Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2009-03-18 22:21:06
(#837) Egy lüke, de jó kérdés:
Van Death note-os cuccod?
Ha igen hol vetted?
És mit?
Van Death note-os cuccod?
Ha igen hol vetted?
És mit?
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
én teljességgel L párti vagyok.az elején Lightot is szerettem de amikor megölte L-t vagyis még csak tervezte teljesen kitértem a hitemből.a Mellos meg Near-ös részeket már nem figyeltem annyira mivel utána már picikét hanyagoltam az animét.de az utolsó részeket még pont elkaptam^^'''
a filmes verziója szerintem jobb int az anime.megindokolni nem tudom de szerintem jobb^^
a filmes verziója szerintem jobb int az anime.megindokolni nem tudom de szerintem jobb^^
Elmész a pics@ba, Mogi-szan rulez!!
Mért kell így beszélni egy kérdés azzal jobban érzed magad.?
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-18 22:15:23
(#835) Hajrá L!!!!
beküldve: 2009-03-18 17:06:56
(#834) Lightnak a koronát, az első részekben még ezzel a rendőrapuci-mintadiák feel nem adta, de mikor kezdett bekeményíteni az már nahon ace volt, bevallom őszintén kicsit lehozott az utolsó rész mikor kiderült, hogy Near megnyalatta. (Ráadásul a sztorinak sem tett jót, mert ugyebár a fordulatokkal teli játék után egy ilyen klissével kijátszani Lightot, hát nem is tudom talán már az író is unta a dolgot).
L is közel van a királyi poszthoz, de az a ratyis megtörlöm a lábad(mert valjuk be az egy kicsit ohan jelenet volt -és tessék itt egy anti-toleráns magyar, legalábbis USA szerint ) már nahon nem kellett volna. Vagy csak ez a halál előtti nagy elmélyülés volt és csak én nem érzem át.
Hát akkor kövezzetek meg!!!
L is közel van a királyi poszthoz, de az a ratyis megtörlöm a lábad(mert valjuk be az egy kicsit ohan jelenet volt -és tessék itt egy anti-toleráns magyar, legalábbis USA szerint ) már nahon nem kellett volna. Vagy csak ez a halál előtti nagy elmélyülés volt és csak én nem érzem át.
Hát akkor kövezzetek meg!!!
beküldve: 2009-03-18 16:37:41
(#833) Először Light párti voltam, de ahogy egyre többet kezdett gyilkolászni úgy egyre jobban megutáltam. Tehát L mellett állok. Azok az eszmefuttatások és azok az "egylépéssel előrébb, mint a másik" tervek...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-18 16:28:45
(#832) Hát akkor úgy látszik L fanokból sincs hiány Amúgy először mikor megláttam L-t úgy éreztem, hogy "Nah ez lesz az a karakter akit nem fogok a szívembe zárni" Aztán azokkal a belső monológokkal és azokkal az okos megjegyzéseivel belopta magát a szívembe XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
én teljességgel L párti vagyok.az elején Lightot is szerettem de amikor megölte L-t vagyis még csak tervezte teljesen kitértem a hitemből.a Mellos meg Near-ös részeket már nem figyeltem annyira mivel utána már picikét hanyagoltam az animét.de az utolsó részeket még pont elkaptam^^'''
Elmész a pics@ba, Mogi-szan rulez!!
beküldve: 2009-03-18 11:16:12
(#830) én teljességgel L párti vagyok.az elején Lightot is szerettem de amikor megölte L-t vagyis még csak tervezte teljesen kitértem a hitemből.a Mellos meg Near-ös részeket már nem figyeltem annyira mivel utána már picikét hanyagoltam az animét.de az utolsó részeket még pont elkaptam^^'''
Én is inkább L párti vagyok Hát én azt hallottam innen onnan, hogy majd a Conon meglehet majd venni
Köszönöm az információt.
beküldve: 2009-03-16 12:47:46
(#828) Én is inkább L párti vagyok Hát én azt hallottam innen onnan, hogy majd a Conon meglehet majd venni
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-15 20:55:22
(#827) Egy kérdés Akkor most a kövi DN DVD a Con-on fog megjelenni a két filmmel egyetemben? VAgy MOst Mi Lesz??
Engem NEAR kifejezetten idegesít nagyon iritáló alak
most miért?:3
Nem irritáló csak túl L-es és az olyan furává teszi, de lehet szeretni mert ő is nagyon jó karakter, mint L és Melló. DE AZ IGAZI L ÉS L.
AZ élőszereplőssel kapcsolatban sztem naon jó lett főleg h az én szívemet L fogta meg mert a Light-ot alakító srác hát nem valami szép, de ez csak az én véleményem egyébként én L párti vagyok szóval mindegy.
Engem NEAR kifejezetten idegesít nagyon iritáló alak
most miért?:3
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
beküldve: 2009-03-15 18:33:41
(#824) beküldve: 2009-03-15 18:22:15
(#823) Na ja amikor először megláttam Neart akkor tudtam,hogy inkább ő,mint Mello de tényleg egy klón volt viszont az eredetit nálam nem szárnyalta túl,habár elkapta Kirat de...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-03-15 18:22:41