Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2009-03-30 21:20:39
(#867) Az jó oldi!! Én is mindig at használom a felirat letöltéshez
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-29 18:33:19
(#866) Imádlak
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-29 17:20:37
(#864) Csöcs valaki nem tudja honnan tudnék letölteni feliratot a filmhez?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-24 20:41:31
(#863) Anti????? Kár xD Pedig a DN egy remekmű!! Majd megszereted!!!!!
Amúgy most akkor hogy van ez a np/férfi dolog Remnél?
Vagy én ezt most nem vágom xD
Amúgy most akkor hogy van ez a np/férfi dolog Remnél?
Vagy én ezt most nem vágom xD
beküldve: 2009-03-22 20:29:09
(#862) Én elég anti Death Note fan vagyok, de azért elolvasom...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-22 20:24:46
(#861) nos az egész anime zavaros
beküldve: 2009-03-22 20:00:15
(#860) Az hogy lehet mert Rem teste inkább férfinak néz ki mint nőnek és a szinkronnal kapcsoltaban az FMA- nak a Japán szinkronja Edward és Alphonse-nek Nő nálunk meg Szabó Máté és Baráth István szóval.EZ MÁR NAON ZAVAROS!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-22 11:33:22
(#859) na ne ez most tök komoly??????? ( ez után nagyon utánanézek)!!!! ezt meg kell erősitenem vagy forditva
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-03-22 11:24:06
(#858) beküldve: 2009-03-22 11:00:52
(#857) Aztaaa! *leeseik az álla*
NŐ!? Erre sose jöttem volna rá!!
*most megy és feldolgozza az olvasottakat*
NŐ!? Erre sose jöttem volna rá!!
*most megy és feldolgozza az olvasottakat*
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-03-22 11:01:14
beküldve: 2009-03-22 10:53:10
(#856) Ez hasonló, mint Kurama esetében xD A Japán hangja férfi, de a magyar pedig nő xD
Én még nem hallottam Rem japán hangját, de mivel a magyar szinkronja férfi, meg szerintem Rem nem is igazán női beütéső..((bár mit várjunk egy millió éves halálistentől xD)) ha nem mondjátok, hogy valójában nő én nem jövök rá xD
Én még nem hallottam Rem japán hangját, de mivel a magyar szinkronja férfi, meg szerintem Rem nem is igazán női beütéső..((bár mit várjunk egy millió éves halálistentől xD)) ha nem mondjátok, hogy valójában nő én nem jövök rá xD
Rem hivatalosan NŐ nemű!
A japán szinkron erre egyértelműen utal, vagy ott is férfias hangja van?