Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
1. Ne duplaposztolj!
2. Olvasd el a fórumszabályzatot!
3. ???
4. Profit
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
amúgy srácok mi Ryuuzaki vezetékneve?
sorry asszittem megvan de mégse:
Mire Gondolsz?
Mert ott van L teljes neve L.Lawliet.(Elle)
Vagy igaz h azt a szártól lopta de Riuga Hideky.
Meg Ryuuzaki.
Én csak ennyit tudok. Bocsi. :(
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Kardos Bálint 2009-04-13 21:41:29
beküldve: 2009-04-13 21:21:42
(#894)
Szerk: Kardos Bálint 2009-04-13 21:34:06
emberek cipőjében volt egy kis chip, ami nézte, hogy merre mész és folyamatosan húzta le a pénzt a bankkártyáról. minél elegánsabb helyen jársz, annál többet
és ha kivetted a chipet? vagy zokniban mászkáltál? vagy elfogyott a pénzed?
Szerk: Kardos Bálint 2009-04-13 16:34:59
úristen....azért még sétálni hadd sétáljak má' ingyen xD most is azt számolom h mi mennyibe fog kerülni, amit rendeltem (természetesen, mangák xD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
legalább a séta még ingyenes. olvastam egy sci-fit, amiben az emberek cipőjében volt egy kis chip, ami nézte, hogy merre mész és folyamatosan húzta le a pénzt a bankkártyáról. minél elegánsabb helyen jársz, annál többet, szóval egy sétálóutca kész érvágás. plusz ezzel a módszerrel azt is tudták követni, hogy az egyes emberek merre járnak. kicsit ijesztő
-
Kössz, de én ingyenesen kértem!
Manapság minden pénz...Épp múltkor, voltam kórházba, lemegyek a büfébe és ott hagyok olyan 1500Ft-t, mikor meg akarok kérni egy poharat ( üvegből utálok inni ) és mondja a csaj h 10 ft...mondom oké akarom elvenni a poharat erre látom h tartja vissza...hát most sz****s 10 ft, ráadásul ott vagyok egy lépésre a pénztárcától a csaj meg nem akarja odaadni...röhej szóval ma már mindennek ára van, szinte semmit se kapsz ingyen jah meg el akarok menni wc-re és 100 ft h kiengedhessem a "gőzt"
Szerk: Kardos Bálint 2009-04-13 12:13:02
Kössz, de én ingyenesen kértem!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
kattints rá a linkre, a mangafan webboltjába küld . nem letöltési linket adtam
-
Szerk: ∂z 2009-04-13 11:52:12
beküldve: 2009-04-13 11:51:06
(#887) igen az jó volt h elmondja szabályt meg mindent de azé leírja h innen ám leszedheted xD
idézek a fórumszabályzatból (végül is csak kb 12 órája hangzott el utoljára)
"4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
amúgyinnen be tudod szerezni. és hihetetlen jó minőségű
"4. "Alternatív" beszerzési források: NEM.
Ezt meg lehet beszélni privátban, de a fórumból ne legyen warezhelp oldal. Elég hülyén is festene."
amúgyinnen be tudod szerezni. és hihetetlen jó minőségű
-
beküldve: 2009-04-13 11:11:01
(#884) ÁÁÁ valaki küldjön már egy normális oldalt ahol le lehet tölteni Death Note-t...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!