Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Teljesen egyet értek az előttem szólóval
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-07 19:55:04
(#941) Szerintem a movieban tényleg "őrültnek" látszik Light, viszont az animében sztem érezhető volt, hogy mit miért csinál, és még egyet is lehetett érteni vele.
am. Nekem a movie 2. része nm nagyon tetszett, sztem túl sok dolgot változtattak meg, jó persze, ennek is voltak előnyei.
am. én tudok választani: * L *.
am. Nekem a movie 2. része nm nagyon tetszett, sztem túl sok dolgot változtattak meg, jó persze, ennek is voltak előnyei.
am. én tudok választani: * L *.
ha Light az örült, akkor mit mondjuk Mikamira??
Semmit. És azért, mert amit mondanánk, azt ki kellene moderálni. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-20 14:13:55
(#939) Tegnap este, miután lekapcsoltam a gépet, az jutott az eszembe, hogy ha Light az örült, akkor mit mondjuk Mikamira??
Szerk: Merchior 2009-05-20 14:14:15
beküldve: 2009-05-19 21:43:45
(#938) Szerintem nem minden bűnöző érdemel halált én itt kezdem tehát amikor már megláttam először gyilkolni Lightot akkor mondtam magamban:Huppszi hát itt baj van...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-19 21:39:58
(#937) Érdekes álláspontok olvashatók. Én mondjuk nem tartom Light-ot örültnek, és valahol belül minden ember tudja, hogy igaza van/volt. L-nek pedig az egyénisége és gondolkodásmódja az, amivel igazán megszeretteti magát. És jómagam véleménye szerint hogy Near legyen az utódja, háth szánalmas
beküldve: 2009-05-13 21:13:44
(#936) Sziasztok! Én már várom a könyv 5. kötetét. Vajon mikor fog megjelenni? A mozifilmről nem sok jót hallottam, így meg sem merem venni. De szerintem a képregénykönyv a legjobb formája a sztorinak. Bárhol olvashatod.
beküldve: 2009-05-13 18:53:10
(#935) HEHE én alapból a gonoszakat szeretem ,,de L.el sokba hasonléítunk de ha dönteni kéne a a két föszereplö közt én nem tudnék
Hate leads to the darkside.
beküldve: 2009-05-06 18:07:04
(#934) köszönöm az eddigi kommenteket és alig várom h több is legyen!
Addig is meg DEATH NOTE 4 ever!
(am meg milyen legyen Light ha nem egy kicsit zakant )
Addig is meg DEATH NOTE 4 ever!
(am meg milyen legyen Light ha nem egy kicsit zakant )
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
hát az tény h Light nem teljesen normális de sztem pont ettől lesz érdekes
meg minden zseni őrült is egyben
meg minden zseni őrült is egyben
Szerk: nana-chan 2009-05-06 17:20:30
beküldve: 2009-05-01 15:24:19
(#932) Ok elnézés
beküldve: 2009-05-01 15:22:30
(#931) Kedves Tiamat01! Légyszi hagyd abba a duplapostolást (két h.sz. egymás után), mert sérti a fórumszabályzatot.
Szerk: Yaven 2009-05-01 15:22:54
beküldve: 2009-05-01 15:11:34
(#930) Ok akkor nem tetszett Light, Ryuk kinézete....és amugy mit gondolsz a meg valósitásról a részletek alapján?
Nos eléggé beképzelt alak... Úgy gondolja h amit csinál az jó dolog.. Pedig nem az... Ő akar lenni az ú világ istene? vagy királya már nem is emlékszem... Tehát elég beképzelt alak! Ez az igazi bajom vele...
Jé Tiamat, neked nagyobb kisstoryt írsz, mint Yaven...
Akkor most a karakterrel van bajod vagy azzal aki játssza bocsi csak ez nem derült ki számomra (lassu felfogású vagyok )
Nos eléggé beképzelt alak... Úgy gondolja h amit csinál az jó dolog.. Pedig nem az... Ő akar lenni az ú világ istene? vagy királya már nem is emlékszem... Tehát elég beképzelt alak! Ez az igazi bajom vele...
Jé Tiamat, neked nagyobb kisstoryt írsz, mint Yaven...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!