Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2011-05-15 00:48:03
(#972) Valaki megtudja mondani,hogy az L örökösei film az hány perces ? Mert én most nézem (úgyhogy a mangát már olvastam) és nekem írtozatosan rövidnek tűnik.1 óra 33 percet ír a lejátszó de olyan fontos jelenetek nincsenek benne amikor Light apja meghal/Mello megég...
Szóval ez ennyire le lett butítva és ilyen rövid vagy az én videóm sz*r ?
Szóval ez ennyire le lett butítva és ilyen rövid vagy az én videóm sz*r ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Közben én megtudtam
Viszont elég lassan,jönnek és egyszerre csak 1 részt tudsz tölteni
Viszont elég lassan,jönnek és egyszerre csak 1 részt tudsz tölteni
*Felesleges idézet törölve. A fórumszabályzat tiltja a warezolást. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:29:36
beküldve: 2011-01-16 15:12:49
(#970) Ez engem is érdekelne
,,Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"
Szerk: Carteer 2011-01-16 15:13:23
beküldve: 2011-01-08 17:34:13
(#969) Valaki megtudná mondani honnan lehet letölteni a részeket magyar szinkronnal ?köszi előre is
Ez egy jó kérdés.
Bár én is egy csomó ideje tervezem már, h elkezdem nézni az animét de egyellőre még nem jutottam odáig :(
Bár én is egy csomó ideje tervezem már, h elkezdem nézni az animét de egyellőre még nem jutottam odáig :(
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:30:05
Akkor már csak egyet nem értek...mért nem nézed?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-06 17:51:19
(#966) én szeretem a hslállistát csak nem szoktam nézni (de tényleg szeretem)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-01-05 15:59:54
(#965) ÖÖÖ...Lehet hogy nagyon nagy baromságot kérdezek de Mello most fiú vagy lány ?
Mello minden bizonnyal fiú
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-05 15:36:43
(#963) ÖÖÖ...Lehet hogy nagyon nagy baromságot kérdezek de Mello most fiú vagy lány ? Mert én a mangát olvasom csak,a 8.kötetnél járok (lehet h később kiderül) és ott nem derül még ki...Lightnak egy fantomképe van csak róla és azt mondja h fiú...Meg megnéztem az anime szinkronhangot és ott férfi szinkronizálja de még így se tudom eldönteni...Köszi a választ előre is!
beküldve: 2011-01-02 05:33:10
(#962) Én az animét még nem láttam csak a mangát olvastam és a filmet láttam. A film nekem bejött, de mivel az animét még nem láttam; nemtom megmondani, sztem melyik jobb.
-
Hát én a filmek közül csak az elsőt láttam, azt se végig, de az nekem annyira nem jött be, én inkább maradok az anménél és a mangánál
beküldve: 2011-01-01 22:03:48
(#960) Nemtom nekekm a filmek sokkal jobban tetszenek
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2011-01-01 21:10:27
(#959) Nem is gondoltam h a DN lehet megosztó anime is XD...én mondjuk speciel imádom, meg a családom körében is elég kedvelt...dehát ízlések és pofonok...
Szerk: Kotoko 2011-01-01 21:15:09
Nem Veled van a baj legalábbis szerintem...Én 3 részt láttam a manga után ammennyit olvastam,hozzá teszem nem az 1.,2.,3. részt ^^" de nekem nagyon nem jött be.Nekem még L mellett Ryuk volt nagyon szimpatikus karakter.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:31:17