkább azt mondom hogy a Buu saga volt a legjobb!
Fúziók,meg sok vicces dolog,mindenki meghal...
A Cell sagában a Cell Jr-ok voltak a legaranyosabbak nameg C18-at senki nem alázza le...talán csak Vegita "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-01-09 20:47:23
(#99) A GT még a többinél is nagyobb anyagi kizsákmányolás miatt készítették... Torijama Akirának kb annyi köze volt hozzá mint az azonos keresztnevü Kuroszavának...
Mindezek ellenére a nálam kevésbé sznob haverom szerint az a legjobb - még sírt is a végén , de nekem OUT!!
Mindezek ellenére a nálam kevésbé sznob haverom szerint az a legjobb - még sírt is a végén , de nekem OUT!!
Szerintetek van arra esély hogy ez ki kerül hozzánk magyar szinkronnal??? Újra bejönne a DB láz... De jó lenne
Ha ügyes vagy, úgymond el ő lehet teremteni magyarul.
Ps.: Egyébként a movie-kat nem számolva szentem a Cell saga a legjobb a DBZben. A GTt, meg sajna nem láttam:'(
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2009-01-09 20:43:04
beküldve: 2009-01-09 20:35:15
(#97) A Z-ből az eleje a kedvencem amikor SonGohan bekerül egy üregbe, ahol egy robot is tétlenkedik és dumálnak... na az még cuki volt... (*^.^*)
Igen, értem miről beszélsz. Ám nekem akkor is a mostani részek maradnak a kedvencek, ahol most járok.
Na igen...
,,Hitler fején ugrálok!"
Igen, értem miről beszélsz. Ám nekem akkor is a mostani részek maradnak a kedvencek, ahol most járok.
Hm, szerintem a Dragon Ball Z lett a legjobb (GT-t még nem láttam). Most tartok az Androidos részeknél. Pontosabban, már Cell-t akarják legyőzni Gokuék.
Ki hol tart?
Ki hol tart?
Szerintem meg akkor a legjobb amikor még kicsi SonGoku, akkor még volt a sorozatbannémi báj és erő egyensúly.
Nem azt mondom hogy a többi sz*r, csak azok inkább a végtelenített gyakásról szólnak.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hm, szerintem a Dragon Ball Z lett a legjobb (GT-t még nem láttam). Most tartok az Androidos részeknél. Pontosabban, már Cell-t akarják legyőzni Gokuék.
Ki hol tart?
Ki hol tart?
Szerintem meg akkor a legjobb amikor még kicsi SonGoku, akkor még volt a sorozatbannémi báj és erő egyensúly.
Nem azt mondom hogy a többi sz*r, csak azok inkább a végtelenített gyakásról szólnak.
beküldve: 2009-01-09 20:19:51
(#92) Hm, szerintem a Dragon Ball Z lett a legjobb (GT-t még nem láttam). Most tartok az Androidos részeknél. Pontosabban, már Cell-t akarják legyőzni Gokuék.
Ki hol tart?
Ki hol tart?
,,Hitler fején ugrálok!"