Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon Ball
Kinn az uj anime. Nezzetek, mert jo.
Szerintetek van arra esély hogy ez ki kerül hozzánk magyar szinkronnal??? Újra bejönne a DB láz... De jó lenne
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-11-27 22:05:38
(#75) Mert olyan megvilagitast kapott a haja azon a bolygon amin epp voltak. Egyebkent egy filler jelenetrol van szo.
beküldve: 2008-11-27 17:25:58
(#74) Ömmm..Nem tudom hogy titeket foglalkoztatott-e ez e kérdés ,de szerintetek miért volt a DBZ elején Vegitának Piros a haja???
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-11-24 20:22:25
(#73) beküldve: 2008-11-22 13:47:22
(#72) Milyen jó, a szobámban megtaláltam Dragon ballos kulcstartómat.Milyen szép lesz, a 2narutomatrica melett meg, a
mangáim közt.(Ja meg a magazinok)
mangáim közt.(Ja meg a magazinok)
Ha én meghallom a csillagharcos elnevezést nekem mindig a '84-es film jut eszembe, Az utolsó csillagharcos.
Jaja, na az meg a masik.
Helló!
Ha én meghallom a csillagharcos elnevezést nekem mindig a '84-es film jut eszembe, Az utolsó csillagharcos.
Jaja, na az meg a masik.
Ez nagyon LOL Majd lehet kiabálni h: Fussatok, jön az ÁVO!!!
Ez nagyon sírva röhögős.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ez FIZIKAILAG fájt.
beküldve: 2008-10-28 20:16:27
(#65) Ha meghallom a csillagharcos elnevezest, mindig kitor belolem a kacagas. Azert vicces annyira, mert aki ezt az elnevezest hasznalja, az altalaban azt hiszi, hogy az elnevezes valodi.
A nevekrol: Meglepodnetek egynehany kedvenc animetekben/mangatokban milyen idiota nevek vannak.
A Dragonballban nagyon gyakoriak a kaja nevek. Oolong, Jamcsa, stb...
A nevekrol: Meglepodnetek egynehany kedvenc animetekben/mangatokban milyen idiota nevek vannak.
A Dragonballban nagyon gyakoriak a kaja nevek. Oolong, Jamcsa, stb...
beküldve: 2008-10-28 19:04:29
(#64) ez egy új dragon ball speciál, nem játék, valamint a két földönkívüli neve abo és kado
Nagyon lol
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-28 18:15:33
(#62) Ez nagyon LOL Majd lehet kiabálni h: Fussatok, jön az ÁVO!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...